Magic mushrooms.


Top o' the morning to ya, laddie!

Vaknade kvart i fyra av extrem törst. Jag klämde en halv grillad kyckling till kvällsmat igår och föga visste jag att skinnet skulle dränera kroppen på all vätska. Men det var värt det. Och varför sova vidare? Ska ju ändå vara på jobbet om en timma hur som helst.

Fan vilken bra helg man haft! Jag har haft genuint trevligt. Först var det festen i lördags kväll. Där vi förfestade med Lejonkungen. På vägen till partyt så såg vi en brinnande bil längs vägen. Då visste vi att det skulle bli en bra kväll. Själv höll jag det nyktert. Första gången någonsin (sedan mellanstadiet) som jag var nykter på en hemmafest. Trodde det skulle vara outhärdligt, men jag fann det hela snarare intressant. Som att studera hyenor på savannen.

På tal om Lejonkungen.

Söndagen gick åt till att köpa Wii-konsol och inga extradosor. Köpte skiten på nätet istället, där jag fick två "remotes" och två "nunchucks" för priset av en dosa inne på Elgiganten. Där har vi ena dyra mellanhänder. Sen slog vi upp två taklampor också. Så här lagom till halvårsdagen av flytten. Dagens fakta: jag är en jävel på att skarva sladdar utan att äga en ordentlig tång.

Varde ljus. Och vardagsrummet sken upp.

Operation semifet till semisnygg, vecka 3:
Aktuell vikt
: 80,8 kg (-6,0 kg)
Antal rökta cigaretter: Ett par "magic mushrooms" i Marioland.
Humör: HYPERAKTIV!
Emma says style, love & rock and roll.

Ursäkta, var tvungen att scrolla ner snabbt, Kan tyvärr inte läsa texten, vilket äääääääääääääckligt foto Pelle!!!! ;)

anna

hahaha den där bilden gjorde min dag! typ ;P och ey 6 kg, good for you!

Annica

Haha hur gör du för att gå ner?;)