Den där skjortan.

Anna lämnade följande kommentar igår:

"[...] jag känner igen den där skjortan ;)"
 
Jag visste vad hon syftade på. Hon syftade på mitt signaturplagg. Hon syftade på min orange-gul-rutiga skjorta. Mitt "go to-plagg" när det klädkoden kräver att man ser någorlunda anständig ut. Låt mig visa exakt vad jag menar.
 
Way Out West, dag 3
 
Way Out West, dag 2
 
Kräftskivan
 
Peace & Love
 
Syrrans 30-årsfest i maj.
 
Från 30-årsfesten nu i helgen.
 
Vad kan man då dra för sluts av detta? Äger jag inga fler plagg? Jo. Är jag alltför betagen av min skjorta? Svar ja. Är den grym? Självklart.
 
Men hela den här skjorthistorien bottnar nog snarare i att jag hatar att handla kläder. Det är utan tvekan det mest outhärdliga och energidränerande man kan utsätta sig för. Jag föredrar att diska framför att handla kläder. Och det säger en hel jävla del.
 
Lite statistik: Jag har inte köpt en jacka på säkert fyra år, inte ägt en vinterjacka sedan 2006 och äger inte längre ett enda par jeans som inte varit tvillingens innan. Behöver jag skor så köper jag nya Converse online, eftersom jag vet vilken storlek jag har och har haft sedan första paret 2001.
 
När jag väl köper ett plagg, då jävlar ska det användas med andakt och vara med en länge. Här kör man inte med något slit-och-släng-beteende. Miljöhjälte, grönt beteende och så vidare. Hippie. Plus att skjorthelvetet här vad jävligt dyr (den kostade skjortan) så för att känna att man får valuta för pengarna, så glider den på under vissa, mer speciella, tillfällen.
 
Jag har sex med den på. Nä, det har jag inte, haha. Jag skojar bara. Först stryker jag den, sen manglar jag skiten och till slut lägger jag den i sitt personliga guldskrin. Sen sexar jag.
rör inte min skjorta!
anna

haha grymt bra inlägg du! och ey vad heta vi är där ;)

lisa

haha så bra inlägg och jag handlar nog för mycket istället, fast ändå inte. men måste ta en rensa garderoben å sälja på tradera dag nån dag när man har tid. finns för mycket som inte används i garderoben tyvärr. snygg skjorta och snygg pellis! men finns nog mycket i garderoben som man kan upptäcka och använda också!

Madde

Flera borde vara som du, tillhör själv inte den kategorin förutom när det kommer till kläder till och från jobbet, men det beror mest på att jag inte vill ha flott i mina andra kläder

Ella

Jag måste erkänna att det är en väldigt cool skjorta, Pellzo!

Svar: Word på den!
Pelle

Leo

Haha. Det är ju tur att du valt en snygg skjorta i alla fall som ditt Plagg.
Önskar i bland att jag var som du, men det är jag inte. Satt istället precis och funderade på om det är okej att ha ett par svarta OCH ett par bruna hyfsat lika vinterskor...