1 Pelle 2 much porn.

Grace Helbig, min största kärlek sedan 2010, och hennes vän Tyler Oakley laddade idag upp ett klipp där de kollar på ökända klipp på nätet. Av den lite råare varianten. Snuskklipp som man utmanar sina vänner att kolla på utan att reagera med panik och/eller hjärtsvikt.
 
Om YouTube är till för förfesterna, som jag skrev om häromdagen, så har ni här våra efterfester. Så många sena nätter och tidiga morgnar som gått åt att semi-spy åt 2 girls 1 cup, 2 kids 1 sandbox, 1 guy 1 jar, 1 priest 1 nun och så vidare. Det finns nog inget klipp som vi inte sett. Av någon obegriplig och sjuk anledning. Det är som knark, man kan inte spy åt bara en.
 
Frågor:
1) har ni sett klippen nämnda ovan?
2) kan ni tipsa om några fler morbida videos? Nästa fest ligger runt hörnet.
 
Och vill ni se klippen ovan så får ni söka efter de. Jag vill inte att Google ska se att länkarna pekas härifrån. Plus att mina päron läser varenda rad härinne och jag tänker inte underlätta för de på något vis. Vill de se en nunna go to down på en prästs ärsle, så får de gott och allt googla som oss andra dödliga.
 
Nu ska jag sluta leva mitt liv genom internet.
1 guy 1 jar är ändå den värsta - förlåt mamma och pappa
Angelica

Jag är nog den enda i världen som INTE sett de där klippen. 2 girls 1 cup är dessutom den enda av de där som jag ens hört talas om! hashtag innocent på mig!

Ida

har bara sett en del av 2 girls 1 cup. kunde ej se klart.

ellin☮r

Känner lite att njä, räcker gott och väl att se reaktionsvideor istället för ~the real deal~ faktiskt.

(Jag paxar Tyler till ett framtida faghag-bröllop, förresten. Kanske smyglånar Grace av dig lite ibland....)

Rosita

haha åhh jag älskar Tyler! har varit min e-crush since forever. ska btw köra Edward fortyhands imorgon!! woop.

Tröttheten

Haha, nej jag pallar inte att se sånt. Däremot så lär det finnas en bild (och kanske ett klipp?) som heter tub girl, vilket David blir alldeles blek när man nämner...

Rebecka

Haha NEJ jag har inte sett några av filmerna! Jag planerar att aldrig se dem heller, helvete! Satt och skrattade/grät när jag kollade på Tyler och Grace, "the jar is broken" hahaha

Malin

Hah nej, har inte sett någon av dem, bara hört talas om 2 girls 1 cup.