MMMbop, en omöjlighet?

Så av en slump så kom MMMbop ut ur bilarnas högtalare i förra veckan. Och eftersom det är god sed så sjunger man ju såklart med till detta musikens underverk. Volymen vreds således upp och en vrålade med till de pre-pubertala toner som kom ur Hanson-brödernas munnar.
 
Sen vände jag mig plötsligt till min kompanjon i passagerarsätet. "Fan, hörru! Jag har aldrig tänkt på det förr, men jag hör inte enda ord i någon utav verserna. Ändå sjunger jag med som om textraderna vore det självklaraste på denna jord".
 
Det var där och då som mitt nya maniskt uppdrag såg sitt första ljus. Jag ska lista ut MMMbop-texten genom att bara försöka lyssna. Ingen tjuv-googling är tillåten. Än så länge är jag mest säker på "do wah dubiduwap"-refrängen. I första versen så har jag lyckats utgrunda följande:

You have so many relationships in this life,
only one or two will last.
You lost alltheoahthey in strife
Let me tell your back they're gone so fast
And then gone slili fast
 
De två första raderna fick jag hjälp med från en som faktiskt sjungit låten en gång i tiden. Alltså rent fusk. Resten är mest jibberish och rena gissningar. Jag får snart klassificera uppdraget som omöjligt.
 
Till 1997 års upplaga av bröderna Hanson: art-i-ku-le-ra för i helvete!
1997 var jag nio år. Skriv upp det!
Julia

Asså Pelle, måste nu dela med mig med en grej. Jag älskar Hanson, de är än i dag ett av mina favoritband. De har fan släppt många album, kontinuerligt och 2010 drog jag med mig min familj till Amsterdam för att se en konsert. As we speak är grabbarna ute på Europaturné för sitt senaste album som släpptes 2013 (!!!) och de har släppt en öl som heter Mmmhops.

Dessutom är de nu i den perfekta snygg åldern. Alla är fortfarande tillsammans med sina brudar från när de var typ 20. Taylor har dessutom 5 barn.

http://www.youtube.com/watch?v=r8P-AUtMnlk
(grymma)

Svar: FEM KIDS!? Wow, snacka om att ha legat i. Hur hinner de med all musik plus kidsen? Shiiiit.
Pelle

Rebecka

Åh nej, Pelle. Nu fick du igång mig. Jag och min syster var och ÄR hardcore-fans! Jag minns när jag var liten och jag var säker på att den yngsta, trummisen (Zac) var en tjej. Min syster är övertygad om att allt som har gått fel i hennes liv beror på att hon aldrig blev ihop med Taylor. Sen kommer jag ihåg att jag trodde att de sjöng något om kastruller i Wierd. Än idag undrar jag vad fan de sjunger om. Bäst nonetheless.

Svar: Haha, well I blame Taylor jag med å din systers vägnar.
Pelle

Anna-Carin

rad 3= you go through all the pain ant strife

Annars håller jag med dig. Tror detta är ogooglebart faktiskt. Vad hände med kidsen egentligen? Var det de somsimmade runt i tunnelbanan förresten? Fan detta ar ju innan vi hade kabel. Minns lite vagt från nån veckans musiklista med veeedeeeus.

Helena

Ah, denna klassiker! Nu tänker den här tanten inte börja prata om sin ålder när låten kom, för det är inte det relevanta här. Nej, poängen är att jag heller aldrig reflekterat över att det är omöjligt att höra vad pojkvaskrarna sjunger. Jag tror bristen på artikulation är en sådan där tonårsgrej. Och så luras man att sjunga med för att det trots allt går att höra sista raden i varje vers. Det och en refräng utan riktiga ord är hur de fångar dig. Lömska jäklar.

Svar: Du har en poäng. Jag har aldrig mumlat så mycket som när jag var tonåring.
Pelle

Anonym

Hahaha, annars händer det ju ibland att en gammal dänga från sent 90-tal spelas på radion och plötsligt hör man riktiga ord som man faktiskt förstår komma ur sin egen mun. För man har liksom kunnat "lätena" i låten och nu med aningens bättre engelskakunskaper har lätena förvandlats till en riktig text.

Btw. Om du ger upp med Mmmbop så tror jag fortfarande att jag kan den utantill (med riktiga ord...)

Svar: Please help me!
Pelle

Leo

Åh, det var jag som skrev kommentaren ovanför!

radiologynurse

Nostalgi! Blev nyfiken på hur de skulle låta nu och sjöng samma låt.... http://youtu.be/SAoi3sw4iJ4 :D

anna

haha jag minns att jag var sån också innan! sen blev jag besatt av dem som yngling och lärde mig varenda ord utantill!