Lucka 20: "You are home!"

Lucka tjugo öppnas nu och det är dags för en riktig guldklimp i filmväg, Almost Famous. Det var år 2000 som filmen om femtonåriga William, som raggar till sig ett jobb för The Rolling Stone, kom. Tillsammans med rockbandet Stillwater och groupiegänget Band Aids så turnerar de allesammans USA runt. Man knarkar, man ligger, man känner och man lyssnar på Tiny Dancer. Den som inte får helt ny uppfattning av Tiny Dancer efter den här rullen alltså... den är hjärtlös. Det här är så bra, ni anar inte!
 
Så här är du med och tävlar om ett exemplar av Almost Famous på Blu-ray:
 
 
Så William åker som sagt med Stillwater land och rike runt för att göra ett porträtt av gruppen till tidning The Rolling Stone. Vilket låter som en riktigt dröm i mina öron, de gamla journalistdrömmarna blossar upp bara av tanken på att jag skulle få äran att göra något liknande.
 
Svara mig detta: du får chansen att åka med ett band på turné precis som William, vilket band väljer du och vad blir ditt scoop? Välj fritt från både aktiva och icke-aktiva band och scoopet kan självfallet vara 100 procent fiktivt.
 
Mitt exempel: "skjutjärnsjournalisten Pelle meddelar att John Lennons knäskålar är diamanproteser".
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!

 
VINNARE LUCKA 20
Grattis till Angelica som upptäckte att Elvis lever och
är en av medlemmarna i One Direction!
Jag mejlar dig!
almost famous - kate hudson i mina drömmar - lucka 20 - penny lane
Marie

Radiohead. Jag upptäcker att Thom York i själva verket är en robot, eller rättare sagt en android. Kanske till och med en paranoid android. Denna nyhet gör att Radiohead blir svinpopulära och låten "Paranoid Android" toppar listor i åratal. Japp.

kritsaft@gmail.com