diesel_guy här.

Jag kom helt apropå ingenting att tänka på Lunarstorm igår. Minns ni Lunarstorm? Klart ni gör. Facebook av igår och pionjär bland communitys. Jag var ett helyllefan av sajten. Skrev en uppskattad dagbok, förde diskussioner, uppdaterade statusen, köpte PRO och så vidare i all jävla oändlighet. Träffade jävligt mycket folk via Lunarstorm gjorde jag också (hej Poesi!). Folk som jag helt sonika gick på spelningar och åkte på festivaler med.

 

Det är jävligt märkligt hur det ändras. Nuförtiden ligger IRL-möten med internetkontakter längst ned på listan av saker jag är bekväm med. Den jag senaste stämde träff med var Anna och det är tre-fyra år sedan nu.

Hur som helst, allt detta för sedan vakna upp en dag och hata skiten. Lunarstorm alltså. Det var i samband med att de bytte till en ny design, tror jag. Eller så var det en av alla existentiella livskriser som kommer med puberteten. Jag raderade kontot.

Poäng med det här inlägget: minns ni ert nickname från Lunarstorm? Jag bläddrade igenom mina vänner ("vänner") på Facebook och försökte minnas deras fatasifulla nick från den svunna eran. Så här så evolutionen ut för min del: jag började under en extremt kort tid som bloodboy_p, vidare till diesel_guy (gillade mina Diesel-jeans) och slutligen Strauss (när jag köpte mig ett par Levi's).

c00lt.
Johan

Hade fem olika:

_Kapsyl

Nahoooj

Cocacola_93

PsychoSpiders

GloriousNightmare

Natalie

Hade två stycken:

HorseNatta (inte särskilt stolt över det!)

& Natliie.

Lollo

Shit kan verkligen inte lyckas komma ihåg mina... men minns att jag hade två eller tre olika...

Syrran

coolanna...

Katten Jones

Well.. Inte det coolaste, men jag var ensam om det iaf. teatergris

poesi

hej Strauss! jag hette FineJohanna innan poesi, tyckte väl att jag var Fine....!? :D sen blev jag tydligen pretto och bytte till poesi :D

myaraq

hade inte lunarstorm. var för cool för det.

men det får man väl inte säga i det här landet

"abnormalkid", för jag var så jävla ONORMAL och ANNORLUNDA. Gud, lite jävla hybris man hade som fjortonåring.Sen blev jag "blodpalt", det låg bra i munnen. Inte maträtten då, men ordet.

wingers

ahahaha, jag döör av skratt. jag hette miss_ladybug88 och bytte sedan till gnaffset. skönt att veta att man inte var värst :P

ellen

Haha, så sant. Tyvärr minns jag inte vad jag hette. Jag byten en massa gånger.

Madde

melastorm och sen DaSuperstar ett tag innan jag la ner...

Ella

Jag skaffade det för att min dåvarande bästis Cajsa tyckte jag skulle ha det. Loggade väl in en...tre-fyra gånger. Kommer inte ihåg mitt användarnamn, nej. Men jag skulle väl gissa på antingen något med ellabella.

Leo

Haha, jag gjorde inget vettigt med Lunarstorm, mest tittade jag på bilder av snygga killar i skolan.

LillaLeo hette jag - CraZy* som jag är!!

ellen

Min bff och jag var EnTrappaUpp och EnTrappaNer. Innan det hette jag bland annat Superluddan.. Supercoolt.

fridolina

freda_13fyfan

Ingrid

Jag tror att jag hade Bubbel_me (väldigt olyckat då det i genitiv blev bubbel_MES tex Bubbel_Mes Dagbok). Bytade till Xori senare vilket lever kvar i en bortglömd email adress.

anna

alltså jag hette nightswimming först, efter en REM-låt. tyckte väl jag var ganska indie haha. sen hette jag the_celebrity efter en låt med Hole. Obs! Ännu mer indie ;)

Lena

Hahahaah, underbart! Jag hette darling88 först. höhö

pelle

Lena: Sen blev du moeller med hela svenska folket ;)

pelle

Ingrid: Haha, äsch! Upp med hakan, bubbel_mesen!

Gaymasen

Jag gick under det coola namnet SNILLE90. HAHAHA