Exempel på framtida inlägg.

Öj, på er! Hur är det då? Själv är det okej. Halloween (filmen alltså) var inte så läskig som jag vill minnas att jag tyckte den var för tre-fyra år sedan. Kanske var man i ett skörare stadie i livet sist? Eller så har man bara blivit mer karl (HUUUUHHHH!) med åldern.
 
...
 
Det här med inlägg från mobilen förresten, hur ställer ni er till det? Jag är ju estetisk ut i fingerspetsarna (totz helsant) och har känt att det inte blivit tillräckligt bra förut, när man kört med Blogg.se-appen. Men eftersom det inte verkar bli av någon gång snart att jag drar till Wordpress, så att jag på så sätt kan nyttja deras app, så tänkte jag suck it upp och köra på vad som faktiskt erbjuds så länge. Och Blogg.se-appen är ju uppdaterad sedan sist jag använde den för att skriva inlägg. Det blev ju inte fy skam.
 
Inläggen skulle kunna komma aning mer frekvent än nu (vi jetzetare har ju begränsad datortid, ni vet), men bli kortare. Det skulle kunna se ut så här:
 

 
Blev inbjuden till videosamtal och möts av två, tillsynes nyknullade, individer i säng. Och nu är det jag som känner mig berövad på en långlivade fantasi. Det här var en situation som jag drömt skulle vara hundra gånger mer attraktiv än vad den faktiskt var. #smutsig
 

 
Var är vi på väg [föreställ er På Spåret-slingan här]? För tio poäng och er enda ledtråd: katter.
 

 
Är på spökfest. Om jag, som står i mitten, satte på mig mitt bäst ansikte? Oh ja. Liggprocenten mångdubblades från noll till.... ja, fortfarande noll. Fager som få är jag i alla fall, med min MC-jacka och liggnylle på. I'd tap myself.
 

 
Vad blir domen, är ni för eller emot mobilinlägg? Om ni nu förmodan råkar ha en åsikt i detta banala ämne. 
HUR VILL NI HA DET EGENTLIGEN? SVARA!
Johanna

Det blir väl lite roligare med variation, så jag säger för!

Svar: Gött! Majoriteten kommer ju ändå vara inlägg skrivna från datorn. Värt att nämna!
Pelle

Ellet

Ja vafan, sålänge det inte blir en vägg med text och en liten ursuddig bild till så är jag på!

IG

Skiter fullständigt i om inlääggen äär skrivna från mobilen eller inte alla inlägg du skriver suger stjärt ändå (fuck you), men tnkte ndå nmna att på spåret-låten heter Kjöbenhavns jernbane damp-galop och finns bl.a. på Spotify.
P.S: Min Ä-knapp glappar och orkar inte snygga till texten för din skull. D.S.
P.S.2: Bra med katt. Mer katter och fötter så kanske jag börjar gilla den häär skitbloggen. D.S.2.

Johanna Larsson

För!
Mera Pelle kan bara vara av godo! :)

lisa

FÖR! :)