Sexiga bloggare.Hanna menar att vi i bloggsfären har blivit sämre på att kommentera varandras bloggar. Och jag får väl skriva under på det, ja. Personligen så ligger orsaken helt och hållet i brist på både tid och ork. För även om jag är ledig en dag och känner att "nu jävlar ska här bloggas två-tre gånger om dagen och kommenteras utav bara fan", så kommer det komma dagar då jag jobbat till gryning natten innan och har blogglust därefter.

Sen tror jag också att betydelsen av kommentarer generellt har ändrats. Från ett hetsigt kommentarsfiskande till en mer avslappnad "det-här-inlägget-föll-mig-i-smaken-så-därför-ska-jag-kommentera-det"-mentalitet. Folk läser nog i samma utsträckning, bara att det inte skrivs kommentarer lika frekvent. Själv tycker jag att det är skönt, men många tar det nog som ett nederlag.

Jag tänkte hur som helst bryta denna brist på bekräftelse och länka några bloggar jag underhålla av, men som jag kanske inte nämner här så ofta (INGET MER ADDSPIRIT, hehe). Och eftersom det är "fräcka fredag", låt oss leta efter deras sexigaste attribut.

I det här landet - ner med jante-Sverige. Sexigt.

Söderbergskan - fan av GIF-bilder. Sexigt.

Ajlin - syrrans kompis och numer iPhone-ägare. Sexigt.

Myaraq - den enda kvinnliga svenskimån som klär i mustasch. Sexigt.
Publicerat i:

Undslipp ekonomisk misär.


#howtothursday

Så den ekonomiska misären, som jag under gårdagen kände att jag befann mig i, har mildrats radikalt. "Å store mästare, vad är ditt mirakelknep" undrar ni? Svar: eftermiddags-TV.

Tre timmar av Lyxfällan, Help! My House is Falling Down och finska nyheter fick mig att inse att "fan, man har det jävligt bra ändå". Hälsan är i behåll, lägenheten är fresh och jag sover gott om natten. Allt rullar på bra.

Allt utom bilen då.
Publicerat i: Mäster lär ut

En fattiglapps betyg.


#onsdagsbetyget

Vi välkomnar ett kärt gammalt ämne: varför det suger att ha bil.

Så jag lämnade in bilen på service tidigare under dagen. "Den gnisslar lite när jag kör sakta, så ni kanske kan kolla det när ni ändå håller på?" säger jag och tänker att det skulle kunna gå att ordna med lite smörjolja. Sagt och gjort, de såg över saken. Jag återvänder till verkstan i tron om att servicen ska betalas och att bilen sen kan försvinna ur systemet för denna gång.

Domen: fel på bromsar, stötdämpare och allt vet fan och hans moster. Allt som åtgärdas för den nätta summan av 4600 kronor. Plus serviceavgiften från idag på 1300 spänn.

AAAAAAAAAAARGH! Jävla biljävel! Må du brinna i helvetet, ditt blåa fanskap. Jag hatar att äga bil. Jag hatar att kör bil. Skiten kostar bara pengar. Det är ett nödvändigt ont som tar mig från punkt A till punkt B, från hemmet till jobbet under perioder då det inte går att cykla. Det här är varför folk flyr landsbygden för städerna, för att man ska kunna åka duglig kollektivtrafiken och slippa äga något som bara slukar pengar.

Okej, så 6000 är inte överdrivet med cash, jag vet. Det är bara att det är så jävla typiskt att det infaller nu, när jag precis ordnat upp alla utgifter som varit på sistone.

OCH PÅ SÖNDAG ÅKER JAG TILL BARCELONA! Helvete vad det kommer kännas LÄTT att unna sig saker, nu när man drar utomlands och allt. Sveriges mest idiotiska jävla resebokning. Vad fan tänkte jag med?

MITT LIV FÅR FÖLJANDE BETYG: en gravt undernärd sushibit.


HEJ DÅ!!!!!1111
Publicerat i: Sushibetyg

Den oanständige Will Schuester.


