Lite råtta kanske?


du är inte ensam, jag brukar dra streck mellan leverfläckar. de på min arm kan bilda en fågel.
Nu när du säger det så har jag nog ett par leverfläckar som bildar ett mönster. Hittar de inte just i detta nu, men jag tror att jag har ett ekollon någonstans på kroppen. Eller om det bara är ett vanligt ollon.

hej strauss! jag hette finejohanna innan poesi, tyckte väl att jag var fine!? sen blev jag tydligen pretto och bytte till poesi.
Men tja! Fan vad random att du kommenterade. Förvisso hälsade jag på dig i inlägget, men jag trodde det blev en hälsning ut i det stora blå. Och du, vem fan var inte pretto i tonåren? När folk frågade varför jag kallade mig själv "Strauss", så brukade jag ljuga och säga att jag fick idén efter Johann Strauss. Kompositören av Wienervalsen. Som om det vore en mer accepterad anledning. Jösses.

melastorm och sen dasuperstar
ett tag innan jag la ner.
Guuuuuurl! With an ass that fine, yo really are da superstar. Aight?!

[...] glad i hågen hällde jag upp ytterligare lite i tallriken och - splasch! - så landade en död och likstel mus i yoghurten. tror att jag mådde lika bra om du sen.
HAHAHA! Fy fan vad vidrigt! Okej, ett poäng till dig för mest proteinrik müsli. Jag vet inte hur jag hade återhämtat mig efter en sådan katastrof. År av terapi förmodligen.

[...] jag sa nästan upp vänskapen med en kompis när han avslöjade slutet på första säsongen av 24. har fortfarande inte förlåtit honom för det.
mr addspirit / spoiler alert
Men hur svårt var det att räkna ut sluten på någon av 24-säsongerna? Lökig TV-serie, köpte aldrig grejen med den. Det och Prision Break måste vara världshistoriens mest obegripliga hyper. Alltså: väx upp och förlåt din vän. Om inte annat gjorde han dig en jävla tjänst. Tack honom på köpet!

Peace.