Sexiga bloggare.Hanna menar att vi i bloggsfären har blivit sämre på att kommentera varandras bloggar. Och jag får väl skriva under på det, ja. Personligen så ligger orsaken helt och hållet i brist på både tid och ork. För även om jag är ledig en dag och känner att "nu jävlar ska här bloggas två-tre gånger om dagen och kommenteras utav bara fan", så kommer det komma dagar då jag jobbat till gryning natten innan och har blogglust därefter.

Sen tror jag också att betydelsen av kommentarer generellt har ändrats. Från ett hetsigt kommentarsfiskande till en mer avslappnad "det-här-inlägget-föll-mig-i-smaken-så-därför-ska-jag-kommentera-det"-mentalitet. Folk läser nog i samma utsträckning, bara att det inte skrivs kommentarer lika frekvent. Själv tycker jag att det är skönt, men många tar det nog som ett nederlag.

Jag tänkte hur som helst bryta denna brist på bekräftelse och länka några bloggar jag underhålla av, men som jag kanske inte nämner här så ofta (INGET MER ADDSPIRIT, hehe). Och eftersom det är "fräcka fredag", låt oss leta efter deras sexigaste attribut.

I det här landet - ner med jante-Sverige. Sexigt.

Söderbergskan - fan av GIF-bilder. Sexigt.

Ajlin - syrrans kompis och numer iPhone-ägare. Sexigt.

Myaraq - den enda kvinnliga svenskimån som klär i mustasch. Sexigt.


KATEGORI:

Undslipp ekonomisk misär.


#howtothursday

Så den ekonomiska misären, som jag under gårdagen kände att jag befann mig i, har mildrats radikalt. "Å store mästare, vad är ditt mirakelknep" undrar ni? Svar: eftermiddags-TV.

Tre timmar av Lyxfällan, Help! My House is Falling Down och finska nyheter fick mig att inse att "fan, man har det jävligt bra ändå". Hälsan är i behåll, lägenheten är fresh och jag sover gott om natten. Allt rullar på bra.

Allt utom bilen då.


KATEGORI: Mäster lär ut

En fattiglapps betyg.


#onsdagsbetyget

Vi välkomnar ett kärt gammalt ämne: varför det suger att ha bil.

Så jag lämnade in bilen på service tidigare under dagen. "Den gnisslar lite när jag kör sakta, så ni kanske kan kolla det när ni ändå håller på?" säger jag och tänker att det skulle kunna gå att ordna med lite smörjolja. Sagt och gjort, de såg över saken. Jag återvänder till verkstan i tron om att servicen ska betalas och att bilen sen kan försvinna ur systemet för denna gång.

Domen: fel på bromsar, stötdämpare och allt vet fan och hans moster. Allt som åtgärdas för den nätta summan av 4600 kronor. Plus serviceavgiften från idag på 1300 spänn.

AAAAAAAAAAARGH! Jävla biljävel! Må du brinna i helvetet, ditt blåa fanskap. Jag hatar att äga bil. Jag hatar att kör bil. Skiten kostar bara pengar. Det är ett nödvändigt ont som tar mig från punkt A till punkt B, från hemmet till jobbet under perioder då det inte går att cykla. Det här är varför folk flyr landsbygden för städerna, för att man ska kunna åka duglig kollektivtrafiken och slippa äga något som bara slukar pengar.

Okej, så 6000 är inte överdrivet med cash, jag vet. Det är bara att det är så jävla typiskt att det infaller nu, när jag precis ordnat upp alla utgifter som varit på sistone.

OCH PÅ SÖNDAG ÅKER JAG TILL BARCELONA! Helvete vad det kommer kännas LÄTT att unna sig saker, nu när man drar utomlands och allt. Sveriges mest idiotiska jävla resebokning. Vad fan tänkte jag med?

MITT LIV FÅR FÖLJANDE BETYG: en gravt undernärd sushibit.


HEJ DÅ!!!!!1111


KATEGORI: Sushibetyg

Den oanständige Will Schuester.


[...] plus att schuester bara blir läskigare
och läskigare för varje avsnitt. dude, boundaries
till dina elever - you have none.
Jag håller med! Det var ju i ett avsnitt nyligen som han, utan att ha berättat för någon annan först, delgav sina planer att fria till miss Pillsbury inför musikklassen. Vad sägs om att dra giftasplanerna med vänner och äldre bekanta och kanske, jag vet inte, lämna dina elever utanför? Inte så konstigt att samtliga av de blir fucked up och beter sig som sexuellt svältfödda femtioåringar.

ey, din rubrik är fel! skämmes!
"may the odds be ever in your favor"ska det
ju vara, du har ju kastat om orden. suck!
PET to the IGA to the JÄVEL. Som jag läste orden om och om igen, flera gånger på rad. Bara utifall att jag nu skulle ha skrivit fel. Fick en snabb släng av dyssläxi. Solly. 

jag skulle vilja se hur bra hon träffar när
hon håller fingret över pilen sådär.
Du, är det du eller Katniss som är expert på bågskytte? Just det. Mucka inte med berg när det finns dammkorn att duellera med.

hur denna blogg har förändrat mitt liv? jadu, pells, det hade inte varit en lika bra upplevelse på way out west 2010 om jag inte hade sett dig dricka kaffe där och gått fram och heja på dig [...]
Rosita, av alla fellow bloggare och snygga läsare som jag sprungit på under åren, så är du den som fångat mitt hjärta bäst/mest/tyngst. Semi-pervers fråga: nu är du över arton, va? Vad sägs om att crank it up och iår mötas över fyra-fem öl istället? Deal? Guld. Ses. 'kej. Tack. Hej.

du har fått mig att ogilla norrköping.
Mission accomplished.