[...] plus att schuester bara blir läskigare
och läskigare för varje avsnitt. dude, boundaries
till dina elever - you have none.
Jag håller med! Det var ju i ett avsnitt nyligen som han, utan att ha berättat för någon annan först, delgav sina planer att fria till miss Pillsbury inför musikklassen. Vad sägs om att dra giftasplanerna med vänner och äldre bekanta och kanske, jag vet inte, lämna dina elever utanför? Inte så konstigt att samtliga av de blir fucked up och beter sig som sexuellt svältfödda femtioåringar.

ey, din rubrik är fel! skämmes!
"may the odds be ever in your favor"ska det
ju vara, du har ju kastat om orden. suck!
PET to the IGA to the JÄVEL. Som jag läste orden om och om igen, flera gånger på rad. Bara utifall att jag nu skulle ha skrivit fel. Fick en snabb släng av dyssläxi. Solly. 

jag skulle vilja se hur bra hon träffar när
hon håller fingret över pilen sådär.
Du, är det du eller Katniss som är expert på bågskytte? Just det. Mucka inte med berg när det finns dammkorn att duellera med.

hur denna blogg har förändrat mitt liv? jadu, pells, det hade inte varit en lika bra upplevelse på way out west 2010 om jag inte hade sett dig dricka kaffe där och gått fram och heja på dig [...]
Rosita, av alla fellow bloggare och snygga läsare som jag sprungit på under åren, så är du den som fångat mitt hjärta bäst/mest/tyngst. Semi-pervers fråga: nu är du över arton, va? Vad sägs om att crank it up och iår mötas över fyra-fem öl istället? Deal? Guld. Ses. 'kej. Tack. Hej.

du har fått mig att ogilla norrköping.
Mission accomplished.
Publicerat i: Svar på kommentarer

Bäst of Glee.


Så de flesta frågor bland kommentarerna härinne rör nedtystningen av den katt jag skaffade för någon månad sedan, min påstådda jättesnabel mellan benen och hur någon, så vacker och ståtlig som en själv, kan vara så smart. Frågan som ställs mest sällan: "vilka är dina favoritlåtar från Glee?".

WTF?

Många överraskas över det faktum att jag, manly man, gillar Glee. Jag gillade det mer förr, säsong ett var grym, säsong två sög och säsong tre är väl godkänd underhållning. Jag hängde inte riktigt med när handlingen gick från en musikklass med svår ekonomi (rolig serie), till att plötsligt bli en ensemble med hur jävla mycket cash som helst (mindre rolig serie). Sen är handlingen numer så smörig att jag mellan varven måste spola långa bitar. För att inte tala om alla unkna musikallåtar de trilskas med.

Hur som helst, för att besvara er outtalade fråga, här ni en 3 x topp tio-lista med de tio bästa låtarna från varje säsong. OBS! Jag är bäst.
Publicerat i:

Värst söndag vinner.


Söndag var det, ja. Dags att bli ångestfyllda.

Hmm.

...

Jag var rätt lös i magen när jag vaknade? Kan det vara något att deppa över? Inte? Vi har ju alltid sommartiden att spy på. Detta eviga mindfuckande på psyket som man lagom vant sig vid tills det är dags att ställa om igen. Förlora en timma så här på morgonen, det kan ju inte vara något att vara glad över?  Ja.

Well I have nothing. Ge mig något att jobba på, ge mig anledningar till varför den här söndagen är skit. Värst söndag vinner.
Publicerat i:

May the odds be ever in your favor.


Så igår var det äntligen dags för årets mest efterlängtade film att ha premiär, The Hunger Games. Kanske den enda film som jag någonsin sett fram emot, jag vet inte? En annan är ju mer lagd åt TV-serier.

