De sju dagssynderna.


Jag. I framtiden.

Framtiden är här redan imorgon, tomorrow marks the day of a new era, carpe diem, bejaka evolutionen och så vidare. Jag har blivit upplyst. Jag har blivit förlöst med ett kall. Detta kall heter "de sju dagssynderna".

Hela anledningen till den här idén är Grace Helbig och hennes YouTube-kanal, Daily Grace. Här har hon olika teman för varje dag i veckan. Måndagar ägnas åt något random ämne, tisdagar åt kommentarer, på onsdagar betygsätter hon saker och så vidare. Och jag tänkte: "min blogg är ju kind of trist till och från, jag skulle ju kunna sno den här kvinnans idé och anpassa den till min blogg".

Sagt och gjort, jag snodde idén. Utan hämningar. Schemat är som följer (i parentes ser vi Grace's dagar):

MULTIMÅNDAG (miscellaneous)
En bred kategori. Här rör vi oss över alla ämnen och diskuterar allt från sandkornet i havet, till molnen i stratosfären.

TISDAGSTOLKEN
(commenting on comments)
Jag svarar, tolkar, sjunger ut, vrålar och svär över era kommentarer från den senaste veckan.

ONSDAGSBETYGET
(review)
Någon eller något faller under luppen, blir granskat och belönas med ett betyg på en skala mellan 1-5 sushibitar. Läses gärna tillsammans med en kopp sake i handen.

HOW TO THURSDAY (how to thursday)
Jag, er mästare, lär ut mina kunskaper till er, mina lärjungar. Det kan bli steg-för-steg-instruktioner, filmklipp eller kanske ett tips. Det  finns mycket jag behöver få lära ut.

FRÄCKA FREDAG (sexy friday)
En hyllning till 80-talets SVT och en dag av sex, kåtslag och lusta. Kommer jag vara naken? Kommer jag visa upp en hemma gjort pettingfilm? Kommer jag tala om min grannes onanivanor? Bara jag vet.

LYCKLIGA LÖRDAG

Veckans bästa dag, veckans lyckligaste humör och veckans bästa dag att sprida lycka på.

PSALMSÖNDAG
Dagen som till en början ägnades åt sorg, ångest och tristess, har nu fått bli en dag i musikens tecken. Här utreder, listar och diskuterar vi allt inom musik. Ett ofta återkommande inslag är musik som bringar skam in i själen, sådan musik man lyssnar på utan att egentligen vilja det.

DISCLAIMER
Notera vänligen att jag, tro det eller ej, också har ett liv utanför cyberspace. Det händer att en dag eller två faller ur schemat. Det bestraffas med att ett klädplagg åker av för var dag som uteblir. Till slut är jag naken och då lägger jag upp en bild för er att beskåda. Skammen som följer ska alltså funka som motivation. Typ.

Häng på!

FÖLJ ELÄNDET PÅ BLOGLOVIN'!
Ella

Jag är så stolt över att du håller fast vid mitt förslag om sushibitarna! Och jag ser fram emot förverkligandet av dessa planer! Tror att om det är någon som kan lyckas så är det du Pelle! Och Blodinbella för att hon är så äckligt ambitiös.

Fifi

JA! det här blir grymt!

anna

jag är mest nyfiken på om du lyckas blogga minst en gång per dag ;)

Cicci

Vad fin du är i framtiden! Lite Robert Wells över det hela!

Ida

Låter ju suveränt. Fast jag håller med Anna...

Hohler

Right now there numerous computer computer things like Computer Programming, Personal pc Assist Professionals, Pc's Repair. Among the best realize it'll be to travel develop pcs for example store or firm pcs damage or for example stealing computer away and also burdensome him or her. quantity him or her turn out to be named?