"Jag är inte död"-frågestund.

Så jag har väl inte upprätt någon bra standard här på bloggen de senaste veckorna, jag vet. Två inlägg på tio dagar och så ett innan det om någon löjlig semi-depression. Allt för att mystiken kring min frånvaro skulle tätna lite ytterligare.
 
#prkupp
 
Men det är inte roligare än att jag faktiskt jobbar som fan för tillfället. Glad är jag också. Och när jag inte sliter för brödfödan, ja, då kirrar jag på nya bloggen. Eller ja, den nya bloggdesignen. Allt schlet med Annas blogg väckte lusten att kirra med min egna (se tjuvkik ovan). OCH DET TAR SÅDAN JÄVLA TID! NÅGOT SOM JAG GNÄLLER OM VARJE GÅNG JAG HÅLLER PÅ MED SKITEN!
 
CAPSLOCKKKKK
 
...
 
Host.
 
Så vad fan, ska vi köra på en frågestund nu så här i väntans tider? Vad är det nu, tre år sedan sist? Jag minns att ingen (läs: ungefär fem) ställde några frågor då. Antagligen så är väl ingen vidare instresserad av att veta något om mannen bakom den här bloggen. Mig inkluderad.
 
Men ställ era frågor nu. Jag svarar på allt.


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: i väntans tider kör vi på frågestund

Pelle rasar mot hjärnan.

Nu när jag fyller tjugofem om bara några få ynka ögonblick, så hoppas jag att storhjärnan växer till sig och mognar. Så att jag kan läsa sådana här rubriker -
 
 
 
 
- utan att behöva få upp följande bild i huvudet varje gång:


TAGGAR: 25 år och vuxen

Mitt praktstånd på Annas blogg?

Uuuuuuuuööööh....
 
...
 
Äntligen är man färdig med Annas bloggdesign. Ni vet, den som jag började med för två-tre veckor sedan. Vilket slit. Oron. Vreden. Petigheten. Jag är så jävla petig när det kommer till... ja, allt egentligen. Men extra märkbar blir petigheten när jag handskas med HTML- och CSS-koder.
 
Det blev i alla fall bra, jag är nöjd med mitt egna verk. Är kvinnas blogg så som jag skulle vilja ha min egna? Nej, det är din kanske inte, men det är mitt jobb och I stand by it.
 
Nu till er: gå in på Annas blogg och hälsa att jag, någonstans i hennes bloggdesign, gömt en bild på ett praktfullt stånd. Mitt prakfulla stånd. Den som hittar den får smaka.


KATEGORI: Bloggtips / På tapeten
TAGGAR: addspirit / annas blogg

Idiotus talar.

Så jag var på jobbet igår, skötte mig själv i bästa möjliga mån. Fram kommer en unge med sin far och kväcker ur sig följande ord:

"Vet du vad är? Du är lång gammal gubbe!".
 
Barnets far, som förövrigt var bra mycket äldre än undertecknad, blir högröd i nyller och säger något i stil med "men Idiotius Fittius*, så där säger man inte!".
 
Det lustiga i kråksången är att jag vara svarar "aj, den sved. Blott tjugofem år ung och redan en gammal gubbe" och så ett smil på det. Varför svarade jag så? Jag är inte tjugofem bast, jag är tjugofyra år och 346 dagar. Och igår var jag till och med tjugofyra bast och 345 dagar.
 
WTF, Nilsson! Nästa gång: få det rätt!
 
*ej barnets egentliga namn


TAGGAR: åldersnoja