Lucka 23: "The world is about to end and we're standing around talking!"

Det är dan' före dopparedan', det är dags för tjugotredjeluckan och det är dags för kanske det allra bästa priset i den här kalendern. I mina ögon det bästa i alla fall. Morgondagen går inte heller av för hackor, men idag ser vi något speciellt. Har någon här missat Homeland? I så fall är du världens lyckligaste människa, för det här är det bästa som hänt tv sedan... ja, sedan Twin Peaks! Och du som har sett Homeland - grattis, här har du chansen att kamma hem en DVD-box till dig själv eller någon du känner! Jag vet inte om jag ska ge mig på beskriva den här serien? Känner bara att allt jag säger kommer att göra den orättvisa. Clarie Danes är med. Punkt.
 
Så här är du med och tävlar om första säsongen av Homeland på DVD:
 
 
1994 kom en annan av 90-talets stora tv-klassiker med Clarie Danes som huvudrollsinnehavare, Mitt så kallade liv. Serien fick ju som bekant bara en säsong och har på så sätt seglat upp till en av de där riktig klassikerna som tv inte hann sända sönder. Med på den listan finns också Firefly och Freeks and Geeks.
 
Svara mig detta: du vaknar upp i en tv-serie och är en del av handlingen, vilken serie skulle du helst vilja leva i? Välj fritt från såpoperar, klassiker, tecknat och så vidare.
 
 
Var kreativ och lämna ditt svar i kommentarsfältet nedan (glöm inte skriva med din mejladress)! Sprid gärna ordet vidare på Facebook, Twitter och Instagram med hashtagen #pelleskalender. Detta är absolut inget krav, men lite publicitet å mina vägnar kan allt öka din vinstchanser. Här hittar du tävlingsreglerna.
 
Lycka till!
 
 
VINNARE LUCKA 23
Grattis Ina som kom med idén att vara med i "Vänner". Hade varit så jävla awesome på riktigt!
Mejla mig din adress på pelle@pellespersonliga.se!
CLAAAAAARIE - Claire Danes som CIA-agent - Clarie Danes - Clarie Danes i Homeland - En gråtande Clarie Danes - lucka 23
Lisa Nilsson

Jag skulle vilja vakna upp i serien Wendy. Dricka icedcoffee med Nancy, röka på med Douglas och Andy, och driva med Celia. :)

Lisa Nilsson

Wendy = Weeds

Ina

Det första svaret på den här kommer ju så himla direkt, inget att fundera på liksom. Så klart Vänner. Jag vill också hänga med dom, sitta på Central Perk och fika, och framförallt ha så väldigt nära till mina bästa vänner! Och kika på Ugly naked guy haha. Och eftersom man får komma med flera bidrag så ska jag fundera på någon serie också, och se om jag kan hitta något mer spännande (eeh, det är klart jag kan, det finns ju massor) (men jag tänkte försöka undvika att överfylla hela kommentarsfältet)

Svar: Så jävla nice, du!
Pelle

Ina (igen)

Nu har jag det -The Jetsons

Såg du också det när du var liten? Det verkade ju så jäkla häftigt att flyga runt i de där maskinerna och transporteras från olika platser genom rören som de hade!! Alltså liiiite måste jag ju erkänna att jag faktiskt trodde att det skulle se ut så i framtiden. Och riktigt så gör det ju inte riktigt än iallafall haha. Så då kan jag gott vakna upp och vara med där och få testa vara med och uppleva så balla saker!!

Therese

Doctor Who - lätt. Att resa genom rymd och tid, vart som helst? Slår lätt vilken annab dödligt universom som helst.

Svar: Låter grymt som fan!
Pelle

Maja

skulle lätt vilja hänga med i modern family. Ha världens bästa phil som farsa, claire som morsa, luke som grymmaste lillebrorsan och alex och haley som syrror. Ett normalt vardagsliv med ändå rätt så röj! Dessutom ha världens bästa morbror mitchell med sin partner cameron, och dessutom roliga gloria som släkting (orkar inte räkna ut hur hon är som släkting. plast-mormor..?) och så får man ju inte glömma jay som emellanåt är grym morfar och skönaste manny som typ... kusin. Inga tråkiga släktträffar här inte!
majappersson@hotmail.com

Svar: Phil hade varit grym att hänga med, haha!
Pelle

Linda | KEEPMEINSANE.BLOGG.SE

Mitt val skulle vara The Walking Dead. Varför skulle jag vilja leva i denna apokalyptiska helvetesvärld undrar du kanske? Jag skulle alltså vara en del av serien som en zombie. Tänk vad chill! Bara promenera omkring, söka människor som kämpar för överlevnad för att äta dem och hänga med zombiekompisar. Zombies verkar inte heller oroa sig speciellt mycket för att dö, utan det händer när det händer liksom. Och när det väl händer brukar det gå relativt snabbt.

email: rageofsuburbia@gmail.com