Calm the fuck down and have a banana.

För snart tre år sedan så skrev jag det här inlägget om klassiska svenska barnprogramproduktioner som påverkade oss åtti- och nittiotalister mentalt. Som direkt bidrog till mardrömmar och pskosocial ohälsa.
 
Och som folk hade åsikter! Ett stolt ögonblick i den här bloggens historia. Forever united i motståndet mot PK-barnprogrammen från förr
 
Sen har vi ju de som överreagera en del också:
#latetotheparty
 
Stämmer det verkligen att barnprogrammen är sämre idag? Jag vet faktiskt inte, en annan har ju bättre saker för sig på dagarna än att spana in utbudet på Barnkanalen.
arg much? - dålig tv-smak much? - inte fått ligga much?
Ellet

Jag säger som Jenna Marbles; "People need to PIPE THE FUCK DOWN!"

Och HAHA, skäms för att kalla sig 90-talsbarn på grund av detta? Det finns en massa andra anledningar till att skämmas, men det här inlägget är inte en av dom!

men det får man väl inte säga i det här landet

HAR NI HÖRT ATT JAG ÄR FÖRBANNAD!?! http://www.youtube.com/watch?v=Pj5qF7Of1E0

Emma

En del barnprogram var verkligen skit, och en del superbra. Tyvärr har jag blivit besviken många gånger när jag velat ta en tripp nerför memory lane och youtubat gamla hederliga barnprogram. Skämmskudden åker fram! Men man tyckte ju det var bra då, och det är väl det som är huvudsaken, att ungarna gillar det.

Emma

Bra svar btw ;-)

Johan

Man vet ju inte vad man skulle tyckt om dagens program om man själv var i rätt ålder, de kanske är ännu bättre? Phineas och Ferb tycker jag är riktigt bra och tycker det är synd att det inte fanns när jag var liten. Mjölktandsmössen tyckte jag var riktigt bra som liten, men idag när jag ser det är det ju ett totalt meningslöst program.

Mari

Jag gillar dig. För att du är så hård liksom. Verbalt alltså.

Madde

Håller man sig till Barnkanalen är de bra, men akta dig för Nickelodeon....

Maria

Som expert på barnprogram så kan jag meddela att det finns både bra och dåliga såklart. Ella hälsar att inte mycket slår Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter...utom möjligtvis Fåret Shaun som även mamman kan glo på :)