Ny leksak.

Min bensträckare från bloggvärlden har kommit till sin ände. Fy fan vad jag har slitit. Dygnet runt. Jobbade sextio timmar förra veckan och ägnade all övrig tid åt att skriva på mitt arbete. Men det var inte förgäves, jag fick mig ett välförtjänt VG,
 
Eller som det heter nuförtiden, ett "C". Man kunde bara få F, E, C och A. Så det bör väl vara old school-betygens motsvarighet till VG? Jag är nöjd i alla fall.
 
Jag var så nöjd att jag köpte mig en liten leksak. Ett till litet äpple. Jomenvisst, en har ju blitt med Apple TV. Det här ger mig en nördorgasm vid blotta åsynen. Man kan enkelt YouTube-titta på sina prenumerationer, lyssna på podcast, Netflixa lite eller bara slänga upp daton på tv-skärmen. Sweet för en som streamar femtio timmar serier om veckan. Typ.
 
Men nog om mig, vad har ni för er? Vad händer? Vad har hänt? Något som skett i världen fan? Spill ut.


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: apple tv / nördorgasm / äpple

Stressen som uppstår när...

Jag tycker fan lite synd om er hundratals peers som tittar in här och förväntar er något typ av livstecken. Fortsätt leta på, säger jag då. Jag kolar snart av stress. Det enda jag ägnar dagarna åt just nu är jobb och plugg. Snart nog så är jag tillbaka till mitt "ett inlägg om dagen"-mode, precis som det ska vara.
 
Så länge finns jag på Instagram som @personligapelle. Och där får ni skåda skit så som:
 
Mina svinvarma fårskinnstofflor och den första hagelsnön som förgyllde Närke häromdagen.
 
Bilder på det arbete jag plitar på för tillfället och min kräsna "ingen reklam, tack!"-skylt.
 
Autocorrect fail samt mina nya och jävligt kungliga Moccamaster. #nöjd
 
Hörs snart.


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: #bajs / #hashtag / #instagram / #överanvändningavhashtags

Love me tänder.

Jag skulle ha gått till tandläkaren idag. Men igår eftermiddag så ringde de och bokade om tiden, då tandhygienisten var tvungen att vara hemma med sin sjuka knodd. Något som var lugnt för min del. Men så kom jag och tänka på en sak precis, när jag skrev upp det nu datumet på brevet från tandläkaren. Här stod det "kom ihåg att avboka eller boka om din tid minst två vardagar innan utsatt tid, så slipper vi debitera dig 500 kronor".
 
Hmm...
 
Kan jag debitera tandläkarmottagning nu? Kan jag hävda att jag, Pelle Nilsson, gått miste om så mycket vardagsroligt hittepå, bara för att jag avvarat min tid åt ett tandläkarbesök som inte blev av och kräva ersättning? Kan jag det? Eller är det en enkelriktad (diktaturliknande) gärning som bara gäller tandläkare?
 
Det är vad jag alltid har sagt; tandläkarbranschen är korrupt. Ta bara "tandsten", vad är det för låtsasåkomma?
 
TANDSTEN
 
KORRUPTA BRANSCHER
 
BEDÖVNING


TAGGAR: bedövning i min mun / dentist / tandläkare

Som man bäddar får man må.

Livet är en smula hektiskt för tillfället. Det är jobb ena halvan av dygnet och så plugg andra halvan. Somliga dagar så tycker jag det är extra jobbigt. Varför? För att jag såg en intervju på tv med Jersey Shore-töntarna, där de delade med sig av följande visdomsord: "om man glömmer bädda sängen på morgonen, lägg ner hela dagen!".
 
Jag kan för allt i helvetet inte släppa de orden. Så när jag kommer hem och ser att jag råkade fara hemifrån utan att släta ut lakanen, då bryter jag ihop och lägger ner allt. "FUUUUUUUUUUUUUUUUU ALLT! Jävla skit, den här dagen kan suga röv och äta bajs". Ungefär.
 
Sen pluggar jag inte. Och mår ännu mer skit än innan. Allt för att "the situation", förmodad vishetsguru, lärt mig det.


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: bädda sängen / jersey shore / morgonstånd / the situation