Mindre pärlmusslor och mer Dexter.

Såg precis Extreme Home Makeover. Fan vad barnrummen inte är att leka med i det programmet.
 
"Eftersom Jonte sa att hans favoritfärg är havsblå, så har vi byggt en stor pärlmussla som han ska få sova i. Till höger ser vi en klätterställning i form av Titanics vrak och här uppe i taket har vi gjort en takkrona gjord av riktigt sjögräs. För den lite mer sensuella känslan så har vi gjort en replika av sjöjungfrun Ariels snäckskals-BH. Boys will be boys och så vidare".
 
Tänk om något glin bara kunde haspla ur sig att hen gillar Jack the Ripper eller något annat mordbit.
 
"Eftersom Ulla sa att hennes idol är Dexter Morgan, så lätt vi klä in hela rummet i plast. Väggarna är nedstänkta med grisblod för att ge den där genuina känslan. Vi slängde ut hennes säng och bytte ut den mot en brits, så kan hon ligga under sin attackbelysning och kolla på porträtten av alla de som hon bragt på livet".
 
#bratv


TAGGAR: Dexter / Ullared / adhd-programledare / jonte

Svar på kommentarer.

 sara: du får härmed en personlig inbjudan av mig, till ett av sveriges mest hemsökta "hotell" i sommar. om du känner för "gratissemester". i den byn där jag har landställe så ligger ett spökhus som even the famous "det okända" samt några amerikanska program varit och undersökt.
Jag har ju som regel att inte röra något eller någon som varit med i "Det okända", inte ens med tång. Men jag kollade i alla fall på det klipp du länkade. Blev cirka noll procent övertygad eller rädd. Förlåt alla, men jag väljer att spela religions- och trosfrihetskortet här. Inte helt säker på att det gäller i sammanhang som dessa, men så ligger det till.  
 
maria: vi fick bo på borgvattnets spökprästgård i sexan. jag har alldeles för bra fantasi för att klara av en sån grej. herre gud, jag hade ju kunnat avlida av alla föreställningar bara.
Men det är ju samma hus som Sara pratade om här ovan? Är ni släkt, eller? Det HÄR var kusligt om något. Tillfällighet? I think not.
 
anna: men vilka elaka föräldrar du har som tvingade med dig på det! skrämmer ju skiten ur en! min största rädsla är typ att bli indragen på det där gastenliseberg.
Men hur kan jag känna så många som inte vågar Hotell Gasten? Det är ju bara på skoj!? Samma folk (inte just du, Anna) sitter istället och lekar anden i glaset, går på seanser och ropar på Lucifer. Men för alla del, jag ska inte tvinga er att uppleva en attraktion på ett nöjesfält. Gud förbjude.
 
 
 
Vi lämnar spökmarkerna. Jag har varit och hetsat på dessa åkrar förr och det slutar aldrig bra.
 
 
 
klara: jag drömde ju om dig när du fyllde år! jag skulle på din fest, men när jag kom dit sa du bara: "den var i går" och gick. TREVLIGT PELLE.
:D vassegod.
 
viktor: jävlar i helvete vad skicklig du är på att skriva. har du funderat på att "göra nåt" med det? besides att ha en blogg, om du ursäktar.
Sank yo, Vicky! Jag vet int' de' ja'. Jag har ju en roman som jag bearbetar i huvudet, och har gjort så i flera år, så det kanske vore dags att börja plita på den? Annars blir jag gärna ett stående inslag i något random blad/blaska. NÅGON FRIVILLIG?! Skulle mer än gärna titulera mig som "frilansare". Kan jobba nästintill gratis också om så behövs. Kan inte ni tipsa diverse magasin och/eller dagstidningar om mig? Bra. Då säger vi så. Tack. Hej.


TAGGAR: ni kommenterar, jag svarar

SKRÄCKSLAGEN!

Så den där "häxvandringen" jag talade om häromdagen blev ju en intressant upplevelse. Och inte alls som vi hade tänkt oss. Inga spökberättelser, inga häxor som rörde sig i ögonvrån och inga kalla ilningar längs ryggraden. Istället bara en dramatisering av en typisk häxrättegång från 1600-talet, där vi, publiken, var delaktiga.
 
Typ.
 
Skådisarna var duktiga, ja. Och Örebro slott var som vanligt obehagligt. Men fan, jag kunde inte hjälpa att känna lite missnöje - jag ville ju bli skräckslagen, skita knäck och få andnöd! Istället blev jag fångvaktare i något jox som några musikhögskolestudenter slängt ihop.
 
Typ.
 
Men en gjorde fel i att misströsta för tidigt, för efteråt väntade Sveriges dyraste fish 'n' chips, några öl och så en Irish Coffee. Notan på det klådde alla spökvandringar there is.
 
Typ.


TAGGAR: HJÄLP! / gastar / häxor / inte så läskigt / spöken

Rambo-Bella.

Här går man inkognito från nätet ett par dagar och vad händer? Blondinbella bekänner några av fall av hämnd på sexuellt ofredande som hon upplevt på krogen.
 
"[...] Vi står rätt nära baren och sedan är det en idiotisk kille som precis har shot:at klart och trycker ner sitt tomma shot-glas mellan mina bröst. Jag blev så arg så att jag höll på att koka över så jag tog upp glaset och sulade det hårt i hans panna".
 
Så. Jävla. Badass. Rambo much?
 
Är det verkligen så där vidrigt klimat på krogen? Okej, nu låter jag som en riktig bonde, lite halv-amish och blåögd. Men det känns så äckligt att folk kan bete sig så där jävla respektlöst. Jag och mina bröder har fan blivit lärda bättre (härlig fostran där, päron). Syrran är ju å andra sidan i en klass för sig (OBS! SKOJ!).
 
Det går ju bra att trycka ned folk utan deras vetskap, menar jag. Hehe.
Mvh feg


TAGGAR: blondinbella goes rambo