Och den var skitbra. På riktigt jävla skitbra. Vi tyckte alla det, även de som inte läst böckerna (än). Någon tyckte att förberedelserna kanske tog upp för mycket tid av filmen. Själv tyckte jag nog den biten stämde bra överens med mängden sidor som avverkas i boken åt just alla förberedelser. Ingen större skada skedd. Själva spelen inne på arenan var också det välgjort och följde boken väl, även om allt kanske inte var riktigt som man själv tänkt sig. Så klart. Det är väl den svåraste biten med att göra film av just en bok, försöka att få text till "verklighet". Det finns ju förödande exempel på det sedan innan. Som till exempel de fem första Harry Potter-rullarna.

Den enda grej som irriterade mig var hur... ja, "barnvänligt" de gjort dödandet. Man såg hur folk dog, hur spjut for iväg och att pilar träffade sin mål, men på något skumt censurerat sätt. Jag hade önskat mer råhet och mer blod. Är det en sjuk tanke? Antagligen. Jag vill ha hjärnsubstans som skvätter i ansiktet på mig och antar att jag får stå för det.

BETYGET: fyra och en halv genomborrade sushibitarLÄS OCKSÅ:
Addspirit - Happy Hunger Games
En udda verkligenhet - Hungerspelen
Publicerat i: Film och tv

Tygla sig, unge man.


IMORGON ÄR DET PREMIÄR FÖR HUNGERSPELEN!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Jo, jag väljer att helt sonika gapa ut min entusiasm över den här filmpremiären. Dagen är äntligen här för fan! Och som man väntat, ända sedan den där vårdagen 2010 då jag på måfå plockade upp den här boken i handeln (jag var lite av en pionjär, ja). Ett randomval som visade sig vara en psykopatiskt splatterstory. Helt i undertecknads smak.

Men entusiasm är ju i regel ganska onyttigt. Och störigt. Jävligt oattraktivt. Det finns inget värre än personer som inte slutar älta sin skit, bara för att de ser fram emot något kul. Man bara: "asså det är OK om du e gla men slutta va så tjattig". Därför går dagens "how to thursday" ut på att jag lär er att tygla er.

Det finns tre knep:
1) whisky i mängder.
2) onani.
3) be någon knäa dig i skrevet/skalle dig över bröna så fort mundiarrén snuddar vid sagda "entusiasm-ämne".

Viktigt är att inte mixa punkterna, då har vi genast ett helylle BDSM-samlag. Man ska tygla sig, inte låta sig pryglas.

Jag vill passa på att be mina föräldrar om ursäkt för skriften ovan. Ni fostrade mig väl och väljer att hela skylla det här inlägget på för mycket jobb och för lite sömn.
Publicerat i: Mäster lär ut

Onsdagsbetyget overload.


Jag kunde inte komma på en ensam grej värd att ägna dagens recensionstext åt. Så vi kör det totalt motsatta och betygsätter all möjlig dynga som världen har att erbjuda.

Jag sprang på Malin Ewerlöf idag, känd sportprofil. Oklart är dock i vilken gren hon tävlade i en gång i tiden (okunskap är en synd). Men det är ju inte för inte som man ser ut som man är gör. Vi växlade några ord och sedan beslöt jag, på egen hand och efter att hon gått, att vi härmed är bästa vänner.

NYFUNNEN VÄNSKAP MED KÄND SPORTPROFIL
Veckans (enorma) bloggämne har varit armhålehårets vara eller icke vara. Något som fick mig att se över min egen kroppsbehåring. Jag drog blondfärgat i det genetiska lotteriet ser mest fjunig ut över hela kroppshyddan (butch som fan). Utom på ett ställe, håret från navel till snabel. Här växer det vilt i det mörkaste grått. Det är rätt oroväckande.

MISSFÄRGAD RAGGARSTRÄNG
Jag drömde inatt att jag var med i Hungerspelen, fick tag i ett svärd och klöv Peeta Mellark på mitten.

MORD
Katniss Everdeen. Jägare. Rebell. Bågskytt. Överlevare. Cool. Självständig. Ögon. Hår. Två fötter. Sover i träd.

BESATTHET
Den här bilden.

DEN DÄR BILDEN

Publicerat i: Sushibetyg

Ursäkta frånvaron.

