Ni, potentiella förövare hela högen?

Hur många cigg är jag värd?
 
Amen då var man tillbaka i etern igen och syns inte bara i "kalenderformat". Hade ju något skitbra att skriva igår, men så funkade ju inte internet och jag "blev tvungen" att sova på saken. Och så fort man får sova på saker och ting så börjar man alltid tvivla på skit man tänkt göra. Episkt och svinlångt inlägg - nope.
 
En snabbversion av inlägget som aldrig blir av: kvinnan som styckade en annan kvinna här i krokarna har kommenterat den här bloggen. Flera gånger. Hur jag vet? Google motherfucking Analytics. Så jävla vidrig händelse det där.
 
Det är lite creepy eller hur? Fan, en kan ju aldrig veta vilka som rör sig härinne eller runtomkring en i vardagen. Är det nu jag ska ta er alla för potentiella förövare? Och vad säger det här om mig? Lockar jag till mig samhällets svarta får? Skulle jag bli såld för cigg i en anstalt? Min röv i andras ägor.
 
Sååååå.... hur ska ni göra för att vinna tillbaka mitt förtroende? Jag tänker spontant cash. Stålars. Bucks. Rakt in på kontot. Kan ni göra det? Då skulle jag överväga att börja lita på er igen.
 
[låser lägenhetsdörren]
 
 
pelle och skurkarna
fortsättning följer

Så nu vet vi att 1. Pelle vet var vi bor och 2. styckmördare läser våra kommentarer. Hur har du tänkt att någon ska våga kommentera dina inlägg i framtiden? Mvh Anonym

Svar: Vi får helt enkelt våga chansa. Kommentera bloggar är livet.
Pelle

Ellet

Hur kan du veta exakt vart vi bor pga google analytics? Visar dom adress? Och NAMN? Inte för att du inte vet mitt namn redan eller så. Och hur.. vem.. varför.. va.. Maila mig!

Svar: Oj, det var nog jag som uttryckte mig vagt. Jag vet ju vad den här tjejen (styckmördaren) heter. Eftersom en bor i närheten och nyheter sprids i raketfart. Någon hade googlat hennes namn och hamnat på min blogg. Så jag googlar "pelles personliga [styckmördarens namn]" och hamnar på inlägg som hon kommenterat. Den första kommentaren kom i samband med Blog awards 2013. Sen hade hon kommenterat under andra nick också. Hajar du?
Pelle

Ellet

Har hon skrivit under med för- och efternamn? Eller har ett väldigt ovanligt förnamn? Detta med internet alltså. Ibland funderar man ju på att gå under e-jorden, hah.

Svar: För- och efternamn, ja. Och signerad med sin bloggadress som är fullt känd på Flashback (och nu avstängd). Sen fibblade jag lite med IP-adresser och sökte efter andra kommentarer. Så var det lite andra namn som gällde.
Pelle