Vad är klockan? Grogg o'clock.

Ikväll ska vi fira in våren. Hur? Med fest. Har alltid skämts över att "dricka te mä" på valborgsmässoafton. Det måste ju ändå vara den yttersta av tonårssynder här i landet, visst? Men jag har ju anledningar att fira, speciellt det här året; 1) våren, 2) nytt jobb och 3)... ja, det är fan alltid grogg o'clock någonstans i världen.
 
Vad gör ni då? Svara vettja. Spara inte på några detaljer.
 
Mot stan. Adjöken.


TAGGAR: VINTERN RASAT UT I VÅRA FJÄLLAR.... eller hur fan de nu sjunger.

Mina tidsfördriv för stunden.

Det är så jävla mycket som upptar tiden för tillfället. Nej, jag pratar inte jobb. Och nej, jag pratar inte plugg. Full on nörderier. Det är musik, det är spel, det är tv, det är böcker, det är internet. Och en annan brukar ju inte vara den som är den, så här får ni några av mina tidsfördriv just nu:
 
Game of Thrones (tv)
Serien som inte går att spå handlingen på. Om en inte läst böckerna då, det vill säga. Heja Danderyd! Heja drakarna! Heja Arya! Heja Jon Snow! Heja Vinägrett!
 
Veep (tv)
Julia Louis-Dreyfus som vicepresident. Kul? Kul! Så jävla kul. Bästa komediserien just nu.
 
 
Sista testamentet (bok)
Var inne i en av Arlandas Pocket Shop nu innan Islands-resan. Ville ha Pappersstäder av John Green, men gick istället iväg med denna, skriven av James Frey. Handlar om hur Messias återvänder. Eller....? Asbra. Hon i butiken sålde den så jävla hårt att jag köpte den av ren beundran av hennes säljarskills. "Folk kutar in och slänger den här boken i famnen på folk och skriker 'LÄS DEN HÄR!' och springer iväg igen".
 
Sheezus (album)
Woop! Woop! Lily Allen, före detta pensionerad musiker, släpper nytt den sjunde maj. Jag har förköpt deluxeversionen. Redan nu kan man, via sitt iTunes-konto, lyssna på hela skivan. [Länk] Bäst: Our Time. Sämst: censuren på iTunes. Jävla bra i alla fall.
 
 
Orange is the New Black, säsong 2 (tv/abstinens)
Går det åt pipsvängen för Piper? Aldrig har en säsongsavslutning varit SÅ JÄVLA cliffhangig. Blir fortfarande arg när jag minns hur man blev lämnad helt åt sitt/Pipers öde utan att få veta ett skit. Snart är vi där dock, på säsong två.

Vsauce (YouTube)
Vad för färg är en spegel? Vad skulle hända om alla på jorden hoppade på en gång? Vilken är den farligaste platsen på jorden? Många kluriga frågor finns det och Vsauce bättrar på din nördakne ännu lite mer.
 
Minecraft (spel)
Ligger stadigt kvar på toppen. Funderar på att börja bygga i rödsten, någon som har något tips? Ingen? Bara jag som undrar? Jaså? Well FML.


TAGGAR: jefla nöööööööörd

Måndagen som blev svinbra!

Jaha och här sitter jag och lajvar Håkan Hellström-fan. Ser ut som om jag ramlat gör det också, med det där svullna plytet.
 
Vad fan, hörni - jag har fått nytt jobb! Måndagen som blev bra och så vidare. Jag vet att jag inte nämner ämnet "jobb" så värst ofta härinne (av ren skräck för att få sparken), men efter att ha varit på intervju i tisdags förra veckan så ringde de idag och erbjöd tjänsten.
 
Och arbetsintervjun sen... det var bra hårt i magen hos undertecknad. Också anledningen till att jag inte bloggade så mycket den veckan; panikångest och sprutslackdiarré.
 
Så vad göra för leverbrö't framöver, undrar ni? Jo, men det går i linje med den logistikutbildning jag betade av nu nyligen. En kontorstjänst. Vågar inte säga för mycket just nu. Som sagt, "man kan ju få sparken". Börjar på måndag!


TAGGAR: WOOP! / pelle blir kontorsnisse

EXTREME JENGA!

Så gårdagskvällen blev random. "Kom över på några glas" sa jag och så urartade allt i ett parti EXTREME JENGA! Det är vårt helt egna spel, ja det är det.
 
Så här spelar du EXTREME JENGA!:
- skriv ett par utmaningar/sanningar/nittlotter vardera på några lappar och lägg i en skål. Skriv cirka tjugo stycken om ni, precis som oss, är fyra pers.
- kör sten-sax-påse om vem som börjar.
- spela två varv med vanlig Jenga. Bara för att hotta upp spelet lite.
- när två varv gått, så drar personen som började en lapp utan att kolla på den. Nu kör hen sin omgång. Klarar man sig, då faller sanningen/utmaningen på de andra. River man tornet under sin omgång, då får man själv göra det som står på lappen.
 
Till exempel: jag kör min omgång, flyttar en kloss från mitten av tornet och lägger den högst upp. Då läser jag på lappen och då ska de andra göra det jag säger.
 
"Dansa Gangnam style"
"Svep ditt glas"
"Vem är egentligen den bästa grannen?"
...och så vidare.
 
Och drar jag en nittlott - ja, då slipper de andra straff. De jävla svinen.
 
EXTREME JENGA! får högsta sushibetyg


TAGGAR: hej bakfylla