Lucka 19: "Did I ever tell you my uncle's monkey ran away from the zoo?"

Det är tid för lucka nitton och också dags att vrida tillbaka klockan till 2005. Föreställ er Pelle Nilsson, 17 år, rätt ensam och missförstådd, och som sitter och surfar runt på MySpace. På någon lista av mest spelade artister hittar han någon random brud. "Lily Allen, vem fan är hon?". Och på den vägen är det. Nio år senare, tre konserter sedda och fyra skivor rikare i CD-stället (inkluderat specialutgåvan av It's Not Me, It's You). Hon är så jävla ball den där Lily. Twittrar utan att censurera, svär som en borstbindare och är ärlig som få i sina sånger. I maj kom hennes comebackalbum efter fem års tystnad. Lika bra som de tidigare plattorna.
 
Så här är du med och tävlar om Lily Allens Sheezus på CD:
 
 
På tal om Lily, låt oss röra oss tillbaka till Twitter. För er som inte kan så mycket om Twitter, så är det sajten där man skriver underfundig dynga på max 140 tecken. Har man tur så blir man retweetad av miljoner och sen (högst troligen) citerad i DN's kultursidor. Been there, done that. Världen mest retweetade tweet står Ellen DeGeneres för med sin Oscars-selfie.
 
Svara mig på detta: du joinar Twitter och skriver ett tweet som får miljoner retweets och du bli internetkändis - hur lyder din succétweet? Är det humoristiskt? Ett par tänkvärda ord? En toalettselfie? Berätta.
 
Min bästa succétweet lyder som följer: "Hur källsorteras foppatofflor? Som white trash?"
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!

 
VINNARE LUCKA 19
Grattis Skäggapan! För en bra tweet och
för att du var den enda som verkade vilja ha lite Lily i ditt liv, haha!
Mejla mig på pelle@pellespersonliga.se
lily vill du ligga? - lucka 19 - vill också vara en cool tjej med skinn på näsan
skäggapan

Succétweet är en bild på mitt flätade könshår.
folk blir upprörda,provocerade, rent av arga.
Men får också en hel del beröm, hurrarop och kärlek. Slår ett slag för det vackra, fula och förbjudna.

Anonym

Haha, den ovanför går ju inte att tävla emot, klockren :p