Lucka 11: "And I will meet you in the corner of Lucky ave. and 7th".

Idag är det lucka elva. Nog sagt om det. Vem här minns 2004? Var inte det ett ypperligt musikår, så säg? Franz Ferdinand släppte mästerverk, vi såg José González överallt, Anna Ternheim blev ett välkänt stycke artist, Infinite Mass återuppstod och The Killers släppte sin Hot Fuss. Det var fan i mig bara mästerverk året igenom, god damn it! Och för mig är det är ett album som står ut lite extra när jag tänker tillbaka på 2004 och det är Marit Bergmans Baby Dry Your Eye. Föreställ er följande: långhårig Pelle, sexton bast, klädd i för små byxor med en Philips-mp3-spelare i fickan och Bergman i örat. En riktig mardrömssyn faktiskt. Det enda rätta i ekvationen är faktiskt bara Baby Dry Your Eye-skivan. Håller än idag. Säkert kort vid bilåkning.
 
Så här är du med och tävlar om ett exemplar av Marit Bergmans Baby Dry Your Eye på CD:
 
 
Marit Bergman var en av personerna bakom antologin Fittstim som kom ut 1999 och som skapade stora rubriker. Ulf Lundell fick sig en välförtjänt känga, likaså Fröken Sverige-tävlingen. Och på tal om antologier, i kategorin "böcker som borde bli verklighet snart", så hade jag gärna sett mig själv som redaktör antologin om Hitlers sexliv. Med texter från både hans hushållerska, Günschild, och Örnnästets egna bordellmamma, Signe. 
 
Svara mig på detta: vad blir huvudtemat i din antologi och vem ser du gärna som en av skribenterna? Välj helt fritt.
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!

 
VINNARE LUCKA 11
Grattis till "69492"! Som är ett.... postnummer?
Telefonnummer? Antal sexpartners? Sexigt oavsett!
Mejla mig din adress så kommer vinsten i ett ögonblick!
hitler på alla fyra - lucka 11 - marit bergman
69492

Huvudtemat på min antologi skulle vara "min generation". Alltså handla om personer födda sent 80-tal/tidigt 90-tal. Skribent i urval skulle vara Pelle Nilsson aka pellespersonliga

Svar: I would write the shit out of that!
Pelle

Ida

Jag röstar på ovanstående!

Carola Lind

Scener på en dagverksamhet - jag känner nu att jag skulle kunna skriva en sådan bok!

Linda | KEEPMEINSANE.BLOGG.SE

Psst! Du glömde Green Days mästerverk American Idiot som också släpptes 2004. How dare you???

(är ju då inte med och tävlar, tyckte bara det var superviktigt att du fick veta att du inte nämnde ett av mina favoritalbum)

Chiss

Murder mysteries och J.K Rowling så klart!