Stephanie Black.


jag fattar inte heller varför de citerar
meyer på hungerspelen. som att hon är
någon litteraturkännare? bitch please, hon är författarvärldens motsvarighet till rebecca black!
Amen. Vad tragiskt är - jag har faktiskt läst de två första Twilight-böckerna. Inför första filmpremiären så såg jag reklamaffischen för den ute på Norrköpings gator. Jag gick hem och läste på Wikipedia (på den tiden artikeln bestod av tre rader), undrade vad fan det var för något. "Böckerna har kallats nya Harry Potter". Jag tyckte det lät lovande och köpte skiten. Sen skänkte jag samtliga böcker till kusinerna.


fint! men jag ser inga polaroidkort?!
Är du blind, människa? Va? Är det så? Närå, bara skojar. Kolla på startsidan! Tänkte inte på att de av er som läser via Bloglovin' kommer direkt till "kommentarssidan". Är djävulskt nöjd med skiten också. Utöver att ha lyckats ta körkort, så är det här mitt stoltaste ögonblick i livet. Klår till och med alla eventuella barn i framtiden.


[...] en sak bara: vad hände med teckningen på dig som skulle finnas i headern?
Det finns faktiskt en bild på mig ridande på en katt, tecknad av myten och tillika legenden Nathalie Saviluoto. Grym skapelse som inte lämnat kvinnans skrivbord ännu (host). Jag vet inte hur det blir, kanske nyttjar den i framtiden. Jag var bara inne i ett designflow, så jag klippte in min ungtjur där ni nu ser den och blev skitnöjd. Kanske att den byter plats med katten en vacker dag, den som lever får se. Har hur som helst pröjsat kvinnan för tjänsten, så alltför ledsen bör hon inte bli, hehe.


alltså, nu kommer jag också att bli tvungen att tvångslyssna på olly murs.
You're welcome!

Fred.
Publicerat i: Svar på kommentarer
7 kommentarer på "Stephanie Black."
[1] anna

just fan, ny design! snyggt du :)

[2] Madde

Haha du har en award att hämta hos mig. Live long and prosper

[3] PELLE

Testkommentar

[4] pelle

Det finns faktiskt en bild på mig ridande på en katt, tecknad av myten och tillika legenden Nathalie Saviluoto. Grym skapelse som inte lämnat kvinnans skrivbord ännu (host). Jag vet inte hur det blir, kanske nyttjar den i framtiden. Jag var bara inne i ett designflow, så jag klippte in min ungtjur där ni nu ser den och blev skitnöjd. Kanske att den byter plats med katten en vacker dag, den som lever får se.

[5] Lollo

Tjuren är ju också fin ^^

[6] Anonym

En anonym testkommentar

[7] Linda

Woop woop, en länkning och svar på fråga, thanks! Håller förresten med den klockrena översta kommentaren till hundra procent, förstår inte varför man ens vill skylta med att Meyer har läst och gillat böckerna.

LÄMNA EN KOMMENTAR
» Gillar du vad du läser? Passa på att följa mig på Bloglovin'.
» Vill du skicka mig ett mail? Skriv till pelle@pellespersonlig.se.
» Tänk på att alltid föra en trevlig ton i kommentarsfältet.
Namn:
Mail: (publiceras ej)
URL:
Kommentar: