Psalmsöndagarna är här.


Idag är Vanilla Ice lite mer chocolate chip. Yo. Giddyup. Biatch.

"Sorgesöndag" har nått sitt öde och malts ner till färs. Det var svårare än vad jag väntat mig, att hålla på att blogga om saker som skulle dra ned folks humör till semidepression. Sen är ju mina söndagar jävligt bra dagar. Antingen är det sista dagen på en jobbvecka eller så är man ledig. Finns så mycket annat göra, än att hålla på att negga.

Som att älta musik. Speciellt musik som irriterar en.

Entering "psalmsöndag" - er nya söndagskategori. Ordet "psalm" får alltså representera den musikaliska biten här. Men också visa på det heliga som kommer med söndagar. Det kristna. Det kyrkliga. Det svenska. Det självklara.

Jimmie Åkesson approves.

Först ut i psalmsöndag så har listat 90-talets tio sämsta hits [Spotify-länk].
Publicerat i:

Ode to Linda Skugge.


VARNING! EXTREM RANTING FÖRÖVER!

Har ni sett Min Sanning SVT2? Nä, det har ni inte, jag vet. Vem ser frivilligt på SVT2? Inte jag. Fram tills för några dagar sedan, då jag sprang på just Min Sanning. Grymt program! Äntligen en bra produktion signerat public service.

Intervjun med Linda Skugge har jag sett fem gånger nu. Vilket är fyra gånger för mycket för någon som inte har en fastställd bokstavsdiagnos, visst? Men vilken kvinna. Kan inte påstå att jag var något direkt fan av henne innan. Jag ogillade henne visserligen inte heller, utan hon var bara "en av alla mediamänniskor" där ute.

Men sättet hon pratar på, hur hon för sig och att hon vågar/vågade skriva jävligt bitska texter (utan att för den delen mena något illa) är så jävla fränt. Den som ändå hade samma stake att göra det.

Vid ett tillfälle så säger hon något i stil med "att hon räknar med sura reaktioner" och menar att det alltid är någon som blir grinig. Oavsett vad hon skriver om. Nu menar jag inte att jämföra den här lilla skitbloggen, som snittar på 600 (ish) läsare, med Skugges storhetstid på Expressen och över miljonen läsare, men jag känner igen det där. Förr hade jag en mycket, mycket drygare framtoning här på bloggen. För att jag tycker det är kul med ironiska, bitska texter. Inte elaka texter, utan bitska. Skillnaden är enorm.

Men eftersom allt för många föds utan förmågan att uppfatta ironi (på riktigt, jag läste en avhandling om det en gång) och/eller att folk prompt vill ta illa vid sig, så har jag blivit lite mildare. Nu driver jag mest med mig själv. Vilket jag hatar som fan - att en låtit sig censureras! Och det är inte det att jag inte vill få reaktioner, snarare tvärtom. Men efter ett tag blev det förjävla tröttsamt att få mejl från arga idioter.

Jag minns en gång när jag bloggade om Blondinbella, när hon blev tvungen att betala en fotograf då hon använt hans bilder från en intervju som hon själv var med i. Jag skrev något i stil med att upphovsrättslagen borde ses över och att det var larvigt gjort. Vilket jag fortfarande kan tycka, och då är jag själv fotointresserad. Då trillade det i alla fall in något surt mejl som menade att jag "dum i huvudet, borde köra huvudet i sanden och hålla häften". Ytterst konstruktivt.

Eller en annan gång, när jag skrev om George W Bush vid senaste presidentvalet i USA och menade att han gjort världen till en sämre plats på många sätt. Något som jag inte trodde någon skulle säga emot. Men då fick jag veta att jag var en "äcklig fascist bög". Särskrivet, ja.

...

Jag vet inte vad jag vill ha sagt här egentligen. Mer än att Linda Skugge har ett par riktiga balls som vågade skriva vad fan hon ville. Hon är en av de ytterst få personer som jag någonsin inspirerats av. Grattis till henne för det. Typ.

SE INTERVJUN HÄR
Publicerat i: Okategoriserbart

Vilken ska bort?


