Nyårsmål.


Det är inte bara Blondinbella som har mål uppsatta för åren som går, en själv har ju också klurat ut ett par-tre stycken. Inte lika högt flygande kanske, har inga planer på att starta företag eller ge ut egen tidskrift. Mitt motto är att "sikta mot kullens topp och skryt som fan när du vandrat den upp och ned flera gånger om".

NYÅRSMÅL:
1) Korsa en motorväg. Ja, jag vet riskerna och att detta inte är något att skämta om egentligen. Men det faktum att jag snart är tjugofyra bast och aldrig har satt en centimeter av skosulan på en motorvägs asfalt är lamt. Jag vet en sträcka som inte är så trafikerad och jag tänkte göra det nattetid. Alltså när normala människor sover. Jag filmar det åt er.

2) Se samtliga Star Wars-filmer. Jag bashar alltid på Stjärnornas Krig som en löjlig trave med film, men faktum är att jag bara sett den första. Jag behöver underlag för mitt hat.

3) Skaffa fram autograf från en politiker. Urkundsförfalskning in disguise.

4) Blogga bättre. Jag tänkte försöka mig på två inlägg om dagen, svara på kommentarer på daglig basis och bli bättre på att bära med mig kameran. Lite old school, tillbaka till rötterna. Ta bloggandet för vad det är, inte rata helt okej inlägg för att det inte passar in i någon "mall" som gjutits fram här. Har till och med skaffat en liten anteckningsbok för att skriva upp inläggsidéer. Seriöst som fan.

5) Inte plugga mer förrän fram till hösten.

6) Se mer TV-serier.
Odla tillbaka ansiktsaknen och liggsåret från 2010.
H som i Hanna - putting the H in håriga armhålor

Wohoo, ska vi sluta en bloggpakt? Jag tänker inte springa över någon jävla motorväg, jag är alldeles för gammal, men det där med att blogga ska jag faktiskt försöka få igång igen!

Ellie

Men herregud, du måste se Star Wars!!!!!

King of Nydala

Underbara och spännande mål. Hoppas du lyckas. Lycka till. Väntar med spänning på resultat. Ha det underbart.

Johan

Jag bashade också alltid på Stjärnornas Krig som en löjlig trave med film, men när man väl sett alla så har man ändrat åsikt.

Chris

Tycker det här låter som grymt bra löften! Speciellt det där med mer serier gillar jag. Tror inte jag kan kolla på så många fler serier dock... Tips?

Ingrid

Jag har också bara sett en Star Wars film. Men vem behöve dem när det finns en bra summering: http://www.youtube.com/watch?v=lk5_OSsawz4

anna

du det där med att svara på kommentarer och blogga oftare ser jag verkligen fram emot! och tror lite halvt på ;)

thidan

Hahaha åååh vad fina mål! Jag skulle också behöva underlag för mitt Star Wars-hat.