Holy shit.

Så det kommer in en man på jobbet häromdagen och lånar toaletten. Han uträttar sina ärenden under en ganska lång tid, för att sedan stega ur dasset och komma fram till mig. Efter en viss tvekan så häver han ur sig "tack så hjärtligt för att jag fick låna toaletten".
 
"Självklart! Inga problem! Nöden har ingen lag.... bla bla bla" raljerade jag tillbaka. Being my awesome, jävligt trevliga, jag.
 
Varpå han plötsligt kontrar med: "Du vet att Jesus älskar dig, va?".
 
...
 
- "Ööööh... vad sa du?" frågar jag
- "Ja, du vet väl att Jesus älskar dig?"
- "Jaså, det gör han?"
- "Ja, han har hjälpt mig så otroligt mycket i mitt liv. Så tveka aldrig på Jesus"
- "A-ha, okej..."
 
Tiden stod fan still. Sällan har jag upplevt ett så krystat ögonblick som där och då. Denna man kände nog av vilket awkward scenario han skapat, för genast tackade han för sig, vände han på klacken och gick. Kvar stod jag och kände mig som en deltagare i Punk'd. Men så mindes jag att Ashton värvats till världshistoriens sämsta sitcom och insåg det verkliga i vad som skett.
 
Det var inte så att jag menade att vara otrevlig, folk får gärna tro på vad de vill. Men hoppet från samtalsämnet "tack för att jag fick bajsa här" (ja, han tog en "holy shit") till en predikan var... ja, oväntad. Milt sagt.
 
Sen fick jag vetat att han varit där dagen innan också och bara stirrat på folk. Alltså måste han (nu drar vi slutsatser här, folk) varit sektmedlem ute och letat potentiella offer till sin klan och fått syn på mig och tänkt "där har vi en karl med svagt psyke, honom ska jag ha".
 
Tji fick han! Här sitter en man med huvudet på skaft!
 
Men nu måste jag gå. Hare krishna på er!
hare krishna - holy shit - sekten är värst
anna

hahaha det var en man som skrek det efter mig på nordstan för några år sen, vad fan vill de att man ska svara på det liksom? ;P

Svar: "OCH DIN MAMMA ÄR FUL!" kanske ;)
Pelle

Johan

Du kan väl inte påstå att 2½ Men är sämre än Våra värsta år!? Inget slår den skiten!

Svar: De kanske ligger på delad förstaplats då? Kan vi enas om det?
Pelle

Anneli

Jag brukar kontra med "apropå Jesus, du vet väl att han inte såg ut som han gör på alla bilder? Han ser alldeles för nordeuropeisk ut för att ha varit född så söderut, men vi har gjort han till en nordeuropé utseendemässigt för att det tilltalar oss mer yada yada." Det brukar få predikare att stänga munnen om hur fantastisk Jesus är.

Leo

Hahah, "men nu måste jag gå".
Exakt så slutar typ alla mina dagbokssidor från dagboken jag hade när jag var sådär 10, 11 år. Varför? Var det det enda man kunde komma på, var man tvungen att ha en anledning att sluta skriva?

Men nu måste jag gå och äta kvällsmat.
Tack och hej - leverpastej!

Svar: Hahah, "alltså förlåt för att jag lämnar dig nu, dagboken - men mama have to eat!" ;)
Pelle

Anna

men hallå eller du har ju snott min design! typ... ;) Men den var snygg du!

Svar: Pff! Din design är min design och kommer alltid vara det. Kanske skulle ha satt ett en stämpel på skiten som sagt "property of Pelle". Attans att jag glömde det!
Pelle

Emelie

Vad är det med de där gubbarna? Jag upplevde mer eller mindre samma sak; http://hoslillsyrran.blogg.se/2013/february/det-ar-inte-prio-ett-liksom.html

Fast min gubbe hade inte vett att avsluta...

Svar: Haha!
Pelle

Emma

Många mysko människor har kommit å gått på jöbbet :) gillar ny
designen btw!

Svar: Oh ja, så jävla mycket freaks. Vi borde skriva en bok och fanskapen! Haha.
Pelle