Sexiga bloggare.Hanna menar att vi i bloggsfären har blivit sämre på att kommentera varandras bloggar. Och jag får väl skriva under på det, ja. Personligen så ligger orsaken helt och hållet i brist på både tid och ork. För även om jag är ledig en dag och känner att "nu jävlar ska här bloggas två-tre gånger om dagen och kommenteras utav bara fan", så kommer det komma dagar då jag jobbat till gryning natten innan och har blogglust därefter.

Sen tror jag också att betydelsen av kommentarer generellt har ändrats. Från ett hetsigt kommentarsfiskande till en mer avslappnad "det-här-inlägget-föll-mig-i-smaken-så-därför-ska-jag-kommentera-det"-mentalitet. Folk läser nog i samma utsträckning, bara att det inte skrivs kommentarer lika frekvent. Själv tycker jag att det är skönt, men många tar det nog som ett nederlag.

Jag tänkte hur som helst bryta denna brist på bekräftelse och länka några bloggar jag underhålla av, men som jag kanske inte nämner här så ofta (INGET MER ADDSPIRIT, hehe). Och eftersom det är "fräcka fredag", låt oss leta efter deras sexigaste attribut.

I det här landet - ner med jante-Sverige. Sexigt.

Söderbergskan - fan av GIF-bilder. Sexigt.

Ajlin - syrrans kompis och numer iPhone-ägare. Sexigt.

Myaraq - den enda kvinnliga svenskimån som klär i mustasch. Sexigt.


KATEGORI: