Ja, en kan då verkligen blogga om vad som helst.

Tänk dig att du varit ute på krogen en kväll. Du väljer att avsluta den på en pizzeria. Så som man gör ibland. En kebabrulle beställs. Vitlökssås. Extra vitlökssås. Du får din rulle. Du märker att kebabören (som är ett ord) passat på att fylla din rulle med hälften "osäker lök". Lök som riktigt luktar lök. Gammal lök. Som restaurangen måste bli av med och inte vill slänga.
 
Tänk dig sen att du kommer hem. Du öppnar porten till din lägenhet. Och du spyr på golvet. Du lägger en pizza (pun intended). Där. På marmorn. Vitlöksås, osäker lök och bröd i en enda söl.
 
Exakt som den sölen luktade trapphuset här i helgen. Jag undersökte om här låg en pizza och grodde. Hittade inget mer än en suspekt fläck med rester av något. Möjligtvis en kräkpizza, men kanske också en burk med inlagt någonting. Fränt lukt som framkallade hulkningar från undertecknad.
 
Lukt som blev början till ett blogginlägg.
 
#poeten


TAGGAR: BLUUUUUUUUUUURGH! så la vi en pizza på marmorn. sniff sniff! ja just, jag åt ju lök, jag

Sexscener med föräldrarna.

"BRB ska bara dra över telefonen en snabbis LOL"
 
O'hoy! Tiden, var tar den vägen? Nyss var jag på ensambio och nu är det måndag och jag ägnar dagen åt att prata med banktjänstemän och bilhandlare. Så jag köpte mig en ny bil i fredag. En ny-ny jävel. Sprojlans. Direkt från fabrik. Vitlackerad. AUX-uttag. Sex.
 
Belånad över öronen? Jo fo i helvede.
 
Så bion gick bra. Rullen jag såg ensam var Her och den jag hade sällskap till var 12 years a slave. Om jag var nöjd över att ha sett Her på egen hand? Ja. Varför? På grund av de ljudliga, utförliga sexscener man och maskin emellan. Smärtsamt att lyssna på ensam och säkert en mardröm att uppleva med andra.
 
Lekte med tanken att jag hade tagit med mig päronen, sett filmen med de och hur det hade uppstått en Tillsammans-situation igen. Ni vet Moodysson-filmen som innehåller flashande av musar och andra inzoomningar på både kukar och bröst.
 
Ja, fy fan. En vet inte sin grad av prydhet förrän en upplevt en utdragen sexscen med föräldrarna.


TAGGAR: "Vad tycker du.... AAAAH! YEEES... om filmen så här.... I'M COMMING! I'M COMMING!... långt då, farsan?"

Ångesten i biografen.

Ångest av NPR Nilsson
 
Så jag och några jag känner gör en grej av att se alla Oscars-filmer som är nominerade i kategorin "bästa film" innan galan. Jag har aldrig klarat projektet fullt ut tidigare år. Men den här veckan blir det fyra stycken som betas av. Gravity såg jag redan i oktober (och gillade den inte vidare värst).
 
Ikväll blir det två av de andra på bio, varav den första ska jag se själv. Helt på egen hand. Har aldrig gått på bio själv förut och lider grava ångestattacker på grund av detta. 
Helt a brotha out, hur överlever man en sådan här situation?
 
(Vilka filmer jag sett drar jag senare i veckan, om nu någon vill veta, ey?!)


TAGGAR: beter och känner mig som en Hitchcock-rulle / terror

Projekt bra film fortsätter.

Det var länge sedan jag delgav vilka rullar jag sett på sistone. För er som inte vet så har jag tagit mig an livsprojektet "se bra kultrullar innan du dukar under". Bara av den anledning att jag sett för lite film i mitt liv. Kolla under "film och tv"-kategorin så hittar ni tidigare inlägg om projektet. Och kommentera gärna vilka filmer man måste se! Gärna många klassiska Good Will Hunting-mästerverk och få American Pie-liknande jävlar. Tack på förhud!
 
CRASH
Har länge velat se den här rullen, men skjutit upp det då meningarna om den gått isär. "En annan dag", "jag tar den imorgon", så lät det. Men så fick jag tummen ur och såg skiten. Djävulskt bra. Tycker absolut att den här filmen förtjänade sin Oscar för bästa rulle. Tycker dock den är svår att prata om utan att spoila handlingen. Den är lite som Pulp Fiction i sin uppbyggnad, allt hänger ihop på ett eller ett annat vis. Men om man gillar filmer som rör vid tabubelagda ämnen som rasism - se!
 
 
GIRL, INTERRUPTED
Winona Ryder spelar psykiskt instabil och ägnar sig åt självskadebeteende. För detta blir hon, mot sin vilja, satt på mentalsjukhus under en period på arton månader. Bara på den beskrivningen tycker jag filmen låter skitbra, visst fan? I rollerna finns bland andra också Whoopi Goldberg som sjuksköterska med attityd, Angelica Jolie som überfreak och Brittany Murphy som grillad kyckling-junkie. Det här är en jävligt bra film, jag lovar er.
 
SPICE GIRLS THE MOVIE
Eller vad den nu heter... Så den här filmen valdes inte av undertecknad. Och ibland måste man backa för andras filmsmak. Den här var kul ibland, men mest så jävla rutten.
 
 
Nerd out.


KATEGORI: Film och tv / Sushibetyg
TAGGAR: "do you want an hors d'oeuvres?" "nöööööööö".