HELLO OASIS! / min sommar


Sommaren ligger ju som bekant runt hörnet. Alltså är det dags för mig att delge (skryta) för er alla om sommarens planer. De här inläggen är ju lika mycket tradition på den här bloggen, som mina nyårslöften kring 31 december (som aldrig infrias) och rapporterna som kommer varje gång jag friserar mig.

Något som sker på onsdag nästa gång, för er som kalkylerar hårväxten i sydnärke.

VECKA 26
Peace & Love sker även detta år. Det var ett riskabelt kort, jag köpte biljett utan att kirra ledigt först. Allt bara för att skiten höll på att bli utsålt. Det gick bra. Målet på P&L 2012: få Rihanna att följa mig på Instagram (personligapelle) Inte för att jag följer henne. Varför skulle jag, vem fan tror hon att hon är?

VECKA 30
"Riktiga" semestern sätter igång. Woop! Något som betyder att regnovädret kommer att anlända som ett brev på posten. Men have no fear, på fredagen står vi framför Bruce Springsteen på Ullevi. The Boss i Sverige brukar ju betyda att regnet pausar. Lite chill på festkusten blir det också. Målet på konserten: snudda vid Springsteens stentvättade jeans. För att det anses bringa tur.

VECKA 31
Årets mest oplanerade vecka, allt jag vet att jag ska styra upp en kräftskiva. OCH ALLA ÄR VÄLKOMNA! Utom du, du, du... och ehm... du där borta. Allt för mycket löst folk får det inte bli. Målet på skivan: äta en kräfta utan att ta bort "den bruna randen".

VECKA 32
Way Out West/Fest/Bäst. Ja, jag vet, det blir ett jävla rännande till Göteborg i år. Det är smällar man får ta. Housekonserter i Stockholm och bra musik i Göteborg, det är så det funkar den här sommaren uppenbarligen. Festivalhelgen avslutas med en dag på Liseberg. Som för min del brukar innebära att jag går spökhuset sju gånger och spelar bort 470 kronor på chokladhjul. Mitt balanssinne är inte skapt för nöjesfält. Målet på WOW 2012: skrika "hello Oasis!" till Blur, alternativt skrika "hej Kenza!" till HanaPee.

Ser lovande ut.
myaraq

göteborg två gånger och inget mål som nämnde mig. nehej nej. då vet jag var jag har dig. :((((((((((

anna

jag velar fortf fram och tillbaka ang wow, varför släpper de inte mer? är ju aslänge sen de släppte ngt nu. och jag vill ha dagsschemana men då är väl biljetterna slut så kanske dumt att gambla hahajag tyckte glee-avslutningen var helt ok. lite för moralpredikande som vanligt men jag TROR att jag tyckte om slutet, även om det var lite ologiskt. vad tyckte du?

Lollo

Haha :) Låter strålande.

Natasha

Det där låter ju inte alls dumt!Haha, jag har hört att det finns platser i Maskeradgruppen, men det känns sådär.

Lisa

sv: jaaa men jag är ju en tant så klart jag erkänner :D

Anneli

sv; Du får älska bofinken hur mycket du vill, så länge du inte skickar ett kasettband/cd/usb-minne med dess förbannade sång på posten

Gaymasen

Åh Göteborg. Fan vad bra att jag kommer bo där i höst och kunna gå på ALLT som är där sen, wohooo! Way Out West verkar bra, har bara varit utanför. ^^P&L blir det nog för min del i år igen. Har dock ingen biljett, än. Och vägrar gå om jag inte får deluxe. // Deluxehora.

Mr. Addspirit

Måste förbereda dig på att P&L 2012 inte kommer vara lika bra som förra året för nu kommer jag inte vara där.

A

Jag är lite avundsjuk på min dotter som ska till P&L i år. Många bra artister!

Lisa

semester låter härligt. jag har ingen semester men en vecka ledigt kanske jag får =)

pelle

Mr. Addspirit: Vadå, utan dig där så kan det ju bara bli bättre?