Låt oss leka en sexig lek så här fräcka fredag till ära. Vilken av de fem bilderna ska bort och varför? Rätt svar belönas med livet i behåll.

Ledtråd: sex.
Publicerat i:

Hur du överlever oljud.


Klippet är filmat innanför fönstret.

Nödvändig bakgrundsinfo: min lägenheten har lite udda planlösning, så den "delar" utrymme/våning med ett fik som ligger vägg-i-vägg? Låter det begripligt? Vi kan ta lägenheten ovan mig som ett tydligare exempel. Den sträcker sig den över hela huset, medan min bara vetter mot bakgården. Ni fattar vad jag menar. I korta drag: jag bor i idiotformat kyffe. Ett kyffe som (enligt osäkra källor) en gång användes åt tjänstefolket i huset.

ARBETARKLASSPOWER!

Hur som helst, på denna bakgård så låg en gång i tiden (tills för bara några dagar sedan) en förruttnad före detta möbelaffär. Skiten revs hastigt för att lämna plats åt ett nytt lägenhetshus. Något som ska bli bra mycket mer underhållande att blicka ut över än Tibromöblers grönmögliga fasad.

Och efter ett par veckor att rivningsarbete: introducing det non-stop borrandet. I runda slängar så ska fem gånger tjugo meter betong pulvriseras. Jag blir galen! Inte kan jag stänga in mig i ett annat rum heller, för vartenda jävla fönster ligger mot bakgården.

Så (och här kommer tordagen "how to" in) för att inte förgås av detta konstanta oljud, så har jag lärt att två grejer funkar för skingra tankarna:
- 90-talspop
- onani.

Varsågoda.
Publicerat i: Mäster lär ut

Löningsonsdag.


DET ÄR LÖNING!


JAG SKA BETALA MIN BILRÄKNING!


LEVA SNÅLT ÄNNU EN MÅNAD!


ÄTA NUDLAR!


Nästa månad, då är jag on fire! För fan vad jag har slitit sedan jag kom hem från Barcelona. Två sjudagarsveckor och en sexdagarsvecka. Plus lite semesterdagar. Det blir gött med cash.

På tal om att spara pengar och förbättrad livskvalité, så testade jag att köpa Groupon-erbjudande för första gången häromdagen. Fixade tre presentkort på Discshop för halva priset. Det blir många nya DVD-boxar det! Som hittat! Såg också att det fanns många erbjudanden på resor. Jag vet ju en syster som snart fyller 30 bast, kanske vore något att ge bort i födelsedagspresent?
Publicerat i: Sushibetyg

Stephanie Black.


jag fattar inte heller varför de citerar
meyer på hungerspelen. som att hon är
någon litteraturkännare? bitch please, hon är författarvärldens motsvarighet till rebecca black!
Amen. Vad tragiskt är - jag har faktiskt läst de två första Twilight-böckerna. Inför första filmpremiären så såg jag reklamaffischen för den ute på Norrköpings gator. Jag gick hem och läste på Wikipedia (på den tiden artikeln bestod av tre rader), undrade vad fan det var för något. "Böckerna har kallats nya Harry Potter". Jag tyckte det lät lovande och köpte skiten. Sen skänkte jag samtliga böcker till kusinerna.


fint! men jag ser inga polaroidkort?!
Är du blind, människa? Va? Är det så? Närå, bara skojar. Kolla på startsidan! Tänkte inte på att de av er som läser via Bloglovin' kommer direkt till "kommentarssidan". Är djävulskt nöjd med skiten också. Utöver att ha lyckats ta körkort, så är det här mitt stoltaste ögonblick i livet. Klår till och med alla eventuella barn i framtiden.


[...] en sak bara: vad hände med teckningen på dig som skulle finnas i headern?
Det finns faktiskt en bild på mig ridande på en katt, tecknad av myten och tillika legenden Nathalie Saviluoto. Grym skapelse som inte lämnat kvinnans skrivbord ännu (host). Jag vet inte hur det blir, kanske nyttjar den i framtiden. Jag var bara inne i ett designflow, så jag klippte in min ungtjur där ni nu ser den och blev skitnöjd. Kanske att den byter plats med katten en vacker dag, den som lever får se. Har hur som helst pröjsat kvinnan för tjänsten, så alltför ledsen bör hon inte bli, hehe.


alltså, nu kommer jag också att bli tvungen att tvångslyssna på olly murs.
You're welcome!

