Big Brother-junkie.


Nu har jag knipit käft om Big Brother i tre månaders tid. Men nu är det finalvecka och vi behöver reda ut allt tillsammans, här och nu. Fram tills idag har jag avreagerat mig på Twitter (förlåt för det, tweeps) och/eller med grannen.

Anledningen till att jag inte såg förra årets Big Brother-säsong är just för det som skett i år, jag blir fan besatt. Så här är det med alla serier, får jag bara plöja igenom tillräckligt med avsnitt så bänkar jag mig framför skiten tills dess att slutet nåtts. Så det finns alltså en mening med mitt högljudda förakt gentemot serier som till exempel Sjunde Himlen, Våra bästa år och NCIS: Los Angeles.

Låt oss börja.

Årets mest chockerande händelse: onaniorgien i jacuzzin. Vars tagline, "kan du hjälpa mig att pulla den här fi**an", har gått varm här hemma.

Roligaste uppdraget: sjukdomsveckan och Jimmy som fick diagnosen "extrem hängröv". Freezeuppdraget var för jävla kul det med.

Idioter vi minns: den där skäggige tönten med världens högsta lärarlön.

Den värsta saknaden:
Hanna Widerstedt vann mitt hjärta. För att sedan lämna huset efter två ynka veckor.

Vinnaren blir: jag vet fan inte. Själv byter jag favorit lika ofta som jag blinkar. Jag tror Amandus vinner, men hoppas nog på Hanna. Fast egentligen vet jag inte varför, för han, Amandus, har ju inte gjort så mycket väsen ifrån sig. Mest lattjo har ju Annica varit. Alla tre kan vinna i min bok. Jag är bara nöjd att det inte blev han som speglade sig stup i ett.


ÅRETS BIG BROTHER -SÄSONG FÅR FÖLJANDE BETYG


Lite mer onaniorgier hade gett lite mer betyg.
The World According to Elsa

Hahaha, men å andra sidan är det inte konstigt att han hade så orimlig lön, han var ju så pedagogisk?Jag tycker Annica är en omogen barnunge och hoppas på att Hanna ska vinna. Mitt blödiga hjärta vill att hon ska få göra något trevligt med sina barn (För Marcel lär ju inte bjuda henne på den där resan han lovade). Jag tycker om Amandus men Hanna är ju så himla gullig så hon kan lika gärna få vinna eftersom hon skulle bli så löjligt glad :)

Rebecca

Jag har missat två avsnitt, det var förra veckan för att jag jobbade. Och jag kommer se dem. För detta skäms jag faktiskt.Hejar på hanna osv. Har hundra miljoner åsikter om alla.förresten. Blåbärsdryck alltså? Det låter som en jättemärklig frukost.

Gun

Jag har bara sett några få avsnitt utan att bli beroende. Snarare uttråkad. Är lika glad för det. :D

anna

jag följde det slaviskt i början men kom av mig efter några veckor, nu har jag bara sett ströavsnitt och olika klipp. Men jag hoppas helt och hållet på Amandus. HAnna är för creepy med sin nakenhet och Annica är för mesig :P

Lollo

Näeh, suck säger jag bara. Bort med eländet.^^

Emma

jag gillade mest bara att kolla för Lars. Men så är kanske det patriotiska i att bo i samma stad/gå på samma ställen/äta samma mat - som lockade där ;)

fridolina

jag ska aldrig se big brother. någonsin. nej.