Ett sådant där "konstigt" inlägg igen.

Fick feeling häromdagen och började tänka på julklappar inför den kommande julen. Har fått för mig att jag ska trycka något på något och ge bort. Ett foto alltså. En mugg med ens eget fejs i ett panoramatryck runt mugghelvetet, typ. Sen kom jag att tänka på YouTube-klipp där jag sett folk som framkallat soffkuddar med tryck och gett bort till folk.
 
Så jag googlade "kuddar med eget tryck" och sen spårade det. Fuck ge bort till andra - jag börja göra egna kuddar till mig själv. Jag har ju ett par i soffan. Som jag hatar. Stickiga sattyg som är omöjliga att slumra/njuta på.
 
Kom på tre uppsättningar så här på rak arm:
 
 
1) MINECRAFT-soffan. För att Minecraft är jädra sköj.
 
 
2) BRA TV/CLARIE DANES BÖLAR-soffan. Inför dvd-släppet av den tredje säsongen av Homeland och för att Clarie Danes är mighyt fresh och kanske en av världens bästa skådisar.
 
 
3) MYS-soffan. För att Ernst är hela svenska folkets farbror mys och barafota man. När jag blir stor ska jag också ha silverhår och skäggtofs på hakan, precis som Ernst.
inget rimmar fan på "kudde", harn i tänkte på det? kudde, fludde, mudde, budde.... inget!
Marie

Oj, nu blev jag riktigt sugen på Game of Thrones-kuddar (husens symboler) eller kanske Harry Potter-elevhemmen. Fan Pelle, jag försöker spara pengar här.

Svar: Sorry mate! :D
Pelle

Meekatt

Hahaha, jag vill också ha Ernstkuddar i soffan! Eller Meekatt-kuddar! Så kan man mysa med sin själv när alla andra i familjen sviker! ;)

Svar: JAAAA! En egosoffa? Det hade ju varit något!
Pelle

Leo

Här kommer lilla Ludde, håhå jaja
bärande på sin ...

Ett litet rimord finns det allt!

Ps. Ernstkuddar i soffan när man tittar på hans egna program, hur mysigt får det bli?!?!

Svar: Amen jag menar't! Armarna om sin Ernst-kudde medan man vilar ögonen på hans fötter så bara..... ;P
Pelle

fortsättning följer

Ingen kudde med Erik Haag?

Svar: Amen, vad tänkte jag på?!
Pelle

Ida

HAHAHAHA :)