Fred.
Publicerat i: Svar på kommentarer

Döm hunden efter håren.

Bredvid sängen så har jag en stapel med böcker. Inte för att jag har speciellt mycket tid till att läsa böcker, nej. Snarare för att verka smart. Med ett så här praktfullt yttre som en belönats med, så bör man göra sitt yttersta för att väga upp den låga intelligensen men förväntas ha.

Och eftersom det är multimåndag så går dagens inlägg ut på att döma boken efter sitt omslag.


LSD-tripp gone wrong. Mår lite illa av att se på det här omslaget för länge. DN har citerats på framsidan med orden "en mjukpornografisk roman". Vill efter det läsa den direkt. Helst igår.


Typsnittet får mig att dra paralleller till Star Trek eller något annat lökigt rymdepos. Gillar det inget vidare.


"Kom nu min son så ska jag hem och visa dig hur man sätter en kvinna på plats" / andra världskrigets judegetto. En historia om mycket mörker, misär och hus isolerade med sågspån.


Ett mord sker. Polisen står handfallna. Polisen får ett genombrott. Polisen står handfallna. Ett till mord sker. Allmänheten kräver en upplösning på morden. Polisen står handfallna. På nästnästnästa sista sidan så klarar polisen upp brottet. Bokens sista mening är utan tvekan cheesy som fan.


"Jag har som har skrivit den här är nyexaminerad journalist med gudskomplex. Här har jag försökt fånga en tradig svennevardag som är så långt ifrån min egna tillvaro man bara kan komma". Typ.


Ännu mer Star Trek. Och särskrivningar mitt i stavelserna. Hatar det. Hatar det som fan! Hatar det rakt in i benmärgen. Vad värre är - de har citerat både Stephen King och Stephanie Meyer.

Allt blir så mycket lättare om man bara är fördomsfull. Tänk så mycket tid som skulle sparas om alla bara antog saker lite oftare.
Publicerat i:

Guide till nya Pelles Personliga.

Hon läser min guide.

Den uppdaterade versionen av Pelles Personliga är här. Äntligen fick jag tummen ur och gjorde färdigt den bloggdesign som jag började med för månader sedan. Så klicka F5, rensa cacheminnet och börja dansa hula-hula!

Det må vara lite småpul kvar här och var, men överlag så är skiten färdigt. Låt oss därför gemensamt gå igenom det nya.

1) den nya headern. Inget mer rosa skitfoto av mig inne i en engelsk glassbar. Nu har vi istället en tydlig, ståtlig bild med mitt namn och en siluett av en ungtjur. "Varför en ungtjur" undrar ni? Av flera anledningar. Dels att klargöra att det här är en, många gånger, oseriös blogg. Inget säger det tydligare än lite nötkreatur i headern. Men också för att jag själv, Pelle, är lite av en ungtjur. Född på en bondgård är jag ju med så det är en anledning som också håller.

2) polaroidkorten till höger. Bloggvärldens kanske mest uttjatade tingest, ja. Jag väljer att ha de som en kontrast, för att visa på en mer konstnärlig sida. För jag, den oseriösa ungtjuren, gillar att fota också. Ses för övrigt på startsidan, till alla er som läser här inne via RSS och/eller Bloglovin'.

3) fågeln som balanserar på polaroidkorten. När jag inte bloggar, så twittrar jag förmodligen. Klicka på fågeln och kom till min Twitter. Fancy.

4) den nya presentationstext. Fastslår fortfarande att man är nörd, men förklarar också grejen med de olika dagarna som jag (oftast) bloggar efter.

5) de tydligare blogginläggen. Lekte MKV-student och lade all min kraft på att skapa en så användarvänlig blogg som möjligt. Tydligare rubriksättning, ökat avstånd mellan blogg och meny och så vidare. Och på tal om menyspalten, många ogillar ju den och med all dess färg. Bara för de så lätt jag den vara. Hehe.

