OH GOOD LORD(E)!

Kan inte släppa Lorde.
Kan inte sluta rekommendera henne till alla jag ser.
Kan inte inte dyrka Pure Heroine som äntligen finns på Spotify.
Kan inte längre hemlighålla att jag laddade ned plattan tidigare från utlandet.
 
Det enda jag lyckas med, det är att påminna mig själv om att "damn, that excellens är only sexton år, håll händerna på täcket". Ja, det här är en Lily Allen-besatt återigen. Ni som hängt med länge vet vad jag menar. Och så har vi ju henne, Lily alltså, som snart släpper nytt hon med!

FÖR. MYCKET. BRA. MUSIK!
 
[tar en valium]


KATEGORI: Musik / På tapeten
TAGGAR: bra musik / hon är 16 år, pelle! 16 år! / kyskhet / lorde

Kiefer, okej. Jack, nej. [era kommentarer]

 
sara schmenus: jag är nog störd på riktigt, men det bästa med de här posterna är bilderna.
Det är för att du är ett randy piece of work. Du gillar vad du ser! En barbröstad Pelle är fina grejer, jag klandrar dig inte.
 
ellie: står det något om hur gammal den här emma är? jag funderar mest på om hon ens borde springa runt och pussa på pojkar.
Okej, dags för ett sanningens ögonblick. Jag vet faktiskt, mer eller mindre, vem denna Emma är i verkligheten. Jag har säkra källor som berättat för mig vem hon är, var hon en gång bodde och hur gammal hon är idag. Borde jag avsluta hela följetongen med en intervju?!
 
jimmy: har genom alla tider förföljts av hockeyfrilla med de lyckliga kompisarna. kanske ingen världshit i och för sig, men ändå. skamfyllt.
Tur som fan vad väl att du klippte dig då, Jimmy-djävul! Jag hade faktiskt en fas av extremt könshår som jag kan erkänna att musikalen Hair är döpt efter. På tal om hår då.
 
lovisa: hur har du smorfat ihop era ansikten? vad avancerat [...].
Okej, jag kan ta folk kallar mig för Kiefer Sutherland (även om den enda likhet jag ser är whiskyflaskan som ständigt vilar på underläppen). Men att påstå att jag skulle ha en dubbelgångare i Jack Nicholson, speciellt då i version à la The Shining, är fan en ren och skär förolämpning!
 
Här krävs ett bild-bredvid-bild-kollage. JN till vänster - PP till höger (barbröstad, för Saras skull!)
Case closed. Rösta nedan vem som ser bäst ut i sönderhuggen badrumsdörr, Pelle eller Jack.


TAGGAR: Kiefer Sutherland / kiefer talar / svar på kommentarer

Jag, en directioner?

Så det var ju ett par veckor sedan nu som jag skrev om Addspirit-Anna och hennes fascination för One Direction. Eller om "besatthet" är ett mer passande ordval? Oj, så kul vi hade på Annas bekostnad. "Vilket FrEAkh hon var" och vidare.
 
Jag skickade jag följande meddelande till henne häromdagen:
1D one direction liam pellespersonliga pelle nilsson anna addspirit
"Story of My Life" är alltså titeln på ovan nämnda pojkbands nya singel. Oh, the irony, gud vare med mig och allt håll i hatten. Allt började med det här klippet av och med min internetkärlek Daily Grace. Om ni kollar på klippet - se hela! Det är awesome! Speciellt slutet.
 
Så Annas spontana reaktion var ju att överdriva all the feels. Fjortis. Men vem kan klandra henne när det awesome jag går och kärar ner mig i en 1D-ballad? Hade jag känt mig själv hade jag också gått mentalfall på mig själv.
 
...
 
Men nu har jag i alla fall bloggat om saken. Så sluta messa mig nu, Anna! Jösses, ska man behöva gå och bli till allmänt åtlöje för att folk ska hålla snattran? Min favorit är Liam.


TAGGAR: jag kallar mig anus one direction

Simone-mode.

simone sverige sweden gudrun storm st jude möbler padio
Så gårdagen blev ju en flopp värd att förpassas till glömskans dal. Så mycket som inte blev gjort enbart för att jag gick in i Simone-mode. "Fuck den här inlämningsuppgiften, vi har ju en nationell kris på intågande". Började stormsäkra hemmet (drog ned rullgardiner för att undvika glassplitter) och planera middagar som gick att trolla ihop när (inte om utan när) elen skulle försvinna. Åkte till och med hem till päronen och uträttade ärenden innan de ens slutat jobbet.
 
"Lika bra att få det gjort innan störma kömmer".
 
Det kunde inte ha varit MER vindstilla här på slätten igår. Först tänkte jag att det var frågan om "lugnet före stormen". Sen fick jag förlika mig med att det bara var "lugnet". Och ja, jag blev faktiskt lite besviken. Om man nu får säga så? Inte för att jag på någotvis avundas de nere i söder som fått skador på sina egendomar (r.i.p skogen) och/eller är strömlösa. Men vardagsaction, kom igen - vi behöver alla det mellan varven.
 
Jag minns Gudrun, hon var en riktig storm värd sitt namn (Gudrun?). Att det redan är åtta år sedan hon lamslog oss... fy fan.
 
Men på riktigt, hoppas alla ni nere i landet är okej!


TAGGAR: stormen som aldrig kom