Mitt liv, nästa succéserie på Netflix?

Råkade fota en optisk illusion
 
UUUUuuUUuUUuööööööööhhhhhhhrgh......
 
Sitter och rekar inför kursstart på den distanskurs jag ska läsa nu i höst. Jomenvisst, jag har ju tänkt att jag ska komplettera min utbildning i logistik, som jag genomled gick i våras, med lite högskolepoäng. Men fan alltså - jag pallar inteee... Jag pallar inte läsa distanskurs. Skiten är alltid sjuhelvetes mycket mer krävande än "fysiskt-närvarande-kurser". Det är som att de (lärarna, professoerna, dekanusarna eller whatever the knull de vill kalla sig) boostar upp allt till det dubbla när de har studenter på armlängs avstånd.
 
Men. Det ska väl gå. Det kommer gå. Jag vill inte skita i den heller. Speciellt inte när jag fick reservplats 335 först och tänkte att jag skulle få vänta till våren istället (och blev lättad i hemlighet).
 
"Pelle pluggnäller", kan det bli höstens följetong? Början på en New York Times bestseller? Netflix' nästa serie?
zZZZzzzZZZz....kola
Ellet

Distanskurser är av någon anledning djävulen själv. Jag tog en lätt fempoängare under ett sommarlov pga fick exakt noll sommarjobb och det var tamigfan något av det värsta jag har gjort. Herregud. Fick ju sitta inne halva sommaren, och BARA SKRIVA. Dom ville ha ett 30sidors PM om whatever och man var tvungen att köpa böcker för tusenlappar. Herregud.

Svar: Ah jag vet. Det är SJUKLIGA mängder skrivuppgifter efter varje jävla kapitel man tvingas läsa. SNARK!
Pelle