Pelle i låtform.

Färjan, som vi kan kalla Louise, lämnade följande kommentar häromdagen:
 
Ska ge dig en liten funderare, jag skulle vilja se ett blogginlägg där du har valt ut endast tre låtar. Tre låtar som tillsammans ska beskriva vem du är som person. Det är skitsvårt! Jag har själv funderat några dagar på det, men ändå bara lyckats välja ut två.... Den tredje är svårast.
 
Jävlar vad svårt och kul! Jag har funderat på den kommentaren i flera dagar nu och jag tror jag kommit fram till tre hits som beskriver vem jag är. Skittråkiga val blev det, ena riktiga radiohits.
 
ROXETTE - JOYRIDE
 Jag sa ju att det inte skulle bli en vacker resa det här. Och här har vi jordens pinsammaste låt att överhuvudtaget ens skylta med. Men fan, Roxette var ju the shit när man var liten. Och en stor del av en själv är ju ens barndom (hör och häpna). Sen är det här en festarlåt utan dess like. Och festa är kul. Jag gillar att ha kul. Alltså är jag den här låten.
 
THE HOLLIES - THE AIR THAT I BREATHE
Den här låten får symbolisera min konstnärliga läggning. Som jag, av oklara orsaker, ofta döljer och skäms över. Varför just denna låt då? Jo, den minner om tunga tider med destruktiva tankar och mycket skumma Sofia Coppola-liknande flumrullar. När känner mig svår, så sätter jag ofta på helskumma filmsoundtracks.
 
DAMIEN RICE - 9 CRIMES
Den här låten får mig alltid att bejaka min stolthet. Stolt över allt jag åstadkommit, stolt över att vara min egen individ, stolt för att jag inte låter mig formas av andra, stolt över att vara en aktiv källsorterare och så vidare. Och då vet jag inte ens vad låten handlar om. Ja, det slog mig precis. Den är säkert jävligt sorglig. Men vad gör det, när man kan vara jävligt stolt.
 
....
 
Vad fan, Färjan! Den här läxan var ju svinsvår. Men jag hojtar till om jag ändrar mig någon dag.
låtar = pelle
Färjan

Haha bra gjort pelle ! Blir ett vg på denna läxa, nu ska jag bara komma på en ny uppgift som är tillräckligt svår, vg är för att jag tror du skulle kunna hitta bättre låtar ;) men tillsammans med beskrivningarna varför du valt dem så blev det ändå ett bra resultat ;)

Svar: "Tillräcklig svår", det här svårare än samtliga tentor jag gjort. Kombinerade. ;)
Pelle

madde

Du får ju inte glömma att joyride spelas i första avsnitttet av mysteriet på greveholm

syrran

jag minns att det var jag som introducerade Damien Rice för dig, men just denna låt!
den är så vacker...

Svar: Sant, det hela är din förtjänst!
Pelle

Anna

9 crimes är ju det vackraste som skapats. handlar om en otrohetsaffär och hur trasig och hatisk man kan känna sig efter en sån. i väldigt korta drag. så nu vet du ;)