En Game of Thrones-guide till Spiderchick.

Spiderchick ställer sig frågan huruvida Game Of Thrones blir bättre eller ej. Och precis som jag gjorde i början, så passar hon på att få huvudvärk genom att blanda ihop alla miljarder av rollkaraktärer.
 
På frågan om det blir bättre, så kan jag bara meddela Moa att ja - det blir bättre. Tusen gånger bättre. Man vet inte riktigt varför man fastnar (jag kan fortfarande inte förklara det "bra" med Game of Thrones, men jag längtar som fan efter säsong fyra), men man gör det.
 
Alla olika namn att hålla ordning på å andra sidan, det är en sak man får lov att klura ut på egen hand. Som tur är så finns jag, Pelle, här till undsättning. Jag och grannen har olika kodnamn för att minnas vilka alla är, för att på sätt dra till minnes vem som är vem, vem som är släkt med vem och vem som legat med vem och vad. Hänger ni med? Om inte så kommer allt vara på det klara efter att ni noga studerat guiden nedan.
 
Disclaimer: har bara tagit med de mest väsentliga karaktärerna på grund av har ett liv.
 
**syftar på det väldigt ocensurerade samlag mellan Kukis och en prostituerad i säsong ett. Hela snabeln syntes i bild. Ergo smeknamnet "Kukis".
 
 
VISST BLEV DET GLASKLART ALLESAMMANS?
Tacka mig med alkohol på posten!
Pinga gärna Spider så hon får se det här inlägget och lära sig ett och annat. 
Game of Thrones - GoT - danderyd - dvärgis - jag är ett geni
Madde

Tänk om man haft denna guide när man började titta på serien

Svar: If only, if only...
Pelle

anna

och jag som trodde han hette kukis pga det som händr med han i sista säsongen!!

Svar: Men spoila much, Anna! ;) Det var ju därför som jag gjorde min fotnot, hallå! ;)
Pelle

spiderchick

hahaha... Du är ju så rolig. Tack för guiden! Men alltså, är det så att Incesttvilling ligger med Dansken som alltså är hennes BROR???

Svar: Varsego! OCH JA! Den är familjen är fel på så många plan, du kommer få se ;) hähä
Pelle

anna

haha sorry! ja jag menar det! ska dock byta design inom kort och den här gången blir det en överraskning för dig också! det du! ;)

Svar: WOHO! :D skönt framförallt :P
Pelle

Malin

Ermahgerd!!! Skitkul! Tack för det här, tackn!

Svar: Varsegooo!
Pelle

Julia & de ungerska svansviftarna

Herregud. Älskar Game of Thrones, både böcker och tv-serien. Men Mrs Granger och Tonks var helt ny information för mig. Jag älskar ju Harry Potter också, inte lika mycket som jag älskar Game of Thrones, men ändå. HUR kunde jag inte veta det?
Övriga smeknamn är jag helt med på, dock!

Svar: Jag visste det inte heller. faktiskt. Men jag sitter alltid med imdb redo när jag kollar på film och tv. Bara för att kunna utöka min kunskap om allt som är viktigt ;)
Pelle

Maria Leskinen

Haha! Boromir kommer alltid vara Boromir!

Svar: Amen på den!
Pelle

Maria Leskinen

One does not simply stop being Boromir.