Mitt manipulativa jag blir din död.


Katniss och jag.

SAKER SOM CIRKULERAR I LOBERNA:
- Om jag var med i Hungerspelen, så skulle mitt bästa vapen vara mina (djupt begravda) manipulativa egenskaper. "Jo, men det är en snäll tiger, den gillar att bli klappad! Det syns på ögonen och de speciella ränderna. Jag har en likadan hemma i vardagsrummet" och BAAM! En motståndare mindre.
- Mitt fall skulle bli snubbeltråd utför ett stup. Jag vet alltför sällan var jag har fötterna.
- Jag skulle, precis som Katniss Everdeen gör i Hungerspelen, vilja prova på att sova i ett träd. Har nämligen fått för mig att jag ligger rätt så stilla nattetid. Det får bli upp till bevis. Vi har en massiv kastanj hemma på landet. Sommarnöje - check!
- Om jag var med i Hungerspelen, så vore Matthew Perry ett ypperligt val att casta som mig i filmatiseringen. Samma hårfäste och semi-manlighet med en touch av obegriplig sexuell utstrålning. För att inte tala om vikten som kan variera från svältfödd narkoman till plufsig rehabiliteringspatient på en handvändning.

...

Det om det. Biopremiär av Hungerspelen om t minus 5 dagar.
Publicerat i:

PELLES PERSONLIGA FYRA ÅR! TÄVLING!Evolution. Bloggbilder anno 2008/2009.

Igår var det fyra år sedan jag gned geniknölarna mot varandra och startade den här bloggen. Ett jubileum som gick mig helt förbi. Så att... ja, utlottningen av den där Kenya-resan väntar vi med till nästa år. Den skulle ha funkat som ett tack. Från mig till er.

Men om ett år så.

Oj, oj, oj! Fyra år alltså. Det är en lång tid. Jag har hunnit varit 20 bast. Galet år. För att inte tala om mitt tjugoförsta jordsnurr, som kom året efter. Galet år. Sen blev jag tjugotvå. Ga-let-år. Och Pelle Nilsson som 23 lök, hahaha! Galet! Och så nu, going on 24 sedan månaden tillbaka.

Det blir galet.

Det är nu ni ska berätta hur den här bloggen förändrat era liv.
Ös på!
Publicerat i: På tapeten

Sexigt ansvar.


Fredag är sexighetens dag och idag riktar vi in oss på det snygga ansvarsfullhet. Här gick vi alla och trodde att "sexighet" låg i betraktarens ögon, att det är något individuellt. Men inte då, den gemensamma nämnaren i allas våta dröm är en kille/tjej som tar ansvar.

Ta sitt ansvar för miljön - sexigt.
Ta sitt ansvar för diskberget - sexigt.
Ta sitt ansvar för medmänniskor - sexigt.
Och så vidare.

Extra sexigt blir det då när man ansvarar över ett barn. Människorna av imorgon. Vår framtid.

Jag grabbade idag därför några sexighetspoäng genom att sitta barnvakt åt syrrans knodd. Allt medan hon var i Örebro och lekte moderat. Vi såg på Cartoon Network, åt lasagne och lät morfar (som la golv i gästrummet) byta blöja.

Sexigt.
Publicerat i:

Färjan: en studie i överlevnad.


Så jag hade faktiskt oväntat trevligt på Ålands-båten. Vilket är jobbigt, för jag riktigt känner hur mitt semi-creddiga jag sköljs bort och intar mellanmjölksläge. Också känt som det värsta av livets alla lägen.

Men hur överlevde jag egentligen? Hur kunde jag klara mig helskinnad från båten och känna mig nöjd över dagarna två? Det är how to thursday och därför ska jag dela med mig av mina tips.

