Forever 'til the end of time.

loreen eurovision song contest winner 2012 euphoria esc
Jag är egentligen inget fan av vare sig Melodifestivalen eller Eurovision Song Contest. Det är en lökig och utdragen tävling med väldigt, väldigt, väldigt få bra låtar. Oftast ingen alls.

[heder räddad]

Men - igår hade jag velat suttit bänkad framför finalen i Baku. Istället slet jag halvt ihjäl mig på jobbet. Det hade varit grymt att se Loreen vinna hela skiten, för Euphoria är svinbra och har varit det från första början. Hennes framträdande var förövrigt det enda jag såg från den svenska tävlingen. Av en ren slump. Så det kan bli. Också det skedde på jobbet.

Dagens insikt: en jobbar för mycket helger.

Jag minns vad vi sa då, där i personalrummet. "Vinner inte den här hela skiten så är något fel på världen". Det står alltså rätt till med världen. Minus växthuseffekt, slavarbete, Sverigedemokraterna och klasskamper.

Grattis Loreen, Sverige och så vidare. Skitkul!
Natasha

Det var verkligen välförtjänt!

anna

ja hon förtjänade det verkligen :)

Rebecca

Faktiskt, i år, så tycker jag att det var hög klass på många låtar i finalen! Och mååååånga RÖSTER jag hade velat höra live.

Gun

Jag älskar den! :)

ellen

SV; Du har nog rätt.. Gillar inte ens svamp, så varför skulle jag plocka det om jag inte var ute efter ruset?Synd att du missade Loreen, hon var överlägsen.

A

Loreen stod för det enda som var bra i ESC. Otvivelaktigt!

Och apropå "vaken i 1½ dygn" och "fort" och "föda barn" och sånt (utmaningen du vet), så födde jag inte barn i 1½ dygn. Men jag var ju vaken en hel dag först och sen var det dags och det blev sjukhuset på kvällen och hela natten och inte förrän eftermiddagen dagen efter sov jag. Själva födandet tog nog inte mer än 4-6 timmar. Lätt som en plätt! ;)