White trash och en trashad dörr.

Fy fan vad jag fick lite sömn i natt. Och jag som var så jävla trött efter helgens festande och spelningar. Who's to blame? The white trash junkie-familjen i lägenheten här i huset.
 
Låt oss ta allt från början. Steg för steg.
 
- Jag sover, så som sig bör under natten och småtimmarna.
- Vaknar för att någon vrålar "MAAAAAAAAAMMA!" nere på innergården. Kikar ut genom fönstret och ser att det är en av glinen (som bör över tjugo bast) som bor i här i huset. Full som fan och utelåst.
- Han fortsätter ett tag till och jag försöker ignorera röven av jäveln som väckte mig.
- Precis när jag bestämt mig för att kasta ned min nyckel, så att han kan komma in i trapphuset, så öppnar en granne i husporten bredvid och frågar vad problemet är. Jag hör inte vad som händer, men de försvinner in och det nämns samtidigt något om misshandel.
- Jag somnar om.
- "MAAAAAAAAAAAAAMMA!". Jag vaknar igen. Tar på mig tröjan, redo att gå och öppna dörren åt satans avkomma. Kikar ut genom köksfönsret och ser att han försvunnit. Tänkte att han gick väl iväg.
- Sätter mig på sängkanten och hör hur någon laddar två sparkar mot porten på andra sidan huset. Han hade alltså traskat runt kåken och försöker ta sig igenom den vägen.
- Dörren, som i stort sett bara består av glas, får en rutan sönderkickad. Låt mig försäkra er om en sak, en ruta som krossas i ett trapphuset mitt i natten - den rutan låter ordentligt högt.
- Ungen häver sig in. Jag hör hur andra grannar reagerar. Grabben börjar nu ett maraton av knacka på dörrar (vi har två dörrar i det här huset på vissa lägenheter, en hallentré och en balkongdörr som alla kommer åt).
- Han går mellan dörrarna, skriker på mor (som jag antog däckat av något rödtjut hon tippat i sig) och bankar som fan.
- Det är nu jag förstår att morsan ignorerat ungen sin (schysst mot oss andra dödliga), för hon sa något om att hon "inte orkade hör på honom mer och undrade vad fan han ville".
- Han ville ha sina kläder som låg på sängen. Det var därför som han väckt alla inom en mils radie och sparkat sönder en dörr - han behövde sina kläder. Morsan kastar ut skiten och säger något (det är svårt att uppfatta varje ord genom ett brevinkast) elakt och smäller igen dörren.
 
Sen vet jag inte vad som händer. Puckot försvinner en sväng, men återkommer senara igen. Gapandet på morsan börjar igen (den trashade dörren har vi visst förträngt). Någon ringer polisen som snart dyker upp och jag förstår att han hamnat i slagsmål på grund av sin "nationalsocialistiska tro".
 
"LITA ALDRIG PÅ EN JUDE!". Okej. Noterat.
 
Det dumma är att den enda känsla jag känner inför "det som skett" är skam. Jag är inte ett dugg arg, utan jag skäms bara åt den här familjens vägnar. Det är ju bra, för någon måste ju uppenbarligen göra det.
 
En bra sak dock: plötsligt känns mina planer om en lägenhetsfest inte helt uteslutet.
en mor öppnar dörren åt sina full avkommor - white trash
Erica

Oj, schyst morsa, det där... :p

Ellinor

Haha, det där har vi skämtat om hela dagen! Jag och sambon har haft 5 pers sovande hos oss under helgen. Vi kom hem ungefär i den vevan, för när vi skulle gå och lägga oss började mamma-ropandet. En av mina övernattande gäster tog tag i luren ganska snart och ringde Harry haffa. Otroligt intelligenta grannar ^^

Svar: Det roliga var att han bestämt krävde att han skulle få pissa innan han hoppade in i polisbilen. Smart. Lite extra böter på den där härliga kvällen, precis vad den lillen behövde. Haha.
Pelle

Jon

Alltid roligt att besöka en främmande ort. ;)
Det var ganska komiskt med den dräggfulla mammanazzen som vinglade omkring och ylade där ute, en halvtimme innan hade han kaxigt proklamerat i telefonen att han minsann skulle "spöa på några blattar"... Sen "MAAAAMMAAAAAAAA!" :D
Dumma som vi var spelade vi inte in hela episoden, det hade lätt blivit den "nya" skogsturken: Mammanazzen!

Svar: HAHA! Sant! Inte så jävla butch att första hävda sin nationalistiska tro och sedan köra tummen i munnen (och foten genom dörren) och ropa på lilla mammisen. Och hey, jag filmade faktiskt lite grann. "Bevismaterial", tänkte jag och tryckte iPhonen mot rutan.
Pelle

frikadellen

Det känns inte helt otippat med ovan beskrivna beteende och kryddan "nationalsocialistisk tro". Det verkar komma hand i hand det där.

anna

men vilket jävla psycho! haha herregud.

Chrissie P

Vilken sjuk tur du verkar ha när de kommer till grannar!