Idiotus talar.

Så jag var på jobbet igår, skötte mig själv i bästa möjliga mån. Fram kommer en unge med sin far och kväcker ur sig följande ord:

"Vet du vad är? Du är lång gammal gubbe!".
 
Barnets far, som förövrigt var bra mycket äldre än undertecknad, blir högröd i nyller och säger något i stil med "men Idiotius Fittius*, så där säger man inte!".
 
Det lustiga i kråksången är att jag vara svarar "aj, den sved. Blott tjugofem år ung och redan en gammal gubbe" och så ett smil på det. Varför svarade jag så? Jag är inte tjugofem bast, jag är tjugofyra år och 346 dagar. Och igår var jag till och med tjugofyra bast och 345 dagar.
 
WTF, Nilsson! Nästa gång: få det rätt!
 
*ej barnets egentliga namn
åldersnoja
Anna

Ja om det var ungdom du ville utstråla så funkar ju alltid ett klassiskt "24 och ett halvt", så hade du saken markerad och klar.

Måste även tillägga att jag inatt drömde om att du fullkomligt krävde att vi skulle skaffa ett barn som skulle vara blått och heta Ellen, varpå jag blev så arg att jag gick ned och låste in mig i cykelrummet. Är det så att du vill det? Annars vet jag inte vart det kom ifrån.

Leo

Jag tror att det handlar om att förbereda sig mentalt. Jag gick runt och sa fel och sa att jag var 25 i nästan ett år innan jag egentligen fyllde. Så då var det ju inte lika jobbigt att fylla eftersom känslan var att jag "fortfarande" var 25.

Anna

haha vilken jävla fail av dig du!

Thommy LA Gunnarsson

Haha, ja men bra svar till en sådan unge ;-)

Maria - Ett norrsken i Linköping

Fatta vad bra det är att arbeta med SFI där eleverna är i medelåldern nästan allihopa. Jag får dagligen höra att jag är ung och ibland dessutom vacker (och tjock, men det kan vi ju ignorera) :D

Ellert

Asså, jag må vara barnslig men fan vad barnets fingerade namn fick mig att skratta! Jag gör det fortfarande!
Här sitter jag med min crippling depression och skrattar åt denna enkla men underbara humor! Tack Pelle för det.

Svar: haha, så bra då! jag kom på det helt själv också! (=geni)
Pelle