Trött - en recension av årets julkalender.

Dags att utvärdera årets julkalender, tycker ni inte? Förutom att det var kul att så många ändå deltog i en djävulskt smal kalender med uråldriga priser i bok- och CD-form, så är det främst en sak jag bär med mig från detta: utmattning.
 
Fy fan vilket slit det varit! Jag visste att det skulle bli en del att göra, men inte att det skulle bli ett extrajobb vid sidan av jobbet. Att köpa grejerna var hyfsat lätt, men rätt svårt. Vissa grejer som jag tänkte ha med från början finns inte längre att köpa............? Jag står bakom alla luckor i kalendern och jag tycker skiten är bra - men från början fanns det ännu bättre grejer. Lite synd ändå. För er då. Jag har ju redan allt.
 
Sen var det bara att: skriva tjugofyra inlägg, komma på tjugofyra olika tävlingar, fota tjugofyra grejer, redigera tjugofyra foton, fixa tjugofyra x 2 sociala medier-bilder för att pusha luckorna, utse tjugofyra vinnare, ta kontakt med tjugofyra vinnare, fixa porto till x antal kilogram, posta tjugofyra olika paket....................
 
Nu känns det lugnt, det enda som är kvar är att skänka bort kvarvarandra slantar. Skönt att det är över, kul att ni deltog. Men aldrig i helvetet att jag gör det igen.
 
Och grattis igen till alla vinnare, era lyckliga jävlar!
Pelle är trött
Ina

Haha, eloge till dig! Thanx for the effort, jag är fett nöjd.

Marie

Mycket bra jobbat Pelle :)

Angelica

Tack för att du fixade detta! Mvh lycklig vinnare.

Ida | the sky under the sea

Tycker du gjorde det bra! En väldigt originell kalender.