Ångest återställd.

Precis efter nyår någon gång, i samband med Stjärnorna på slottet visades på tv, så kom jag och en arbetskamrat att tala om Ewa Fröling och hennes roll i Fanny och Alexander. Jag råkar av en händelse bekänna att "jag har haft mardrömmar om statyn som rör sig i över femton års tid". Jag vill minnas att det var TV4 som visade filmen en gång för länge sedan.
 
Jag fick ett snett ögonkast och orden "eeeeh, det där tror jag inte händer i den filmen faktiskt" kastat tillbaka. Något som rubbade min totala existens. Vad hade jag då drömt om i så många år? Hade jag inbillat mig allt? Var jag ens jag?
 
Men så av en händelse så sprang jag på det här klippet tidigare idag:
Så fruktansvärt vidrig scen. Och då minns jag inte ens var filmen handlar om eller i vilket sammanhang som statyn plötsligt väljer att börja röra på sig.
 
Men skönt att få ångesten återställd i alla fall.
läskigt - pelle drömmer mardrömmar - touch my fanny, alexander
Sara Brännholm

Rekomendation: Undvik Doctor who och the weeping angels. De är nog inte din grej ;)

Svar: En kompis "köpte" hela Doctor Who-serien (de senare åren) och la in på min dator. Så... nej. Är det något alls som Ingmar Bergman och hans "Fanny & Alexander" så låter jag bli. Brr...
Pelle

Kakan | Krumelur-MurmelDjur

Haha!! Alltså jag har varken sett eller hört talas om den här filmen, läbbigt må det kanske vara, men det roligaste är ju du, du och ditt sätt att skriva på!!! :D

Svar: Tack. Jo, man gör ju sitt bästa på den fronten, hähäh.
Pelle

Louise

Mm. Kalla kårar :)