Lucka 14: "Winter is Coming".

Det är dags för lucka fjorton och idag slår vi på stort. Ni vet Game of Thrones, världens mest påkostade och huvudrollsdödande tv-serie? Ja, det är säsong ett av denna serie som ligger i vinstpotten adventsöndagen till ära. Kanske är en närmare beskrivning av den här serien överflödig, jag vet inte? Det här är i alla fall storslaget spännande, snyggt och skitbra. Inget sker aldrig som man tycker och tänker sig. På ett bra sätt. Oftast. Game of Thrones är en fem sushibitars-serie. Top-notch.
 
Så här är du med och tävlar om första säsongen av Game of Thrones på DVD:
 
 
Game of Thrones har verkligen gjort sig känd för att ta död på viktiga karaktärer i oväntade stunder. Detta lär man sig rätt så snart när man tittar på sedan, så var inte oroliga för att jag spoilar något av värde. Det är också detta plötsliga avdroppandet som gör att man gillar denna serie lite mer än andra.
 
Svara mig på detta: du får möjligheten att casta mig, Pelle, i Game of Thrones och bestämma hur jag ska gå mitt öde till mötes. Hur låter du döda mig och varför har jag förtjänat detta?
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!

 
 
 
 
VINNARE LUCKA 19
Efter rådslagning, en del ångest och krämpor så har jag till slut
bestämt mig för att kora Keepmeinsane-Linda till vinnare! Grattis!
Så jävla svårt val, det fanns många bra sätt att döda mig på! Men kom ihåg
att ni har en andra chans i tävlingen nämnd ovan!
Linda, jag kontaktar dig via mejl!
Game of Thrones - Lucka 14 - gays of thrones? - vem död härnäst?!?
Lollo

Hugga av fötterna och låta dig blöda ihjäl .... kan väll säga att jag har motsattsen till fot fetish (stavning?)...
usch vad groteskt detta kändes, hur ska du orka läsa alla dödsdomar?

louizeandersson(at)gmail.com

Roxanne kattfest Ljungkvist

Efter en segling till Theon Grethoy som du ser upp väldigt mycket till. (Såklart!)
Du har upplevt både sjörbjugg & kallbrand efter en hård drakstrid och när du hittar stackars Reek i sitt ensamma skyffe i källarslasket så kommer vidriga Ramsay Bolton på dig och eftersom han 1 gång vart med om att Theon skall räddas så är han kvick. Han hugger av din arm med 1 slag och du tuppar av och när du vaknar av att någon pissar i ditt ansikte, liggandes, fastbunden på golvet och omringad av kannibaler som tittar hungrigt på dina välfilade fötter...
Du väntar en smärtsam död och Lily Allens bror stannar kvar hos sin master.
The fucking end.

Hej förresten
Detta är typ första gången på 3 år jag är inne på en blogg ;)
Tjaba /Roxy

Svar: oooooh och så får hon med Lily Allens brorsa i ekvationen också. Pluspoäng!
Pelle

EmmaV

Svåraste frågan hittills!

Pelle glider in i the great hall på ett bananskal, bokstavligen, och blir hovnarr åt självaste kung blonda äckel (no spoilers). Narrandet går bra till en början tills Pelle blir lite varm i kläderna och gör en sketch om kungens gälla röst och tveksamma familjehistoria. Kungen blir så arg att han beordrar Pelle att dansa och sjunga medan kungen kastar knivar på honom tills han träffar Pelle rakt i hjärtat och han dör... =(
emma_angelina(at)hotmail.com

Svar: RIP Pelles hjärta :(
Pelle

Felicia

Jag är inget större fan av Game of thrones, det verkar vara såå himla mycket lera och opraktiska kläder... men skulle ju bli en fin julklapp hehe.
Så: Pelle traskar runt i byn en helt vanlig dag, snubblar över en hjälm som någon slarvigt kastat ifrån sig för att kunna springa iväg och tumla runt i sänghalmen med diverse familjemedlem. Ack, Pelle faller huvudstupa rakt i en lerpöl, blir medvetslös och drunknar stilla i gyttjan. Allt mycket dramatiskt, medan medeltidslivet fortgår runt knuten. Varför förtjänar Pelle detta? JO, för han lever i någonslags medeltid och traskar glatt omkring istället för att hjälpa till och försöka uppfinna något så framtidens utveckling kommer snabbare!!!!

Svar: Hahaha! Det ÄR fan enbart lera och oömma kläder, nu när du säger't!
Pelle

Carola L

Eftersom du var så tjuvaktig och pallade ett päron från mitt päronträd så spikas du upp i nämnda träd och får hänga där och svälta ihjäl!

Linda | KEEPMEINSANE.BLOGG.SE

Har endast sett två avsnitt av Game of Thrones (men vill se mer, därför skulle första säsongen på DVD vara awesome!), så vet inte egentligen hur det brukar gå till, förutom typ klassiska halshuggningen.
Men i alla fall, du skulle få fötterna avhuggna eftersom din fotfetisch, let's face it, är lite småäcklig. Sedan skulle du långsamt få dö medan du plågas av tanken att dina sista stunder i livet är utan dina kära fötter på dina ben.
Alternativt, eftersom Lollo här ovanför också hade funderat ut samma död åt dig, skulle katter få döda dig. Helst dina egna katter. Att veta att de djur du har älskat, skött om och som du har trott är dina vänner nu är orsaken till din död... det är ju en slags tortyr i sig själv. Kanske katterna kan komma in efter att fötterna blivit avhuggna, dubbel tortyr!

email: rageofsuburbia@gmail.com

Svar: Fötter <3 (JU!) men du, morbid much? ;)
Pelle

joffreylover_90

Du blir skinnflådd och rullad i fjädrar , du för av både smärta och skam.
Anledningen till denna tortyr är ett provocerande blogginlägg om Kungen. Kungen i detta fall är såklart Joffrey.

Svar: AJ?!
Pelle

Rox'n

Omg omg omg....
Mailjäveln

Kattfest@gmail.com

Kom igen nu Pellets!