Om Ullared.

Ullared Gekås
Varje gång jag är i Ullared och besöker Gekås, så är det ett par saker som slår mig:

- De som gasar på värst med kundvagnarna och kör in i ens fötter flest gånger är äldre kvinnor. Inte ber de om ursäkt heller. När en annan ger ett menande leende eller ber om ursäkt för en högertackling, så kör tanterna bara på utan att se bakåt. Jag tror att de kan ha blandat ihop varuhuset med landstigningen i Normandie. "DET FINNS INTE TID ATT SE BAKÅT, BARA GÅ PÅ! RÄDDA ER SJÄLVA!".

- "Tänk vad världen skulle må bättre utan ställen som Gekås". Jo, jag kan inte låta bli att analysera hela stället ur miljöperspektiv. Det är en skam för mänskligheten att se hur folk (jag inkluderad), öser på sig skit man egentligen inte behöver. Det är inte ekologiskt försvarbart att gå loss på Gekås. Allt bara för att man tror sig spara ett par ören. Vilket man inte gör, för en slösad tjugolapp är alltid en slösad tjugolapp. Det brukar farsan säga. Och word på det, old man!

- Alla bra TV-serier står alltid orörda i DVD-ställen. Ni vet, guldkorn som The Walking Dead, Nurse Jackie och Modern Family. Bland de serier som är slutsålda hittar vi bland annat Tre Kronor, Two & a Half Men och Skilda Världar. Nog sagt.

Sprang på Ola-Conny gjorde vi också! Det är förvånande att jag kände igen karl'n, jag som knappt sett på Ullared, the TV edition.
Rosita

Ola-Conny.. whaaat?

Lisa

haha ola-conny, kul att ni sprang på honom :D

Therese

Intressant det där med miljötänket. har aldrig funderat över Gekås på det sättet, men du har så rätt. och angående Ola-Conny så är det ju en person man inte glömmer av så lätt, även om man bara sett något enstaka avsnitt av Ullared ;)

Madde

Är du förvånad över det där med DVD-boxarna?

anna

håller med om det där med tv-serierna! jag stod och förundrades över hur det kunde så många boxar kvar av walking dead som var APBILLIG! ändå köpte jag ingen, tråkigt av mig, den säsongen är ju guld!

syrran

vad stela vi blev när vi såg att det var Ola-Conny! nästan som om vi var riktiga fans! ;)

Johanna

Johanna <3 Ullared! (Fast du har rätt ur ekologiskt perspektiv faktiskt.) Älskar också att du slängt kassarna på golvet, slängt av dig skorna, öppnat stativkartongen som värsta galningen och lite halvt desperat tagit en bild fort som fan för att slänga upp på bloggen.

Leo

Väldigt sant med det ekologiska perspektivet. Undra om de har tänkt den tanken själva? De borde verkligen plantera lite regnskog eller bidra på något annat sätt för varje tiotusenlapp de håvar in.

Andreas

Klok farsa du har du, man ska undvika såna där tillhålll. Som du skriver, dessa fruntimmer som tror dom äger marken de går på...kapar dina hälsenor med kundvagnarna. Samhällsfarligt ; )