Om Pelle hade videobloggat.

 
Alltså klippet ovan, jag kan skriva under på varenda punkt.
 
"Oj, nu måste jag ha sovit länge" - klockan är tio över två.

"Jag är en man av vetenskapen" - men det verkar stå en vålnad där i hörnet.
 
"Fan vad trött jag är" - lägger huvudet på kudden och känner mig plötsligt hög på Dextrosol.
 
"Jag drömmer ju en hardporrdröm om Oprah" - vaknar svettig.
 
Skönt och veta att det inte bara är en själv som emellanåt har problem när det kommer till nattsömnen. Det är jag och någon random britt. Dan is not on fire är förresten en jävla rolig YouTube-kanal, spana in hans andra klipp. LÄÄÄÄÄNK!


TAGGAR: drömmar / nattsärk / sömn

Hur du pluggar som en gud.

Ägnar förmiddagen innan jobbet åt att skriva på första redovisningsuppgiften som tilldelats oss elever på naturkunskapen. Smygläste lite på andra uppgiften precis, den ska visst redovisas muntligt över Skype. Så man måste boka in en tid med läraren och diskutera frågorna. På Skype. Vad fan, det är ju därför som man går en distansutbildning, för att slippa alla ansikte-mot-ansikte-interaktioner.
 
Nåväl, den huvudvärken den dagen.
 
Eftersom jag är lite av en expert på att plugga (har varit i branschen i sjutton år nu), så tänkte jag dela med mig av mina bästa tips i följande inslag, Hur du pluggar som en gud/Pelle.
1. Många säger att ett rent skrivbord är A och O i pluggsammanhang. I call bullshit på den. Ju stökigare, desto livligare hjärna och livligare brainstorming.
2. Dra ner rullgardinen. Jag har sett True Blood, de där vampyrerna är smarta. Varför? För att de lever i mörkret.
3. Ät inget förrän blodsockret får dina händer att skaka (då rekommenderar jag en tomat och en skiva gurka). Att äta tar tid och time is money.
4. Micropauser är ett måste, så unna dig ett YouTube-klipp var tionde minut.
5. Det finns inget som heter "för mycket kaffe".
 
= MVG. Eller heter det "A" nu? Femma?


TAGGAR: plugga som Pelle och få bästa betyg

Textil värt tre starka sushibitar.

Så jag satt och funderar på vad veckans "onsdagsbetyg" skulle tillägnas för ting. Och jag kunde inte förmå mig själv att komma på något av värde. Tills jag plötsligt såg Gekås-påsen (nej, har inte packat upp allt än) i ögonvrån och kom på att jag kan tala om mina nyinköpta kalsonger.
 
Som alla normala män gör när fantasin tryter.
 
Vad finns det och säga då? Jag köpte tio par i samma modell, men i olika färger. Sann historia. Utbudet var skit och de ovan var de enda som jag tyckte var någorlunda snygga/upphetsande (för andra).
 
POSITIVT
- de sitter som ett smäck.
- de vita kanterna ramar in allt som är värt att rama in.
- billiga.
- de se bra ut på ens golv (pun intended).
 
NEGATIVT
- om man skulle råka ha på sig två olika par, men i samma färg, två dagar i rad så måste man köra ursäkten att "man köpte flera stycken av samma". Ni vet, den söndertrasade powerursäkten ingen längre köper. Man blir snusken som inte byter underkläder tillräckligt ofta.
 
BETYG


TAGGAR: fillingar / herrtrosa / kallingar / kalsonger

Då är det fastställt: you approve my beard.


Inte jag. Än.
 en till inlägget helt orelaterad kommentar: jag har aldrig fått klart för mig vad du jobbar med trots flitigt läsande under en relativt lång period. är det jag som läser dåligt eller du som håller det utanför bloggen?
julia / 03:00
Kära Julia, det är uppenbarligen du som läser dåligt, ja. Fast nä - jag skojar bara. Hehehhe. Jag håller det utanför bloggen och det är faktiskt en av de ytterst få principer jag har här i sfären. Det och 2) aldrig hänga ut folk (vilket har förekommit) eller 3) skriva om ens liggerier (får ju ändå inget).
 
Varför så hemlighetsfull då, undrar du? Dels är det vanligt vett att inte nämna ens arbetsplats på nätet. Hela cyberspace florerar ju av historier om folk som fått kicken på grund av något som hen skrev på sin blogg, Facebook eller andra forum. Sen är ju också mitt jobb inget jag vill ägna mig åt hela livet = ännu en anledning till att inte skriva om det. Faktum är att jag hade lämnat det rent mentalt nu till försommaren, i tron om att jag skulle börja plugga på universitetet igen. Men så hade man ju inte naturkunskap på betyget (stön) och hamnar på så vis efter ett år i planerna.
 
Och sen så, avslutningsvis, är jag stundtals ganska trött på stället av olika anledningar. Då är principen ovan räddare i nöden, så att man inte skriver något dumt. Man lämnar skiten helt utanför och får istället vara tacksam för sitt heltidsjobb som pröjsar räkningarna varje månad och upprätthåller ens jetsetliv.
 
det här med räkningar. jag hoppas inte jag låter för bortskämd nu, men vad är det alla måste betala hela tiden? jag betalar hyra och mobilräkning. sen har inte har några fler räkningar per månad. känns som att alla har så många fler? konstigt.
På tal om räkningar och allt. Men ey, Ella be trolling? Du låter lite bortskämd, ja. Hoppas det är lugnt? Men visst, jag ska dra mina vanligaste räkningar så här för alla att se: el, mobiltelefon, billån, CSN, hyra och Telia (bredband + TV). Det är de jag pröjsar månadsvis och det är då det är en "bra månad". Sen så kommer ju ett par mindre sällan, så som hemförsäkringen, bilförsäkringen (hatar), fordonsskatten (hatar), domänfakturan och så vidare.
 
Jag har fått höra att jag har få räkningar, så se det här som en reality check för framtiden, fröken advokat.
 
skägg? i approve.
GRAOW! PUUUUUURR!
 
jag tycker även att den lilla gula stjärnan som upplyser om 3,285 liter (och ett utropstecken på det!) var intressant. nu är jag extremt nyfiken på vad detta kan vara som kräver en sådan exakt siffra (med ett utropstecken på det!)?
I did my part of the investigation och grävde i pappersåtervinningen efter svaret (för att sedan hitta reklambladet i PDF-version på ÖoB's hemsida. Hich tech). Det var alltså fråga om 3,285 liter flytande Ariel! XXL pack! För 75 spänn! Galet! Utropstecken overload!
 
Fridens liljor.


TAGGAR: kommentarer / skägg / tisdagstolken