FÄRJAN: en studie i överlevnad.
- sätt upp mål för resan (se föregående inlägg). Punkt ett var lättast att klara av, då Lärarnas Riksförbund också hade konferens på samma färja. Antalet foppatofflor var förvånansvärt få denna resa, men nog fanns de bland oss.
- utmana båtens alla vrår. Jag och mina peers åkte trappräcken, käkade bläckfiskar och drack kaffe som lätt kunde tagits för vätecyanid.
- drick alkohol. Mängder av alkohol.
- ta vara på "kryssningens" aktiviteter. Må hända att vi missade allsången och bingotimman, men vi besökte mogendansen och Kuba-quizet.
- drick mer alkohol.
- spela bort en mindre förmögenhet på enarmade banditer.
- drick alkohol.
- på bussresan hem: se till att du sitter vid den trasiga toaletten som utsöndrar festivallukt och bidrar till svimning.
Publicerat i: Mäster lär ut

Fuck off kick off.


Så det är dags för kick off med jobbet. På en Ålands-båt. Och jag vill verkligen, verkligen, verkligen inte med. Och ifall fel person skulle läsa det här: jag menar inte låta otacksam, det är snällt att jag får lön och möjligheten till en dräglig vardag. Det är bara mina fördomar gentemot Ålands-kryssningar som spökar. Eller... jag har åkt en gång förr. Fördomarna = fakta.

Så jag har försökt att tänka om istället. Jag ska bejaka dessa fördomar och typiska svennekryssningsbeteenden. Jag ska:
1) försöka landa en medelålders lågstadielärare.
2) räkna antal personer med foppatofflor.
3) handla i tax free-shoppen och berätta för alla om mina inköp.
4) dansa mogendans på dansgolvet.

Det här ska jag göra. Fullständig rapport imorgon kväll. Ciao.
Publicerat i: Resa

Den sorgliga sjöjungfrun.


Det är ångest. Det är segt. Det är utmattning. Det är söndag.

Vi har haft seg-VM hela dagen. Även om vi rörde iväg till affären förut, så har det varit jävligt slött hela dagen. Så till den milda grad att vi beslöt oss för att slå på Den Lilla Sjöjungfrun och självdö i soffan. Den rullen, liksom Lejonkungen, är fan sorglig. Båda på extremt olika sätt.

"Jag ska finna den flickan! Hon ska bli min! Jag ska gifta mig med henne!".

Okej, men hon kanske inte vill ha dig, strandraggarjävel. Fast nu ville hon ju det, den där Ariel. Så pass mycket att hon beslöt sig för att gänga sig redan sexton år ung. Lagom till puberteten runnit till och allt.

Sorgligt (och lite sexigt, men det kör vi på fredagar).
Publicerat i:

Världens bästa GIF?


Det är #lyckligalördag, jag är ledig och snart får en besök. Tillsammans ska vi ignorera Melodifestivalen och ägna kvällen åt bra mycket viktigare saker. Bland annat fortsätta äventyret i The Legend of Zelda: Skyward Sword och hänga upp en rullgardin.

För att bara nämna två av alla galna uppsått vi planerat för aftonen.

#vildnatt
Publicerat i:

Billig fleece.


I slutet av januari var jag "den där" som fortfarande hade julbelysningen kvar i fönstren. Nu är jag white trashet som hänger upp filtar med hjälp av för att hålla solen borta.

Grannarna lär gå apeshit om jag inte får iväg fläsket till IKEA å det snaraste och köper på mig en riktig rullgardin. Det är ju ett ganska fint område det här, förstår ni. På "rätt sida" av järnvägen och allt. Då kan man inte skylta hemmet med hjälp av billig fleece.
Publicerat i: Pelles vardag

Ett sexigt händelseförlopp.


Vet ni vad som får oroväckande lite uppmärksamhet? Undret som är "händelseförloppet". Hur ting A slutar upp som/i/på/av/under ting B. Det hela är jävligt sexigt när man tänker på det.

Exempel 1: "jag orkar inte gå ut på krogen idag" > man blir medtjatad ut på stan > någon bjuder på shots > ett ragg trippar fram > du har erektion i ett trapphus > vaknar upp med en kanelgiffel mellan skinkorna.

