Stressad. Försenad. Försoven.

Fan då, jag har sovit bort hela dagen! Due to Erik Haag-inlägg som skrevs mitt i natten. Börjar jobba om femtio minuter. Hinner inte sitta framför datadjävulen och blo


TAGGAR: vem behöver sova? JO JAG UPPENBARLIGEN! HELVETE!

Erik Haag, en kärlekshistoria.

Så Cissi Wallin la ut en bild Instagram förut. En bild på sig själv och Erik Haag från Kristallen-galan. Ni vet väl att jag och Cissi följer varandraInstagram? Jomenvisst, här har ni en som nätverkar med eliten. När som helst så kommer hon nog lägga ett gott ord till Malou, så jag kan bli castad till Efter Tio. När som helst nu.
 
I alla fall, Erik Haag - ME-OW! Jag måste erkänna, jag har en mancrush på den mannen. Allt började med ett spontanklick på SVT Play och Historieätarna i höstas och slutade i ett fullblodigt förhållande. Ett distansförhållande. Mer psykiskt än fysiskt. Mest från min sida. Men ändå värdefullt!

Jag vill vara Erik Haag. Jag vill ha Erik Haags skägg. Jag vill ha Erik Haags jobb. Jag vill ha Erik Haags plats bredvid Lotta Lundgren. Jag vill ha Erik Haag. I mig.
 
...
 
Klockan är snart halv fyra på morgon. Bäst att sova så att jag någon kan vakna upp och radera det här inlägget.


TAGGAR: erik haag / lotta lundgren

Mina fem cent om Miley Cyrus och Robin Thicke.

Slut shaming och kulturell appropriering åt sidan för nu, varför pratas det inte om hur Robin Thicke valde att klä sig som Beetlejucie vid årets Video Music Awards? Och dessutom kom undan med också det?
 
Stackars Miley.
Stackars Tim Burton.
Stackars MTV.
Stackars oss.


TAGGAR: beetlejuice! beetlejuice! beetlejuice!

Bloggbråk. Typ.

FÖRST VAR DET:
 
SEN BLEV DET:
Hehehehehehehehehehehehehehe.
Hehehehehehehehehehehehehehehehehe.
Hehehehehehehehehe.
 
Ja.
 
#bringit


KATEGORI: Bloggtips
TAGGAR: det är bara på skoj / ta det lugnt