Röbbie.

Skulle ägna dagens första timmar åt att stillsamt vakna till liv. Fick höra att Robbie Williams skulle komma till Sverige. Och han har man ju sett för. Jävligt underhållande artist och svinbra live. Faktiskt.
Loggar in på Ticnet för att kontrollera mina uppgifter, utifall att man nu skulle få för sig att köpa biljetter.
 
Så fick jag se att man kunde boka biljetter i förväg via en app på Facebook.
 
Alltså vaknade stressen, "Ticnet-stressen", till liv. Den som bara uppstår när man är när man norpat biljetter och vill göra allt för att betala de på en gång. Några svidande minuter senare, lite skavande magsår rikare och sju liter svett fattigare så har jag nu sex ståplatsbiljetter till Robbie.
 
Samt ingen, än så länge, att gå med. Men det där löser sig alltid. Hörni, nu drar jag till Liseberg och deras julmarknad. Vi hörs på Instagram (@personligapelle).


KATEGORI: Musik / Pelles vardag
TAGGAR: musik

Bloggjulkalendern 2012, nu är den snart här!

Det är dags att outa årets julkalender här på bloggen. WOOT!
 
Temat för i år är "bloggvärldens ledord samlade i en och samma kalender". Just precis, jag har samlat ihop en grupp bloggares egna smarta ord och funderingar. Visst, kanske att deras ledord inte är "ledord" i ordets rätta bemärkelse alla gånger, utan ibland bjuds det istället på ett käckt rim, ett motto eller rent utav en rad från en favoritlåt.
 
Det kommer bli grymt. Och samlingen peeps som jag lyckats värva till projektet också, det är fan helt otroligt! Vi kommer få höra yttringar från stora bloggar, mindre bloggar, underdogbloggar, nischade bloggar och så vidare i all evighet/fram till julafton.
 
Hur gick jag till väga, undrar ni? Jo, jag skrev en lista med mina tjugofyra absoluta favoritbloggar och sa "de här är folket jag vill ha med i min julkalender". Sen la jag till fyra bubblare, då jag var rätt så säker på att så många av de tjugofyra första valen inte skulle svara på mina mejl. Än hellre erkänna min existens. Något som var helt korrekt förutspått, ja. Sen var det några av mina "säkra kort" som inte heller valde att ställa upp, så vi blev minus några luckor hur jag än vred och vände.
 
Så de ofyllda luckorna, vad för vi med de? Jo, de får bli "luckor som inte blev av"-luckor. Ett nyttigt avbrott mellan fyndigheter och sensmoral. Sen kan vi alla tillsammans storma just den bloggarens kommentarsfält med frågor om varför hen inte ville/kunde/vågade ställa upp.
 
Juletider är mobbartider, ni vet. Tiden för ovilja, hat och små nätta käftsmällar.
 
VEM ÄR PEPP?! Jag är pepp! Det här blir skitbra! Klockan 07:00 den 1 december är det premiär.
 
 
 
Vinnaren av Philips Wake-up Light är dragen!
Grattis Erik till vinsten!


TAGGAR: julen är här / julkalendern är här

Om jag hade dött idag.

Jag vill bara säga att det här snökaoset som idag dragit in över Mellansverige höll på att kosta er en Pelle Nilsson. Varför blir alltid trafikanter helt jävla dumma i huvudet när den första, riktigt ordentliga snön kommer?
 
Dagens fråga blir alltså: om jag hade dött idag, hur hade ni mått då? På riktigt alltså. Vore ju kul och veta om man gjort något djupare intryck eller om man är en dussintönt i cyberspace.
 
#morbidastunder


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: döden / döden_2

Snor från tiden innan mensbindan.

tänk om man ändå orkade ta sig tiden och pengarna att pynta badrummet. jag har bara slängt upp alla tomtar och julkulor här och var men känner ingen direkt känsla än, antar att det krävs hårdhandskar och rött tyg.
Du, det är som det gamla indianerna en gång sa: behöver du känna julkänsla, så bring home the red tyg. Och är det några som kan sin jul, så är det de kristna indianerna i väst. Tro mig.
 
jag tycker att båda era bloggar är grymma,
på sitt eget sätt!
Jag håller med! Hähä.
 
om jag säger att jag tyckte din snorbild på instagram är äckligare än hennes mensbild, blir du stolt då?
Så många reaktioner på en Instagram-bild har jag nog aldrig fått. Så ja, det värmer, haha. Det var så kul, på tal om den bilden, för den nysningen kom från absolut ingenstans. PANG! BOOM! ATJOO! Och plötsligt så var hela hakpartiet prytt med snor. Jag tror jag åt havregrynsgröt med hallonsylt, så kanske att jag fick en allergisk reaktion? Har ju trots allt alltid misstänkt att jag är känslig mot nyttiga saker.
 
jag läser dina inlägg bara för taggarna. okej, det var en sanning med modifikation. men jag gillar dom skarpt!
Then you're in for a treat i det här inlägget då, mate!
#fjäsk
 
jag vill stå med dig på ett berg. jag vill bada med dig i ett hav. osv.
Okej, det här var det första levnadstecknet från Hanna på år och då citerar människan Savage Garden? Nåväl, det är på rätt väg. Så nu kan väl alla vi här, vänner av Pelles personliga-bloggen, gå in på Hannas blogg och skriva en kommentar som lyder.... ehm... "Pelle säger att du ska blogga bättre, annars kommer helvetet sluka dig. Och det vill vi, å helvetes vägnar, gärna undvika".
 
Kom igen, bara gör't! Säg inte att jag skickade er bara.
 
 
Fridens liljor!


TAGGAR: och jag är kär i ovissheten