Sexigt. Och har aldrig hänt. Aldrig.

Exempel 2 (har hänt): "varför sitter jag och glor på The Bill Engvall show, det är så jävla lökigt? Känner igen hon som spelar dottern dock" > surfar in på IMDb > "wow, det samma brud som spelar Katniss i Hungerspelen-filmen" > kommer på att filmen snart har premiär > hetsar ihop folk som vill gå på öppningsdagen med dig > bokar biobiljetter > börjar läsa om boken > somnar med en hand på skrevet > drömmer om Katniss Everdeen (version äldre).

...

Hett.
Publicerat i:

Ode to the neighbour.


Tvättstugan på bilden har inte skrivit inlägget.

Tänkte ohämmat hänga ut lite folk här på bloggen.

Så en rolig sak hände igår. Jag är på väg hem från jobbet och ser att jag fått ett mejl på Facebook (uthängning startar om 3... 2... 1).

"Hej Pelle! X här från lägenheten högst upp! Jag har något att erkänna: visst möttes du av en totalt belamrad bänk och massa tvätt i tvättstugan här om dagen? Det var min och min sambos tvätt. Jag ber miljoner gånger om ursäkt! Verkligen inte okej! X glömde tvätten innan han stack på kvällen och jag kom hem sent. Hoppas detta inte försämrar grannsämjan. Du får be oss tvätta åt dig någon gång som gottgöring! Ses i trapphuset!"

Första reaktion: vem är den här kvinnan, vad pratar hon om, är jag jag och är det här verkliga livet?

Andra reaktion: fan vad reko grannar man har, som gör ett fine ass detektivjobb, söker upp en på Facebook och ber om ursäkt för ett minimalt tvättberg.

Försökte minnas tillbaka till min senaste tvättdag. Det var samma dygn som jag upplevde den värsta graden av sömnbrist. Jag tror att min spontana reaktion, på att faktiskt det låg någon annans tvätt kvar i stugan, var ett flyktigt "ojdå". Och inget mer. Sen om det berodde på att för lite sömn eller inte, vet jag inte.

Fast antagligen inte. Jag är nöjd så länge jag slipper möta psykopater klädda endast i kalsonger och som härjar om toalettscheman. Något man, som ni kanske minns, fått erfara allt för många gånger.

Summan av allt: no hard feelings, granne. Såg att du varit här inne och läst också (tja!) och hittade även din del av cyberspace. Rolig blogg!

Fred.
Publicerat i: Pelles vardag

Hur du är mer kvinna.


Det är internationella kvinnodagen. Den bättre hälften av befolkningen ska hedras lite extra. Ni kvinns är alltid jävligt bra att ha att göra med. Därför ska jag skriva ett inlägg till alla (tre) män här inne. Något som, nu när jag tänker på det, låter jävligt opassande en dag som denna.

Tema för dagen: "hur du är mer kvinna". Det handlar om tre enkla steg som gör dig och ditt kön till ett fullfjädrat under.
1) be om en löneminskning.
2) följ den sociala normen och raka dina ben. Och för dig som vågar vägra kroppshårsskövling, så finns olika epitet att leva med, så som bland annat "rabiat".
3) bada aldrig topless i svenska badhus. Skyl torson så här.

Och för mer effekt: mixa gärna de tre stegen med lite premenstruell hysteri (valfritt).

#powerfeminism
#hårpåbenen
#rabiat
#våffeldagen
Publicerat i: Mäster lär ut

Dagens dopp på djupet.


Who-ho-hoooo... Varning för sensuella bilder här, folks! Vi (jag) här på redaktionen (köksbordet) ber om ursäkt i förväg, om någon nu skulle känna sig nedsmutsad av mitt ludna ben.

Så grannen är i fjällen och förlustar sig på bästa möjliga vis. Jag passar då på att gni' skinnet mitt i hennes badkar. Fan vad jag saknar att ha ett eget badkar.

Eftersom det är onsdag och allt, låt oss analysera dagens dopp på djupet (pun intended).

