Varför? Därför.

GI tjock fet ful
Hört på jobbet: "Pelle, har din blogg dött, eller?"

Nej, ingen bloggdöd.

Morsan skickade precis SMS med samma fråga, jag svarade att ett inlägg var på gång. "OK trodde du var sjuk" svarade hon.

Nej, inget vacklande immunsystem.

Det finns främst tre anledningar till att bloggen fick mögla ihop lite under ett par dagar. Först har det varit jobb. Inget konstigt. Det sker jämt. Det är som det gamla talesättet lyder: jobba bör man, annars kan man inte köpa ett Wii. Och inte nog med jobbet tagit upp en jävla massa tid, jag hade missuppfattat studieinstruktionerna på kursen jag läser. Något som resulterade i två dagars kontant pluggande för att komma ikapp de tre gångna veckorna. Slutligen har jag hoppat på en sundare livsstil och dränerat kroppen på all energi.

Mina päron är hängivna GI-anhängare, så jag beslöt mig för att sluta upp med de. Jag har gjort tafatta försök förr i tiden med GI. Sist när jag bodde i Norrköping och inte gjorde annat än dricka kaffe och plugga samhällsvetenskap. Då gjorde jag det mest för att bli pigg. Nu gör jag det mer av... "bukfettiga anledningar".

Något som alla kanske inte vet, det är att första veckan med GI-metoden - den är överjävligt jobbig. Kroppen ska hålla på och vänja sig och svetta ur överblivna kolhydrater. Tror jag. Jag litar mest på andra. Men veckan har i alla fall varit jobbig. Mycket jobb + plugg + sockerfattig buk = slocknat halv nio på kvällarna. Utan ork för den sociala sidan av internet.
anna

har också kört GI en del och fan första veckan är stört jobbig. jag pissade konstant och var trött konstant. men efter två veckor var jag piggare än innan så håll ut! :)

anna

alltså GI innebär ju att man får äta allt som är gott i stort sätt, jag kan bara tycka det är jobbigt om man inte förbereder mat själv. det enda man kan köpa då är typ sallad. liksom på jobbet och sådär.haha ja han har gjort andra filmer också seddu!

anna

åh pelle det står ju i inlägget, dooooh ;P nä men seriöst, jag heter addspirit.

anna

haha nä jag la inte till det! det var till och med understruket från början också haha illa pells!

Emma

Skönt å se att den lever ;)

Madde

Fast att du lever visste ju jag ialf.

aNNA

Pelle, det har varit lite drygt med fötter på senaste! Kinda miss 'em.

Therese

Är imponerad av alla som orkar tänka på "regler" som kommer med olika metoder som GI. Men det är en bra grej såklart, om man orkar tänka på det :)

Andreas

Skönt att läsa att du lever ; )

GI försökte jag med ett tag, det gick inge vidare. jag är en för stor sucker av onyttigt : )