Bruce och Wiin.

wii controller kontroll pelles
Det här är en Bruce Springsteen-morgon [slår på Darkness on the Edge of Town].

God morgon! Eller god förmiddag snarare. Jag glömde bort att blogga igår. Allt för att jag ägnade total uppmärksamhet åt tvätten och tvättstugan. Kom på mig själv med att sitta och stirra ut i tomma intet, i väntan på att tvätten skulle bli klar. Utan att ta mig för något annat. Som att blogga.

Det är så man spenderar sin ungdoms lillördagar, med ett berg att skitiga fillingar och svettiga t-tröjor.

[... we'll keep pushin' till it's understood and these badlands start treating us good]

Ikväll är sista kvällen på jobbet för denna gång. Jag har jobbat varje dag efter semestern. Tolv pass på raken har det blivit. Varför denna arbetsnarkomani, undrar ni? Har planer på att unna mig en spelkonsol. Gå full-blown materialist för en gångs skull. Är Wii något att ha? Den största anledningen till att jag vill ha just det är för att jag vill kunna bjuda in folk på vin och Wii.

Ha en wiinkväll.
Kajsa

Köp köp köp! Ditt liv kommer bli fulländat, det lovar jag nästan! Mitt Wii ligger i en låda hemma hos min pappa medan jag bor i Cambridge, förjävla tragiskt alltså. Trodde aldrig att jag skulle sakna en spelkonsoll men så är det, min lilla lilla Wiilma (döpte henne nu). Röd och fin är hon också. Och dom fina spelen! I miss her so much!

Ida We

Jovars, det är en bra grej! Om man är en hardcore-spelare är nog PS3 bättre, men att umgås framför passar Wii mycket bättre till, tycker iaf jag C:

Maria

Jag tänker unna mig ett wii när nästa omgång lön kommer iaf..:P Eller, det är min hemliga önskan...

H som i Hanna

Jag gillar Wiin, framför allt för det helt fantastiska "Super Mario Galaxy 2". Typ bästa spelet ever!



Men Wii Sports-spelen som följer med är rätt... mediokra.

Hääna Banääna

Oh yeah, wiinkväll is the shit! Enda problemet är att det alltid brukar bli så mycket vin att vi aldrig kommer så långt som till wii... Men det har hänt att vi har lyckats! ;)

Hääna Banääna

Oh yeah, wiinkväll is the shit! Enda problemet är att det alltid brukar bli så mycket vin att vi aldrig kommer så långt som till wii... Men det har hänt att vi har lyckats! ;)

anna

jag ÄLSKAR mitt wii! så ja köp ett! :)

Sussi

Jag tycker att Kinect till Xbox är bättre till sällskapskvällar. Wii är bättre om du vill spela själv och spela typ Zelda och Mario.

Ellenor

Vill också skaffa spelkonsoll står mellan Wii och Xbox 360 (mest för att få spela kinect-spel eller vad det heter)

Anna

Jodå, det är himla kul med Wii. Köp till Rayman Rabbits (eller vad det heter, nåt sånt) i så fall! En massa roliga, dumma och enkla småspel i ett och samma spel med fula kaniner som huvudrollsinnehavare. Som t.ex. "spring" med kontrollen och undvik att bli pårullad av en sten, raptävling (med långt aaa), spela låtar (ungefär som Guitar heroe fast simplare) och annat dumt och kul. Gör succé på Wiinkvällen, jag lovar! Men Wii har sina begränsningar, man tröttnar snabbare på det än andra konsoller. Och det är simplare, allt från grafik till exakthet i kontrollen. Men om man mest vill ha det som "partyspel" och inte ska sitta och lira själv hela kvällarna är det riktigt bra.

Basen

Hahaha, jag har funderat på samma sak.

Kan varmt rekommendera att du chippar ditt WII så du gratis kan ladda ned spel.

Då kan du även med lite tur hitta gamla goda gamecube klassiker som Mario Party, Super Smashbros och super monkeyball (perfekta partyspel)

Vän av ordning och konsekvens

Bruce <i>och</i> Wii. Konstigt att ingen annan har uppmärksammat det, det här kan ju mycket väl vara det fulländade blogginlägget.