NEGATIVT
- det här gamla huset har ledningar som en ödelagd knarkarkvart. Stundom varmt vatten + stundom kallt vatten = semi-ljummet.
- att jag kräver extremt hög vattenvärme för bli helt nöjd.
- kärlet för tvagning var inte placerat i min lägenhet. Jag diggar mitt hem.

POSITIVT
- skönt för ryggen.
- skönt för ryggen.
- skönt för ryggen.
- att efteråt ohämmat kunna gå naken i någon annans lägenhet och rota i underklädeslådorna.

BETYG

Publicerat i: Sushibetyg

Tisdagstolken - zombieedition.


Så idag var min första lediga dag på jag-vet-inte-hur-jävla-länge. Ett dygn som började med att en viss person stod och ryckte i dörrhandtaget in till lägenheten. Cirkus kvart i sex imorse. Nu var detta något av ett nödläge, så inga hårda feelings. Men det var bara det att jag inte kunde somna om sen igen. Vilket är så jävla typiskt.

Fans jävla skit.

Så från klockan tre har jag mått som en jävla zombie och gått som i trans. Rädd för att ta en tupplur är jag med. En är ju smart på så vis, för det är ju jobb tidigt imorgon bitti igen. Jag vill kunna somna ordentligt nu ikväll.

#dilemma

Om vi inte skulle ta och kicka igång tisdagens kommentarssvarande, nu när vi är som gladast.

öppna fönstret innan du ska sova så att det blir schweinekallt och sen stänger du det när du ska sova så ska du se att du uppskattar värmen.
För kylan håller i sig en hel natt på åtta timmar? Mitt betyg till dig: underkänd.

ZzzzZZzzZ...
Publicerat i: Svar på kommentarer

Ett mardrömsscenario.


Vad är det för datum? Andra, tredje mars? Okej, femte mars. Varför undrar jag? Jo, för att mitt rum kokar av värme redan nu och vårhelvetet har knappt börjat. Hur ska det bli i sommar?

Det är lite som om att vara på festival och vakna upp i tältet när solen står rakt på skiten. Ni som varit på festival vet vad jag menar. Det är en jävla pärs och bland det vidrigaste som finns. Speciellt om man på köpet också skulle råka vara lite bakis.

Mardrömsscenario.

Vet inte hur jag ska lösa det här dilemmat. I sommar kommer det ju gå att sova med fönstret öppet. Men nu är det ju fortfarande 15 minusgrader mitt i nätterna. Någon som har några tips?

Jag som trodde jag skulle klara mig långt på min coolhet och ett hjärta av is. Tji fick jag.
Publicerat i:

Soliga söndag."Sorgesöndag" får ge vika åt solen idag och all dess makt. Till och med jag, erkänd vinterjunkie, hävde mig ut i vårsolen och strosade kring vattnet. Egentligen försökte jag bota min knaggliga jävla rygg, men det är något semi-poetiskt i att få andra att tro att man "valde solen framför allt". Som om man vore kåsör i någon betydande dagstidning.

Och ryggen... mja, den är lite stel än.

På vägen hem så köpte jag på mig lite frulle. Det största inköpet mat jag gjort på tre veckor. Tre veckor! Jag har knappt handlat käk på 21 dagar. Kanske att min krökta rygg är resultatet av brist på vitaminer och mineraler? Så jag öste i alla fall ner det mest näringsriktiga jag kunde komma på. Inklusive blåbärssoppa. Som jag, ironiskt nog, avnjöt framför Vasaloppet.

Nä, jag skojar bara. Vasaloppet... där har vi en riktigt snarkfest.
Publicerat i:

Way Out Bäst.


Jo, just det. Jag och mina peers köpte biljetter till årets Way Out West här om dagen. Jag rinner till bara av tanken på de tre dagarna i Slottsskogen som man har framför sig. Skiten har världens bästa line-up för fan. Känns nästan som om hela festivalen är mig tillägnad.

Hm.

...