6) kommentarsfältet.
Uppsnyggat utav bara fan. Woooop! Lämna en kommentar så får ni se hur skiten ser ut.

Och så vidare och så vidare. Har som sagt lite pill kvar att ordna med färger som ska bytas och texter som ska ändras. Men jag ordnar det sen. Ska bara över till grannen och se på Big Brother först, så allt bör vara helt klart om cirka fyra-fem månader.


Uppdaterad bloggdesign: bu eller bä?
Publicerat i: På tapeten

Huskurernas huskur.


Låt oss säga att du, rent hypotetiskt, skulle få för dig att översteka ett par laxbitar. Gärna så att de blev svarta till färgen. Allt för att sedan också tappa filéerna på golvet. Låt oss säga att du gjorde så och ändå beslöt dig för att äta dina fiskbitar. Kanske att det då, ett par timmar senare, börjar mullra i magen och sippra ut kroppsvätskor i alla världens ändar.

Lösningen: whisky.

ÖÖÖÖÖuururuhgh... skål.
Publicerat i: Mäster lär ut

Sugababes.


Så jag gjorde precis en motbjudande upptäckt. Jag surfade in på min Spotify-profil och fick se listan över de fem mest spelade artisterna.

Låt oss analysera de fem.

1: Glee Cast. Fine, jag kan köpa den här "artisten". Inte för att jag lyssnar på skiten mer eller mindre än något annat, men Glee-soundtracket återkommer hyfsat ofta i mina spellistor.
2: Foster The People. c00lt, hipster, fränt. Ligg kvar där.
3: James Morrison. Brittiskt, svårt och ledsamt. En helt okej tredjeplats.
4: Olly Murs. VH1 spelar den här låten med jämna mellanrum och häromdagen fick jag den på huvudet. Därför har min all kraft lagts på att spela låten om och om och om och om igen, tills den lämnar huvudet. Är inne på lyssning nummer 334 i detta nu och är inte helt nöjd med att behöva offra så mycket tid på crap.
5: Sugababes.

...

WTF? LÖGN! STÄNG NED SPOTIFY!

Någon jävel måste släpa röven till Spottan-kontoret genast. Push the button på servern innan jag börjar flyga round round eller klär på mig en red dress! Det kan bli ugly, rent av overload. Synd som fan att behöva få psykbryt över en sådan här sak, för jag är ju too lost in you. Det är det jag vet about you now.

Hela situationen ger mig ett hole in the head.
Publicerat i: Musik

Schysst hylla.


Jag stod och överstekte lite lax precis och funderade över vad som skulle kunna falla under onsdagens recension. När jag kamouflerade den nedsvärtade filén med en jävla massa dill, så slog det mig plötsligt: jag ska betygsätta min kryddhylla.

Let's rumble.

POSITIVT
- hyllan har ett brett smakspektra (förhoppningsvis så är det ett riktigt ord). Här finns kanelen att avnjuta till söndagsmorgonens gröt, vitlökssaltet som gör den mest svenniga husmanskost exotisk och dillen som skyler svarttbränd fisk.
- kryddor får dig att verka kulinariskt kunnig. Smakexperter får ligga mest av alla visar ny statistik från SÄPO.

NEGATIVT
- avsaknaden av vissa kryddor. Jag påminns dagligen av att jag inte har någon rosépeppar, kardemumma eller dragon hemma. Kommer man ihåg detta när man är och handlar käk? Nej.
- Piffi Allkryddan drar ju ned helhetsintrycket radikalt. Det är inte för intet som den tvingas stå längst bak i skåpet. I skuggan av whiskeyflaskan.

BETYGVad skulle du ge din hylla för betyg?
Publicerat i: Sushibetyg

Playboy Tuesday.


