Uppdatering om tvättsvampen.


Cicci har lämnat följande kommentarer de senaste dagarna:

"Förresten... VAR I HELVETE ÄR SVAMPEN SOM SKA VARA I HEADERN? (Jag är antagligen ett år försenad med att upptäcka detta..)"

"Överallt finns svamp, men inte i din header. (Jag kommer fortsätta kommentera svampkommentarer tills jag fått utlopp för mina aggressioner. Det vill säga några dagar till)".

Easy out, mate! Svampen lever.

Minns alla tvättsvampen som vi röstade fram till min eviga kärlek nu i våras? För att förhållande med ett mänskligt däggdjur är allt för svårt att underhålla, ni vet? Det blev en härlig kamp innan Svamp till slut vann. Och sedan dess har vi "varit ett" med varandra.

Hur som helst, Svamp blev trött på att vara exploaterad och uthängd i headern och har därför valt att ligga lite lågt. Men have no fear, kärleken lever. Även om det övergått till ett rent platoniskt förhållande.

Dessvärre.

FRUST!
jessica

åh, pelle pelle pelle!! du är kvar i bloggetern?! jag blir alldeles nostalgisk och varm inombords. kikade igenom mina gamla bloggar av en slump och vips så var du där med dina kommentarer så nu är jag här med mina och så var det med det.jag har ju hur mycket pellegottande som helst att ta igen (må vara en räserläsare men handen på hjärtat så är 3 år är inget man betar av i en klackspark.. inte ens för undertecknad!)puss&pungspark,

fröken p (eller jessica som jag numera ganska oanonymt fläker ut mig på nätet som)

Cicci

Åh, vad fint. Blev lycklig å svampens vägnar!