Tänk om det är så? JAG ÖNSKAR MIG JESSIE J! OCH ALLA FYRA MEDLEMMAR I THE BEATLES!

Tack.

Någon annan som ska dit? Lås oss skåla över kaffe i publikhavet.

Ikväll ska jag jobba. Igen. Börjar bli förjävla less på att jobba.
Publicerat i:

Sexigt gjort - Aftonbladet.

Det är "fräcka fredag" och idag ska vi tillsammans uppmärksamma det sexiga i Aftonbladets rubriker för dagen. Allt utan att läsa artikeln i fråga. För ignorans och okunskap är sexigt.

Sexig reaktion: Försvenskad english. MMMMMM-MMH! Sexigt.
Sexig reaktion: Onödigt användande av tankstreck. MMMMMM-MMH! Sexigt.
Sexig reaktion: Upprepande meningsuppbyggnadsidioti och grönt tänkt. MMMMMM-MMH! Sexigt.
Sexig reaktion: Mystiken och fåordigheten i den här rubriken. MMMMMM-MMH! Sexigt.
Sexig reaktion: "P" som i "porr" eller "P-stav"? MMMMMM-MMH! Sexigt.
Sexig reaktion: Oh no - they didn't?! Tur att jag inte - känner mig träffad. MMMMMM-MMH! Sexigt.
Publicerat i:

Inlägget ni aldrig väntade er.


Helvetes jävla skitfittballe.... jag har gått och blivit hooked på Big Brother. TV-programmet som är under min värdighet och som jag inte sett sedan Gynnings tid i huset. Programmet som uppmärksammar kändiskåta white trash. Människor som släpper alla hämningar först när alkohol kommer in i bilden.

...

Fan vad bra det är!

Djävulskt bra.

Min favorit (här kommer lite information för er som också lyckats följa skiten) är Hannah Widerstedt. Som också går under namnen "blogg-Hannah", "sexy Hannah" och "provocerardrottningen". Sicket original. Människan är ju för fan på "knullturné", bara det ordet gör henne värd 95 procent av alla sändningstid.

Tänk om jag skulle vara med, undra vilka smeknamn man skulle få då. "Osäker ADHD-diagnos" möjligen. Eller "Pelle talfel". Nu har jag inget ofrivilligt talfel visserligen, men en annan kör ju på med egna ord ändå. Speciellt i sällskap med syrran. V-språket är en favorit.

Hejv dvå! Ha detv brav!
Publicerat i: Film och tv

Bli vän med en kändis.
Jag och ett par av mina bästa vänner. Mer, Dreamy, Jen och Pitty. Så som jag kallar de.

Så jag kunde inte låta bli att fläka mig i er avund angående det här inlägget och mina nyfunna bekantskap med C-kändisen McKenzie. Må hända att ni inte skrev det rakt ut, men jag kände hur hudtonen färgades grön hos ungefär 99,67 procent av er.

Och jag är ju inte den som är den, självklart ska den här torsdagen ägnas åt att lära er något. Dagens ämne: hur man blir vän med en kändis. Det är lätt och har bara ett steg. Kändisar gillar ju att bli erkända för vad de är (kända som fan genom minsta möjliga ansträngning), men det gillar också anonymitet. Det är också här mitt tips kommer in. Se först till att springa in i "kändis X" på ett lägligt ställe och låt följande samtal hända:

Du: "Oj, vad jag känner igen dig! Gick vi möjligtvis i samma klass?"
Kändis X: "Du kanske känner igen mig från Steven Spielberg-rulle/rikstäckande TV/MTV/annat"
Du: "Va? Jag förstår inte, jag går aldrig på bio/äger ingen TV/lyssnar inte på hiphop/annat. Allt jag gör om dagarna är att putsa på mitt Nobelpris, chatta med Nelson Mandela och hjälpa hemlösa barn i Kapstaden.

Anonymitet + en väg in i välgörande ändamål = vänskap & bra PR.

Varsågoda.
Publicerat i: Mäster lär ut