Googlade "Playboy Channel" och fick upp bilden ovan.

herregud, vilken tur att du flyttade!
Jo, tack. Det är utan tvekan det bästa beslutet jag tagit det senaste året. Fan så dåligt jag mådde när jag bodde i den äckliga jävla kvarten. Var förbi där här om dagen faktiskt, för att checka läget (läs: för att se om gubbaset kickats ut än). Han bodde kvar. Undrar hur snubben under honom har det? Säkert drygt som fan. Fast han kanske är lite mer råbarkad än en själv. Inte vidare svårt att uppnå.

ingår playboy channel
i ditt comhem-utbud då, eller?
Hahahahaha! Jag har ju Telia. LOL! Trodde du var min stalker?

vad du ligger på slösidan med
bloggen, pelle. 'sup?
Du vet, livet kommer emellan. Det är jobbet, det är det sociala, det är alkoholen, det är biobesöken, det är verkstadsbesök och så vidare och så vidare. Jag sökte ju plugg här om dagen. Då tänkte jag faktiskt att "fan vad gött det vore att börja plugga igen. Mer tid för bloggen, scooooooooore!". Sann historia.

några tips till oss som snart är färdig-
pluggade, men som vill söka något bara
för att få ha kvar studentlägenheten ett tag till?
Mitt främsta tips: sök någon IQ-befriad kurs på distans. Då behöver du heller inte lämna den lägenhet du så gärna klänger fast i. Undertecknad är ju något av en expert på IQ fiskmås-kurser och har bland annat pluggat Astrid Lindgren-kursen som Örebro Universitet har. Lättaste VG:t någonsin, jag läste inte ens en hel bok. Annars finns det kurser som heter något i stil med "vampyrer, varulvar och andra väsen" - prova den! Eller den där Harry Potter-kursen som det jiddras om med jämna mellanrum.

Fred.
Publicerat i: Svar på kommentarer

This entry be trippin'.


This sofa be trippin'. This sofa. Be trippin'.

Happy Endings har gett mig min nya tourettesfras. Under morgonkaffet: this coffee be trippin'. This coffee. Be trippin'. I sängen: this bed be trippin'. This bed. Be trippin'. På toaletten: this dump be trippin'. This dump. Be trippin'.

Inget kickar igång en frusen svennebanan som lite hiphopjidderish. Är förvisso rätt så säker att jag använder det helt fel. Men sen så hade jag ju inte Jay Z Lingo A i plugget (bara ett par MVG i brittisk engelska #skryt).

Just ja, soffan. Det var ju därför som jag började det här inlägget. Jag har märkt att så fort jag lägger mig på den, så börjar jag klä av mig. På riktigt. Här om dagen så hittade jag tre par strumpor instoppade mellan dynorna. Och för ett par veckor sedan hade jag gäster över, som jag tvingade sitta på ett gäng kalsonger som låg under kuddarna. Kamouflerade av mörkret.

Bara i detta nu ligger det i alla fall minst ett par strumpor och ett par jeans från dagens strippsession.

Jag tyckte det var lite anmärkningsvärt. Faktiskt.
Publicerat i:

Psycho vs. psycho.


Jenna Marbles, Jenna Marbles, Jenna Marbles... du vet inte vad en riktig pain in the ass till granne är förrän du bott i mitt gamla trapphus. Jag känner med dig, ja. Men inget går upp emot rikspsycot som bodde över mig.

Roliga anekdoter (som vi aldrig tröttnar på):

- bor du i mitt gamla trapphus, så kommer du få besök av det vandrande kromosomfelet. Gissningsvis iklädd endast kalsonger och för liten T-shirt. Nu tvingar han dig ursäkta ravepartyn som pågått varje natt i två veckors tid. Detta trots att du under denna period vaktat dina föräldrars hus och därför inte bott hemma.

- bor du i mitt gamla trapphus, så kommer du få förslaget att införa ett toalettschema. För att grannen ovan "inte längre orkar gå på toaletten samtidigt". Hörde undertecknad någonsin han göra nummer två? Nej.

- bor du i mitt gamla trapphus, så kommer du tvingas lyssna på historier om "ne*erjäveln som spelade poker hela nätterna i två års tid". Pokerturneringar som med all säkerhet pågick i samma utsträckning som mina ravepartyn.

