Mot Borlänge!

 
TJA! Peace & Love nu då. Är det någon mer som ska dit? Låt oss hålla utkik efter varandra. Hur du vet att jag är jag: en röd ros bakom örat, påsar under ögonen och ett par svarta näbbstövlar. Riktigt heroin-trash-chic. Precis som alla andra.
 
"Genomtänkt sunk" är det ständiga temat.
 
Precis som under helgen som var, så kommer jag säkert inte har möjlighet att blogga. Den där appen har inte riktigt hängt med i verktygsuppdateringarna. Men jag finns ju också på följande forum:
 
Facebook - för snälla uppdateringar. Eventuellt inga alls.
 
Instagram (personligapelle) - för estetiska uppdateringar. Högst troligen på kvällen, när mörkret faller och trycket på 3G-nätet minskar.
 
Twitter - när jag behöver skriva av mig om Rihannas dåliga liveakt. Som vi vet kommer vara ganska nedpundad. 
 
YouPorn (supalong_penis69_boy) - för att campsexet inte längre ska skymmas i urindränkta diken.
 
Jag kommer ha tiden av mitt liv. Hemma igen på söndag. Orkar jag, så hörs vi då! Ciao!


TAGGAR: 2012 / campsex / love / peace / peace and love / youporn

Midsommar med mygg och k*kar.

Här får ni ett par bilder från midsommarafton. Vi var i en sommarstuga mitt i vildaste bushen, granne med Vättern och invaderat av mygg. Kvällens bäst var när jag och grannen satt och bläddrade i "någons" kamera och en jävligt detaljerad kukbild dyker upp. Jag instagramade skiten på en gång, men någon pryd fegis flaggade fotot och jag fick en varning från Instagram.
 
Synd bara att den ligger kvar på min Facebook-sida.
 
1-0 till Pelle.

Mår förövrigt bra idag, tackar som frågar.


KATEGORI: Fest och fylla

Midsomer murders.

Är helylle (för en gångs skull) och firar midsommar på hederligt, svenskt vis. Vi, jag och grannen, har bakat en fet tårta till oss själva. Den blev skitsmarrig. Utan att avslöja receptet för mycket, så kan jag säga att den hemliga ingrediensen är två koppar "kärlek".
 
Och ett centimetertjockt lager vaniljkräm.
 
Sen gick vi till hembygdsgården här i trakten och kollade på alla hämningslösa personer som frivilligt dansade "Små grodorna". Får jag någon gång en unge, så får hen klara av den där skiten på egen hand. Så lägg det på minnet, framtida avkomma. Pappa kommer inte hjälpa dig med dina ringleksbehov. Så vida det inte rör sig om "Bro bro Breja", den leken är jag grym på.


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: galet / grodorna / midsommar / ringlek / sex / små

LILYYYYYYYYYYY!

lily allen new album nytt album
WOOOOP! Visste ni att Lily Allen planerar en comebackskiva? Nej, inte jag heller! FÖ'FAN! Förvisso hade kvinnan inte yttrat sig i frågan tidigare. Fram tills igår kväll, på sin Twitter.
 
(Bli inte obekväma för den uppenbara besattheten som komma skall)
 
Jag har ju Google inställt på e-postaviseringar, så när någon kombinerar orden "lily allen new album" i följd så druttar ett mejl ner i inkorgen. I början av april så började skiten fyllas med artiklar bestående av lösa rykten och andra floskler. Jag tog inget på allvar, svensk som man är. "Jag litar då inte på SMHI:s löften om solsken, regnat har gjort förr".
 
Men nu när hon, mer eller mindre, erkänt sin egen comeback, så är det väl bara att börja sukta igen.
 
[slurp]
 
Synd på fan att hon hunnit gängat sig och skaffa barn bara. Det försvårar ju ens egna giftastankar nämnvärt.


KATEGORI: Musik / På tapeten