Popaganda 2014.

Gissa vem som är hemma från Stockholm igen då. Alla som rest hem ifrån Stockholm idag. Och så jag och Grannen 2.0. Popaganda var skitkul! Vem hade kunnat ana att gangsterbyn Stockholm kunde leverera festival? Det blir fler gånger vid Eriksdalsbadet, absolut! Fast minus min fredag då. Jag vet inte vad som hände (fast jag vet visst vad som hände; alkohol), men jag fick sådana absurd jävla pissfylla. Inte så att jag blev dräggig, nej. Utan mer en fylla där jag: fick glitter påsmetat i nyllet vid Monki-tältet, åt jambalaya och kastade upp den igen på bajamajan, tog idiotiska selfies med tunghångel, blev skakig och hade minnesluckor morgonen efter. Till råga på allt så regnade det stora delar av kvällen också. Det var en pärs, såg ut gremlin. Det var tur att jag, genom mental övertalning till mig själv, repade mig något inför Lily Allens spelning.
 
På lördagen försökte jag reda ut vad som egentligen hänt. Svaret: sangria, öl, vin, groggar och absolut inget vatten. Nu vet jag bättre, nästa gång så äter jag inte den där jambalayan....
 
POPAGANDA 2014
 
Bäst: Lily Allen! Fy fan va' ho' ä' bra den där LDN-donnan. Fem sushibitar av fem möjliga utan tvekan.
 
Sämst: (läs ovan) + toalettköerna som var absurt skitlång.
 
Träffade #1: Bloggläsar-Anneli! Woop! Det var ett möte menat av gudarna, det ska de andra gudarna veta. Var vi möttes? Mitt i Lily Allen-havet av folk. Jag mådde så där (läs ovan). Hade planerat en öl, men den uteblev tyvärr. Nästa gång, Annelaj.
 
Träffde #2: HanaPee! På väg mot bajamajornas kilometerköer så ser jag Hanna Persson omringad av minions/fanz. Jag var i akut behov av att tömma urinblåsan, men passade ändå på att skuffa undan något random och sträcka fram handen.
- "Hej, jag heter Pelle! Jag ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg!"
- "Ahmen taaack!"
- "Hej då!"
Och så skuttade vi iväg mot bajamajorna. HP uppfattade inte att det var jag, enligt en kort Twitter-konversation. Antagligen för att en såg ut SOM FAN efter mardrömsfredagen (läs ovan)?! Men ändå: point made. HP är cool som fan.

Träffade #3: Lena, Lenas Per och Lena och Pers kompis. Ett kul gäng som jag träffade i Örebro en gång för hundra år sedan och då ägnade tiden åt att jämföra varandras kukar kameror och hinka öl. Jag och Lena har ju dessutom umgåtts på andra festivaler förr om åren. Jag tror vi åkte till Gbg en vinter också? Och en annan rolig sak: de är vänner/bekanta med HanaPee. Stockholm är bra litet inavlat ändå.
 
Träffade #4: Hålet i bajamajan. Varje gång.
 
Godast: Sushin. Fanns förvisso inte på området, men den smakade riktigt gott.
 
Helgen rikemansbeteende: Tog taxi varje gång vi skulle röra oss från punkt A till punkt B. Jag har sagt det förr -  Stockholms tunnelbanesystem är nog det svåraste av alla. Har åkt i Barca, Paris, Rom (på deras enda linje?), London osv, men klarar fan ändå inte av Stockholm. Vi gick ned i en station, men gav upp redan vid biljettautomaten. Ännu ett bevis på att det inte står helt rätt till i den här skallen.

Övrigt: Inget mer. Hej då.


TAGGAR: hanapee och jag / lily allen under en tunn, tunn pläd. naken och redo / popaganda 2014