- bor du i mitt gamla trapphus, räkna med en utskällning varje gång du planerar att använda tvättstugan. "DU HAR DISKAT FÖR MYCKET PÅ SISTONE!" blir ett återkommande ämne.

Så i tävlingen mest psykiskt instabila granne, så blir ställningen 1-0 till Pelle Nilsson.
Publicerat i: Videos

Hur du söker högskolestudier.


15 april ligger runt hörnet och det är hög tid att lämna in din ansökan inför höstens högskolestudier. Och om du, liksom jag, inte riktigt är hundra på exakt vad du vill studera, låt mig då lära dig fyra knep för hur du kan gå till väga.

1) Gå ut på en promenad och skingra dina tankar. Fundera på vad du gillar här i livet. Älskar du sex - bli sjuksköterska (har sett en del filmer). Gillar du att klottra - sök till Konstfack. Gillar du att läsa enorma mängder text - plugga juridik. Och så vidare.

2) Hur viktig är din framtida månadslön? Om svaret är "väldigt, väldigt, väldigt viktig", låt bli humanioraavdelningen i kurskatalogen.

3) Du kanske är en sådan där fatalist? Gå då på slumpen. Ta en katalog, slut dina ögon och bläddra fram ett program på måfå. If it's meant to be, it will be. Den här metoden funkar också på den som är angelägen att komma igång med CSN-utbetalningarna så snart som möjligt.

4) Se till att bli riktigt jävla apradar och be dina peers korsförhöra ditt undermedvetna, onyktra jag om vad du önskar att ägna framtiden åt. Man är som ärligast på fyllan, sägs det ju. Skulle ditt svar nu skulle bli "lönnmördare", "rikskapitalist" eller något annat politiskt inkorrekt, så finns alltid psykologprogrammet, med all dess självrannsakan och kunniga föreläsare, till hands.

Så där! Ut och härja på studera.nu nu!
Publicerat i: Mäster lär ut

Barcelona, en recension.

Vi måste reda ut Barcelona nu, innan skiten blir för avlägset att det blir skämmigt att blogga om det. För det är ju så det funkar, skriver man inte om det inom en viss tidsram (cirka en vecka före och en vecka efter) så blir det passé. Tabu i vissa länder.

Jag matar på med lite bilder i någonsånär kronologisk ordning. Så att börja med bilden ovan, den är tagen på Arlanda runt femslaget på morgonen. Vi hade tagit in på Ibis Hotel natten innan, bara för att slippa åka hela vägen till semi-Stockholm en hel natt. Det visade sig vara en bra idé. Gärna igen.


Fyrstjärnigt hotell bara några hållplatser från Plaça de Catalunya. På taket fanns här pool och en (stängd) bar. Flott värre. Klassat som "designhotell", vilket med andra ord betyder att det enda som skiljde sovrummet och toaletten åt var en glasvägg. Väldigt artsy fartsy, det där med att öppet tvåla skrevet inför sin rumskamrat.


Vädret skiftade från strålande sol första dagen, till regn och sol andra dagen och ösregn på tredje. Personligen har jag inte så mycket emot regn, mer än att det gör en kall och det kan vara en böld. Speciellt drygt är detta när man befinner sig vid medelhavet. På andra delar av resesällskapet så tycktes detta väder helt styra humöret. Jag var nöjd oavsett, för det fanns jävligt mycket att göra och glutta på.

De gotiska kvarteren var mitt favoritställe i centrum (om man nu får lov att uttrycka sig så). Den där "ramblan" var ju å andra sidan pure shit. Varför förväntas man gå här när man är i Barcelona? Förstod inte det.


Gaudí, Gaudí, Gaudí... den här mannen ryktas det om överallt i Barcelona. Med all rätt, han tycks ju ha byggt halva stan. Inte mig emot, jag är ju en junkie för allt unikt städer har att erbjuda. Surt på spöregnet (otätad kamera) och min egen glömskhet (glömde objektiv hemma), för jag hade gärna fotat hans arkitektur med min "riktiga" kamera. Allt jag har nu är gryniga iPhone-bilder. No offence, Instagram-användare.


