Jag, frugan och ungen vår.Syrran kommenterade inlägget Sär skrivning:

Ska du inte göra rent i slasken?


Svar: Och lägga upp en falsk fasad i bloggen? Nej, det funkar inte så. Det börjar med en tvångsrenjord slask och slutar upp i Underbara Claras blogg.


Rosita hade något att säga om I Staffan Westerbergs iPod:

Alltså.. videon gör ju låten lite. Enough said. Gud.


Svar: Asså ok, ja ba liksom hade en åsikt. Ursäkt asså gud.


Ronja ville ha något sagt under samma inlägg:

Det här är nog det mest upprörande jag läst på denna blogg någonsin. Låt+video=top notch!

Svar: Asså ok, ja ba liksom hade en åsikt. Ursäkt asså gud.


Under inlägget SAD.GIF så skrev Anna:

Jag känner att det nog är dags för en Grey's-intervention för herr Pelle.

Svar: MEN FÖR SISTA GÅNGEN - MITT NAMN ÄR DEREK SHEPARD!


Hehehe.


Renskinnet Anne.


En annan fyller ju år nu i dagarna (börja ladda kärleksbrev, beundrarpost och gratulationskort). Nästa torsdag för att vara exakt. 24 år vis. Ett år äldre. Ett år närmre till 25 bast och tillträde till Harry's på lördagar. Jag behöver få gå på krogen och kunna dansa till eurodisco och gamla svensktopplåtar.

Så över till önskelistan. Ni vet vid det här laget att jag sällan önskar mig något. Försöker hålla mig kort på materiella inköp, värna om Tellus och så vidare. Och jag har redan alla Grey's Anatomy-boxar + alla samlingsobjekt (inklusive voodoodockan över doktor Bailey), så mitt liv är redan komplett.

Men det är ett argument som sällan slår väl med de som vill köpa något åt en. Av kärlek antar jag. Eller lusta. Därför tänkte möjliggöra deras önskan och lista tänkbara presenter. Samtliga hämtade direkt ur dagens reklambunt.


1. Sockor från den lokala fritidshandeln. För att fyrtio par inte är tillräckligt.
2. Renskinnet Anne från Jysk. Jag kommer prata om det som något jag fällt och flått själv. En riktig liggmagnet.
3. Den här katten.


4. Köttkvarn som användes till renen jag aldrig fällde.
5. Duschmunstycke med massagefunktion. För att... ja, ni vet. Det är skönt.

Så där, det var det. Bara elva dagar kvar.


KATEGORI:

SAD.GIFDet är söndag. Det är ångest. Det är småtrist. Det är ledsamt. Det är dagen innan måndag.

Det här med att söndag är en svinig dag, det är allmänt känt. Ingen vet egentligen varför. Antagligen för att söndag känns lika lite som en ledig dag, som fredagar känns som en jobbdag. Och det här kommer från en annan, som faktiskt bara jobbar två måndagar i månaden.

Sen att man ofta är bakis på söndagar, kan ha en liten roll i ångestbiten. Oskyddat gök med en random varelse gör ju åverkan utöver det vanliga på psyket.

Så på söndagar: välkomna ångesten. Och skulle du känna dig förvånansvärt munter söndagar framöver - låt mig hjälpa till. Jag finns här. För dig. För er alla. Ingen ska behöva vara glad en dag som denna.

Den här veckan börjar vi med att se på bildspelet ovan. Vad känner ni när ni ser på det? Gråt ut.


KATEGORI:

Definitionen av lycka.Okej, så innan vi går och blir euforiska och new age-iga här, så måste vi reda ut vad fan "lycka" egentligen är. Hitta något konkret som definierar ordet i sin fulla prakt, något som gör lyckan rättvisa.

Hm... ni vet när Izzie ligger med George i säsong tre av Grey's Anatomy? Då han var otrogen... Okej nä, dåligt exempel. Hur många här minns när George fick Meredith i säng? Det... det... där har vi lycka. Förutom att hela den sexsessionen slutade i en gråtfest. Så okej, inte det. När Denny fick reda på att han skulle få nytt hjärta? Det är väl den yttersta lyckan, att få ett nytt organ som ska hålla igång en? Nu dog ju förvisso den karl'n, så det var också ett ruttet exempel.

...

När Arizona friar till Callie! Där har vi det! Lyckliga lilla frieri. Som slutade med en bilkrasch. Men när Burke friade till Cristina då? Det slutade väl lyckligt fan? Fast hon velade ju en i vecka innan hon svarade och han lämnade ju henne vid altaret. Det är snarare definitionen av "drama".

...

...

Okej. Nu vet jag. Ni vet i säsong tre när Meredith dör av drunkning och sedan kommer tillbaka från de döda. EUREKA! Jag har funnit det. Definitionen av "ren lycka" är att komma tillbaka från de döda. Också känt som världens svåraste uppgift.

Just ja - varning för spoilers! Fortsättning följer nästa lördag.


KATEGORI: