Låt oss prata bristande kunskap.

Magnus Ladulås, är det du?
 
Så jag och några vänner spelar Quizkampen dagarna i ända (spela med mig, jag heter personligapelle). Jag vet, det skeppet har inte lämnat hamn här än. Till mångas stora nöje. Bara så sent som idag fick jag ett "haha, spelar du det där fortfarande! LOLZ" kastat i nyllet.
 
Kontring: "ibland händer det att jag slår igång Wordfeud. Biatch".
 
I alla fall, tillbaka till Quizkampen. Jag suger något kopiöst på Historiens vindslag-kategorin. Eller snarare, jag suger på frågorna rörande Sveriges forna monarker. Alla miljoner av de. Jag kan inte ett dugg om vem som regerat över Sverige, när det skedde, hur hen (drottning Kristina i åtanke, y'all) dog och vem som var äkta hälft till vem. Och jag kan inte ens minnas att vi, under pluggandets alla år, någonsin blivit lärda det. Faktiskt. Vilket kanske säger mer om utbildning här på slätten, jag vet inte?
 
Och låt oss inte ens gå in på alla dessa regentnummer, skrivna i romerska siffror, som ska "hjälpa till att skilja alla åt".
 
Det här är vad jag minns så här på rak arm: någon dog i Lützen, någon åt ärtsoppa, någon sköts med en knapp, Gustav Vasa happend och Karl den tolfte är inte på 500-lappen. Och den "nya" prinsessan heter Estelle. Det kan jag bara för att... ja, guuuuurl, that babe gots some fine ass.
 
Nä, jag bara skojar. Hennes ass är normalsnyggt.
 
Poängen här är faktiskt inte att skryta om min totala okunskap. Utan nej, det är en vädjan till mina motspelare att de ska sluta välja denna kategori i våra matcher mot varandra. För min skull. Jag älskar ju att vinna. Snälla?


TAGGAR: quizkampen och alla dessa jävla kungar