Parc Güell var pretty awesome. Här hade vi ännu mer Gaudí och ännu mera regn. Regnet gjorde så att vissa delar i parken var stängda, så som saluhallen. Men jag led inte, för det ändå skitcoolt. Framtidsplanen är från och med nu att skaffa ett hus med en tomt stor nog att få plats med en mosaiködla som sprutar vatten. Här drack vi sangria också. Smakade skit, men jag överlevde.Hamnen och ett av alla bergen som omger Barcelona. Summa sumarum: en helt okej resa. Jag tänker åka tillbaka och då för att se och uppleva lite mer. Slippa kompromissa och behöva gå i affärer. Jag vet inte, det är inte riktigt min grej att behöva haka på i klädaffärer när jag är utomlands. Finns roligare saker att göra. Som att äta ännu mer tapas och dricka ännu mer öl.

Sen ska jag upp i tornen på Sagrada Família också, för de var ju så klart stängda på grund av regnet. Risken att halka till och falla av stenbroarna ned på Judas var väl för stor, antar jag.

Ser ut att bli en återresa redan i höst. Då jävlar.
Publicerat i: Resa

För jag har psykbrytet runt hörnet.


Då var man här igen. Påsken är över, jag har landat ordentligt efter Barcelona och vardagen är återigen full av beigea inslag. Bland annat känslan av att bli tagen för givet på jobbet. Intressant upptäckt faktiskt, jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till den.

Jag håller er uppdaterade. Kanske har vi ett psykbryt liggande runt hörnet, vem fan vet?

Påsken så, den var rätt grym. God mat, god dricka, gott nöje och så vidare och så vidare. Jag såg Hungerspelen på bio igen. Inte för att jag prompt ville, utan för att jag lovat att gå med syrran. Och för att jag ville. Kom igen, den är ju inte att leka med. Plus att Lawrence är het som Katniss. Jag skulle faktiskt vilja påstå att filmen var bättre den här gången. Mjo, så är det.

*NoErdH*
Publicerat i: Pelles vardag

Viva España.
Då är man åter på svensk mark igen. Eller jag satte foten på Arlanda redan vid fyratiden igår eftermiddag, men det är först nu allt börjar kännas mänskligt igen. Även om man inte gör värst många knop egentligen, så tär det något förjävligt på en att vara på resande fot en hel dag.

Så Barcelona var kickass. Minus några missöden som bakfylla, för lite cash och en och en halv dag med regn. Något som som övrigt ledde till att min icke-vädertätade skit-Nikon knappt kom till användning. Och när jag väl fick lov att använda den, så gick grymma bilder i kras bara för att jag glömt byta objektiv när jag åkte hemifrån och hade bara mitt fasta 50 mm. Istället blev det ett par hundra iPhone-bilder.

Nå väl, värre skit har hänt.

Har avverkat dagen i soffan och kollat ikapp Big Brother (ut med Marcel nu för fan), samt avnjutit påskpizza, påskglass, påsk-Japp och påskmust. Ska hem till landet och chilla med släkten i dagarna två nu. Efter det kommer en riktig Barca-uppdatering. Stå ut!
Publicerat i: Resa

En fotolös uppdatering.

Men FUUUUUUUUUUUUUU! Försöker uppdatera bloggen "på riktigt", men appen vill inte acceptera bilder. Skit piss helvete! Så länge kan ni ju alltid "Gilla" min Facebook-sida (länk till höger i menyn), uppdaterar ganska frekvent där. Vi mår guld annars, druckit en del ölkohol och sett en stad paralyserad av en fotbollsmatch. *cRAzyH*

Publicerat i: Resa

Barca, baby!

Sitter på flyget ned mot Barcelona nu. Slutar inte förundras av flygplan med WiFi. Hoppas ni ser det här inlägget nu, blogg.se-appen är ju lite dum i huvudet.

Publicerat i: På tapeten

@ Arlanda

Hänger på flygplatsen nu. I natt klockan fyra så bär det iväg till El Spania. Ska försöka blogga en gång eller två, om det vill säg väl. Gracias och tack för ölen i förväg. Adios.

 

Publicerat i: Resa