Instruktioner schminstruktioner.


Natalie Tran, eller Communitychannel som hon heter på YouTube, la upp det här klippet för ett par dagar sedan. Hon skojar om det faktum att hon aldrig läser bruksanvisningar till nyinköpta maskinerier.
 
Alltså igenkänningsfaktorn på klippet, skiten hade kunnat vara dedikerat undertecknad så väl stämmer det in. Nuförtiden så sparar jag inte ens instruktionsböcker enbart för att jag vet att jag aldrig kommer kolla i de. Oavsett hur invecklade "hinder" jag stöter på.

"Jaha, vad gör den här knappen då? I guess we'll never know".
 
Och på tal om ämnet, far rekommenderade mig att flippra lite i bilens instruktionsbok nu när jag åkte hem med vrålåket från handlaren. Och jag tyckte det lät som en bra idé eftersom man spenderat en halv förmögenhet på skiten. Och då kan det ju vara "bra att veta så att man gör allt rätt". Handen på hjärtat nu, jag kom kanske... ja, tio sidor? Varför? Blev provocerad.
 
"Under de 200 första milen ska du inte åka på grusvägar, undvika köra i djupa vattenspår (som annars är att rekommendera?), inte göra hastiga fartökningar, inte det och inte det eller det och inte det och aldrig det här..."
 
"WTF!? Jag gör vad fan jag vill när jag vill!"
 
Och så blev det ett märke i väggen efter att jag gjort utlopp av det plötsliga raseri som infann sig inom mig. Vem hade kunnat ana att en instruktionsbok kan borra in sig i betong? Coolt.
baby i know - hi! - ingen kommer förstå de här ettiketterna - lamingtons - un-belie-vable
Emelie

Oh my... Man köper väl för fasen en bil för att använda den, grusväg eller ej..? Bah!

Svar: Jag tror mest att de skriver ut det bara för att "försäkra sig" vid eventuella fel som skulle uppstå i början. "Ameh, om du hade läst i instruktionsboken, då hade du veta att det inte var att rekommendera...." typ.
Pelle