24Apr12

15:01

jag fattar inte heller varför de citerar
meyer på hungerspelen. som att hon är
någon litteraturkännare? bitch please, hon är författarvärldens motsvarighet till rebecca black!
Amen. Vad tragiskt är - jag har faktiskt läst de två första Twilight-böckerna. Inför första filmpremiären så såg jag reklamaffischen för den ute på Norrköpings gator. Jag gick hem och läste på Wikipedia (på den tiden artikeln bestod av tre rader), undrade vad fan det var för något. "Böckerna har kallats nya Harry Potter". Jag tyckte det lät lovande och köpte skiten. Sen skänkte jag samtliga böcker till kusinerna.


fint! men jag ser inga polaroidkort?!
Är du blind, människa? Va? Är det så? Närå, bara skojar. Kolla på startsidan! Tänkte inte på att de av er som läser via Bloglovin' kommer direkt till "kommentarssidan". Är djävulskt nöjd med skiten också. Utöver att ha lyckats ta körkort, så är det här mitt stoltaste ögonblick i livet. Klår till och med alla eventuella barn i framtiden.


[...] en sak bara: vad hände med teckningen på dig som skulle finnas i headern?
Det finns faktiskt en bild på mig ridande på en katt, tecknad av myten och tillika legenden Nathalie Saviluoto. Grym skapelse som inte lämnat kvinnans skrivbord ännu (host). Jag vet inte hur det blir, kanske nyttjar den i framtiden. Jag var bara inne i ett designflow, så jag klippte in min ungtjur där ni nu ser den och blev skitnöjd. Kanske att den byter plats med katten en vacker dag, den som lever får se. Har hur som helst pröjsat kvinnan för tjänsten, så alltför ledsen bör hon inte bli, hehe.


alltså, nu kommer jag också att bli tvungen att tvångslyssna på olly murs.
You're welcome!

Fred.7 kommentarer på "Stephanie Black."

anna

24 Apr 2012 18:22

just fan, ny design! snyggt du :)

Madde

24 Apr 2012 19:54

Haha du har en award att hämta hos mig. Live long and prosper

PELLE

25 Apr 2012 11:27

Testkommentar

pelle

25 Apr 2012 11:53

Det finns faktiskt en bild på mig ridande på en katt, tecknad av myten och tillika legenden Nathalie Saviluoto. Grym skapelse som inte lämnat kvinnans skrivbord ännu (host). Jag vet inte hur det blir, kanske nyttjar den i framtiden. Jag var bara inne i ett designflow, så jag klippte in min ungtjur där ni nu ser den och blev skitnöjd. Kanske att den byter plats med katten en vacker dag, den som lever får se.

Lollo

25 Apr 2012 12:38

Tjuren är ju också fin ^^

Anonym

25 Apr 2012 13:42

En anonym testkommentar

Linda

25 Apr 2012 18:44

Woop woop, en länkning och svar på fråga, thanks! Håller förresten med den klockrena översta kommentaren till hundra procent, förstår inte varför man ens vill skylta med att Meyer har läst och gillat böckerna.

Kommentera

» Skriv vad du vill, här är det inte så noga.
» Ibland är jag upptagen, så ditt svar kan dröja en stund. Förlåt i förväg.
» Till och från så svarar jag på kommentarer i bloggen, missa inte det.

Kommentera här:
NAMN:
KOM IHÅG MIG?
BLOGG: