Hur du överlever oljud.


Klippet är filmat innanför fönstret.

Nödvändig bakgrundsinfo: min lägenheten har lite udda planlösning, så den "delar" utrymme/våning med ett fik som ligger vägg-i-vägg? Låter det begripligt? Vi kan ta lägenheten ovan mig som ett tydligare exempel. Den sträcker sig den över hela huset, medan min bara vetter mot bakgården. Ni fattar vad jag menar. I korta drag: jag bor i idiotformat kyffe. Ett kyffe som (enligt osäkra källor) en gång användes åt tjänstefolket i huset.

ARBETARKLASSPOWER!

Hur som helst, på denna bakgård så låg en gång i tiden (tills för bara några dagar sedan) en förruttnad före detta möbelaffär. Skiten revs hastigt för att lämna plats åt ett nytt lägenhetshus. Något som ska bli bra mycket mer underhållande att blicka ut över än Tibromöblers grönmögliga fasad.

Och efter ett par veckor att rivningsarbete: introducing det non-stop borrandet. I runda slängar så ska fem gånger tjugo meter betong pulvriseras. Jag blir galen! Inte kan jag stänga in mig i ett annat rum heller, för vartenda jävla fönster ligger mot bakgården.

Så (och här kommer tordagen "how to" in) för att inte förgås av detta konstanta oljud, så har jag lärt att två grejer funkar för skingra tankarna:
- 90-talspop
- onani.

Varsågoda.
Lollo

Men grattis. Keeping busy ^^

pubes

bra att du sysselsätter dig pelle, det glädjer mig! glöm inte att använda weener kleener efteråt! ;)

Madde

det bästa var att efter filmsnutten så kom ditt gamla musikquiz upp som förslag att titta på.

Basen

Alla som förespråkar onani får automatisk stjärnstatus av mig. Kan jag få en autograf?